Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Daniel Morreli - Porušení zdravého rozumu, nevážení si vlastního života


Holub

Hráč

46
7.11.2021 15:25, naposledy upraveno 8.11.2021 07:36 uživatelem Holub

A teď mi vysvětlete jednu věc - Proč? Týpek napálí čelně do auta během pokusu o okradení, jeho komplicové ho tam nechají jen tak být a týpek si nakonec po hodině a něco čekání řekne, že si CK nechce dát ((edit - Phobi uvedl důvod, hráč má na postavě k datu sepsání stížnosti cca 90 hodin).

A proč taky, když mu ilegál a tyhle způsoby vychází, že ano.

Co je tady špatně?

- samotný head-on s Jeepem - jako wtf? Zdravý rozum? To, že máš dvoutunovou A8 ti tady vůbec nepomůže, pač tohle může udělat jen člověk, co nemá zdravý rozum, nebo si neváží svého života. To, že se hádal ohledně toho, že ten status měl při dopravní nehodě, je už vedlejší.
- týpka tam jeho komplicové nechali. Trošku život, no.
- zranění, které hodinu a půl od začátku RP akce dotyčný stále měl (mimochodem tyhle injuries má už, zdá se, připravené v konzoli, neboť hráč užil úplně stejný status u další nehody v daný den). Šance na přežití? Nula.

Chci si v tomhle případě zažádat o CK v případě dané osoby. Proč? Jeho chování je jasně v rozporu s tím, co by se dalo brát jako vážení si vlastního života. Když už někdo chce hrát ilegála, tak ať ho hraje tak, aby to nebyla jedna velká 3,14čovina. A tohle je hodně velká blbost. A taky i pro pročištění těchto Fetka RPařů, jejichž přepadení je doslova založené na tom, že to pošlou head-on do někoho jiného.

Dotyčný měl možnost si zavolat záchranku (probral se z bezvědomí, chvíli se rozkoukával, otřel si krev... takhle to trvalo víc než dostatek času aby si zavolal pomoc), dokonce mu ji mohli zavolat jeho komplici (tedy jeden z nich poté, co druhý skončil s banem za krádež vozidla). O tom, že ho mohli hodit do auta, nemluvě (to byl ten Glock a občanka, co ukradli, vážně tak neskladný?). Měl IC možnosti jak si zachránit prdel na dané postavě, nevyužil je.

 

Pro ty z vás, co se ptají proč jsem vystoupil a nepokračoval dál v jízdě - Jeepu nejdou sundat okna, takže z něj také nejde střílet. Už tím, o co se snažili, mi bylo jasné, že tohle budou okrádači.

7.11.2021 16:45

Ahoj,

Tak já se tedy taktéž vyjádřím, jelikož jsem celou akci sledoval.

Akce probíhala v pořádku, byli tam menší dohady, tato osoba si nedala injuries až po době, co jsem došel a chvíli tam byl, tak si dal status, jeho komplicové neměli injuries, až na jednoho ale byli dle mého nedostatečné.

Následně teda komplicové dali dohromady nějaké lepší injuries, domluva byla v pořádku a v RP se pokračovalo, pak jsem na chvíli odběhl, následně jsem se tedy vrátil a komplicové již nebyli na místě a ani daný Jeep. Který daní komplicové ukradli bez svolení, byli za to potrestáni. Nadále jsem tedy byl na místě a čekal na to, co bude tady Daniel dělat, stál jsem hodinu, chvíli tedy erpil to, že se probudil a tak.. hodina a půl a povětšinou alt taboval, dal jsem tedy najevo, že s jeho krvácením a slabým pulzem by byl již mrtvý tak jsem s hráčem chtěl začít konzultaci CK. No ignoroval mne a tak po chvíli došel na pomoc i @SovietDog. Se kterým jsme tedy vyčkali až se hráč vrátí z alt tabu. Následně jsem teda Doga seznámil a tím, co se dělo a začal tedy taktéž domlouvat.  No hráč tedy CK odmítl a my by jsme neměli nikomu vnucovat, ovšem krvácet na jednom místě hodinu? Too much..mno po chvíli dohadů SovietDog už neměl nervy tak jsem to tedy aspoň zakončil PKčkem člověka, ovšem jsem spíše pro CK. Jelikož odůvodnění proč nechtěl CK ? "Mám tuto postavu už dlouho a nechci kvůli jednomu blbemu okrádání o ní přijít". Bohužel niko nemůže, že jeho komplicové nezavolali IZS ani se ho jinak nepokusili zachránit.

Zde tedy vyjádření mne jakožto administrátora, který byl přítomen při celé akci následně i to hodinové čekání.

Mějte se a ahoj.


Powered by LeoSight IFS
LT~37