Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Porušení pravidla č. 31


Corciuss

Hráč

1
7.11.2021 23:18, naposledy upraveno 7.11.2021 23:21 uživatelem Corciuss

Zdravím, tento večer se mi stala velice nepříjemná věc. Má postava má již pokročilý věk (98 let) a tím pádem důvěřuje i velice pofiderním postavám. A když této situace využili zloději zlodějský, tak se dopustili jedné zásadní chyby. Neprostudovali jsi dostatečně pravidla, přesněji porušili pravidlo č. 31. Pravidlo č. 31 nám v části důležité pro nás říká: "Není možné okrást hráče o klíče, vlastní doplňky a termální vrtačku (ani policie ji nemůže zabavit).".

viz. log:

Když jsem jim sdělil, že porušili pravidlo č. 31, zjistil jsem že neměli pravidla nastudována a nejspíše si četli význam p. č. 31 podle délky jakékoliv reakce viz. log:

Myslím si že by si zasloužili potrestání a já vrácení všeho osobního majetku, který mi byl zcizen. Jméno jednoho z nich jest Sam Bright.

Děkuji za brzké vyřešení.

13.11.2021 16:55

Ahoj, omlouvám se za opožděnou odpověď, nějak mi tento topic úplně unikl. Poprosím tě o kompletní logy, abychom spolu mohli dohledat, co vše ti bylo ukradeno. Pokud možno přejdeme spolu na Discord, kde mne najdeš pod nickem Dzardys#3287, kde si vše vyjasníme a pomohu ti daný majetek nabýt zpět.


Powered by LeoSight IFS
LT~32