Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Sťažnosť na SovietDoga (GA)


petobohon

Hráč

3
8.11.2021 22:37

Ďakujem GAčku menom SovietDog že nevie prijať 1 report asi tak 40min aj keď som prvý. Akože neviem čo robíš ale bolo by vhodné ako GA trošku aj riešiť problémy a nie sa len zajebá... alebo neviem čo si robil. Ďakujem a budem velice rád keď sa pod toto vyjadril.

8.11.2021 23:07

Ahoj @petobohon,

tvá stížnost nemá hlavu ani patu. Stížnostmi na AT se zabývám já, k jejich zpracování potřebuji důkladný popis problému a důkazní materiály k němu. Tvoje stížnost neobsahuje ani jedno. To že ti SovietDog nepřijal report nemusí hned znamenat jeho pochybení. První otázkou, kterou jsi nám nezodpověděl, je jestli byl vůbec v A-duty. Pokud ano, mohl být buď AFK a řešit věcí na webu, fóru nebo Discordu, mohl si také třeba odskočit na toaletu. Stejně tak ale mohl ve hře řešit jiné věci než reporty, ať už porušení pravidel nebo cokoliv jiného.

Myslím si, že vyjádření SovietDoga není nutné a stížnost můžu bez výčitek svědomí zamknout. 

8.11.2021 23:25

Zdravím tě milý Petobohone

Je opravdu pěkné že sis na mě podal stížnost po tom co jsem ti nepřijal tvůj report.. No ale je tu taková jedna věc a to že ty sám jsi se dopustil porušení pravidla s číslem 24ří. Jestli jsi zapomněl co je pravidlo č.24, tak ti to mile rád připomenu..

24. Pro komunikaci s členy AT slouží systém reportů. Potřebuje-li hráč pomoc od člena AT, může vyplnit report formulář (F2) a odeslat report. Dostupný člen AT s dostatečnými pravomocemi k vyřešení konkrétního reportu přijme odeslaný report s ohledem na jeho časové možnosti. Hráč nesmí na report upozorňovat v IC ani OOC chatu.

Ještě tady doložím důkazní materiál aby se neříkalo že jsem si to vymyslel..

Důkaz s označením..
A)


B)

(( Důkaz typu B je už takový nepotřebný ale i tak ho sem pro jistotu dám))

Ještě tu mám pár slov na konec a to aby sis prvé zametl před svým prahem..

 S pozdravem SovietDog


Powered by LeoSight IFS
LT~58