Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Je to fikce, nebo realita? Ban od Dzardysse...


Deff

Hráč

5
5.11.2021 23:36

"Žijeme ve světě, kde existuje realné,i zdánlivě nemožné. Kde skutečnost na sebe bere podobu iluze a ke jsou nektěré věci nevysvětlitelné..."

Dnes se stalo nemožné a zdánlivě nevysvětlitelné dostal jsem ban.. za lhaní adminovi a odpojení z rp..

Ban byl od Dzardyss

Ban je na 120h

Tak abych začal v tomto světě, světě skimo rp se odehrávájí údalosti  nevysvětlitelné..

Začalo to zdánlivě pravdivým příběhem viděl jsem inzerát na tuning sraz a chtěl sem se tam jet podívat

(to se taky stalo)

 

Přijel sem tam kamarád mi držel místo  následně někoho napadlo se jet projet

No jeli jsme na dálnici normalně se projet víte co.. bylo nás tam dejme tomu asi 20

Jel jsem se svým bmw 535i xdrive a prostě zase týpci se jentak rozjeli se svojí

Audi A8 Zahalený typci v šatkách a najednou vídím toto

V tom mžiku jsem začal ujíždět jelikož sem zpanikařil a to auto bylo bez uprav takže jsem neměl šanci

ujet no rostříleli mně auto zpanikařil sem a odpojil jsem se... prostě v tu dobu sem nevěděl co dělat.

Takže abych se k tomu vyjádřil už sem to tu řešil s hodně lidma jak to je s tímhle rp..

Přesně tyto okrádači mají vždy nejhorší rp ze serveru a prostě když někdo má tuning sraz a jentak je přepadnout to není normalní.. a měl sem za to že skimo rp má být jakože realita a v realitě se opravdu tohle neděje.. Možná tak 1 za 10let ale ne každý den realně skoro každý den mně chce někdo přepadnout následně okrást a zabít jak je tu na skimu známo možná sem to taky dělal dříve.. ale jen asi jednou sem to udělal.. a ne že každý den prostě se stane třeba 50 okrádaček a podle reality to opravdu není takže to už si myslím že je docela  za mě zlé já jsem chtěl to hrát jako normalní člověk ale tito lidi to tu kazí to příjemné rp.. to stejné po asi pul hodině okradly mého kamaráda když jel na diamanty a opravdu už to začíná všechny štvát nikdo prostě nechce aby tu bylo 50 okrádaček za den bylo by dobré to vyřešit vím že s tím něco dokážete dělat byl bych rád kdyby se to vyřešilo a určitě všichni ostatní taky z 90% sou všechny biznisy okrádačky na skimu snad...   :)

Tak ted se vyjadřím k lhaní k adminovi ano lhal jsem ale prostě já nechtěl další ban za odpojení jelikož sme mněli domluvenou už jednu rp akci za to se tedy omlouvám a přiznávám že je to moje chyba..

Poslední slova: Nikdo opravdu nechce aby tady byly okrádačky 50x za den..

Vím že si to nezasloužím  ale byl bych rád skrácení či ukončení banu..

Věřte nebo nevěřte ale je to pravda ❤️️

aompacks Tumblr

Kronos

Hráč

4
5.11.2021 23:51

S tím okrádáním souhlasím, a měla by to být věc né tak častá, a mělo by se to víc řešit 

6.11.2021 00:13

Skutečně byl ban oprávněný nebo si jen Dzardys vyhonil ego? To se dozvíte na konci příspěvku.


Není týden, kdy bych s tebou nebo Kron(os)em nemusel něco řešit. Nevím, koho to otravuje víc, jestli mě nebo vás, každopádně se shodneme, že to nikomu nevyhovuje. Každopádně každý máme nějaké povinnosti, vaší hlavní je dodržovat pravidla a tou mou je na vaše dodržování dohlížet- Sám jsem alergický na chodící kulomety (spíše teda jezdící v černých autech), kteří střílí na potkání, a při první možné příležitosti je banuju na hodně dlouhou dobu. Ovšem dle doloženého důkazního materiálu, který jsem obdržel, bylo porušení pravidel zjevné na tvé straně. Kdybys mi aspoň nelhal a postavil se k tomu jako chlap, když víš, že já stejně vše zjistím...

No, aby ses necítil dotčeně, na dané osoby mám posvíceno delší dobu a brzy, opravdu brzy mi s nimi dojde trpělivost a skončí opět s banem, protože to, co předvádí, nebaví ani administrátory. Neumí hrát ilegál a mají potřebu si na tom honit ego. Ostatně jako většina těchto pofidérních organizací, které postupně ničím bany.

Co se týče tvého banu a jeho délky, je to naprosto oprávněné a to mi nikdo nevymluví, jsi recidivista a nejsi upřímný, tudíž já osobně nemám zájem s takovým člověkem vést dalekosáhlé diskuze. Ban ti zůstává.


(PS: to ego jsem si vyhonil, ale ban byl oprávněný)


Powered by LeoSight IFS
LT~57