Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

ZÁVISLOST


Artistiques

Hráč

32
8.11.2021 10:50

Zdravím, navrhoval bych přidat závislosti, napadlo mě to v dobu kdy jsem rpil illegálky, prodej drog by vynášel více peněz… Výhody jsou ale i pro stát, například takový alkohol nebo cigarety se prodávají v normálních obchodech, spadá na ně daň, tím pádem jdou peníze státu.
Myslím, že by to obohatilo i nový modul SHOP…

Zkrátka afk hráči na benzínce opření o auto s cigaretou v puse nebudou mít to afkování zdarma, někdo na tom vydělá atdatdatd…

 

8.11.2021 17:34

Mohlo by to být jak u jídla a pití, místo "Umíráš žízní!" by bylo "Potřebuješ si zakouřit!" či "Začínáš mít absťák, potřebuješ další dávku pervitinu!" Přičemž by ti to ubralo značnou dávku HP.

Koneckonců by to mohlo být zajímavé. 

Setryx

Hráč

5
10.11.2021 20:53

Jak výše hráči tvrdí určitě by to rozšířilo RP, také bych rád viděl náké určitě výhody a nevýhody drog například náka droga by ti nepatrně zvýšila staminu, ale zase časté užívání by vedlo k závislosti, nyní jsou drogy takřka useless, závislost na drogách by také rozvinulo nelegální RP a každá nelegálka by nemusela okrádat

10.11.2021 21:32

Náhodou, pervitín je dosť OP vec. Stojí ťa zopár tisícok, a máš na niekoľko desiatok sekúnd nekonečnú staminu. Veľká výhoda napríklad pri prepade banky, robení delivery, všeobecne útek od nejakej nepríjemnej situácie, alebo iba tak na rýchly presun, keď máš auto v odťahu, a si niekde pri Brezovej pod Bradlom bez ničoho 😀.

KitzuInu

Hráč

34
19.11.2021 18:19

Zdravím, myslím si že by toto obohatilo RP a také by mohli ilegální frakce dělat i něco jiného než je vykrádání banky a okrádání nevinných lidí na dálnicích a cestách. Taktéž i drogy jako samotné mají ve hře jiný vliv než v realitě. Ano, člověk si tvoří na nich určitou závislost. Určitě ode mne čekejte menší drogové vysvětlení zde na fóru. S pozdravem KitzuInu.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~90