!!!PRODÁNO!!!
((Prosím o lock))
Zdravím,
Jmenuji se Alechandro Rodriguez a rád bych vám nabídl k prodeji můj Bar v San Fierru.
Bar prodávám z důvodů jiné investice a také málo času na provoz.
Informace
Bar se nachází v San Fierru nedaleko špičkového řeznictví a to Arthur's BBQ.
Tento bar je unikátní z vizuální stránky, na štítu baru byla vyhotovena socha na počest Boba Marleyho a jeho citátům. „Je jedna dobrá věc na hudbě, když vás zasáhne, necítíte žádnou bolest.“
Je vybaven koženým nábytkem, automaty, kulečníkové stoly, repro bedny, pódium, osvětlení, rohový bar a barové židle.
K baru jsou přistavěny záchody a pokud by jste chtěli investovat, tak můžete zrenovovat horní patro, ke kterému jsem se bohužel nedostal.
Fotografie
Lokace
San Fierro
Na mapě:
Cena
350.000,-
Zájemci mi napište na email.
alechandro.rodriguez@smail.ic
((OOC Discord))
Sagaki#6562
!!!PRODÁNO!!!
((Prosím o lock))
Zdravím,
Jmenuji se Alechandro Rodriguez a rád bych vám nabídl k prodeji můj Bar v San Fierru.
Bar prodávám z důvodů jiné investice a také málo času na provoz.
Informace
Bar se nachází v San Fierru nedaleko špičkového řeznictví a to Arthur's BBQ.
Tento bar je unikátní z vizuální stránky, na štítu baru byla vyhotovena socha na počest Boba Marleyho a jeho citátům. „Je jedna dobrá věc na hudbě, když vás zasáhne, necítíte žádnou bolest.“
Je vybaven koženým nábytkem, automaty, kulečníkové stoly, repro bedny, pódium, osvětlení, rohový bar a barové židle.
K baru jsou přistavěny záchody a pokud by jste chtěli investovat, tak můžete zrenovovat horní patro, ke kterému jsem se bohužel nedostal.
Fotografie
Lokace
San Fierro
Na mapě:
Cena
350.000,-
Zájemci mi napište na email.
alechandro.rodriguez@smail.ic
((OOC Discord))
Sagaki#6562