Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Vytvoření] Mestské služby Praha


Pat000

Hráč

22
4.4.2020 23:16, naposledy upraveno 4.4.2020 23:18 uživatelem Pat000

Název frakce: Mestské služby Praha

Typ frakce: Ostatní (Legální)

Zakládající členové: Jessica Cooper

Startovní kapitál: 250000

Popis frakce: Na úvod by som povedal, že moja postava nepozná veľa ľudí a nemá kamarátov, s ktorými by frakciu vlastnila, takže by si ju chcela založiť sama a prijať nejakých zamestnancov. Ale o čom je táto žiadosť? Ide o mestské služby, to znamená, že firma by sa zaoberala mestom. Teda by sa starala o mesto: o prírodu mesta a rôzne mestské úpravy, napríklad opravy ciest, robili by sa občas keď by bolo treba nejaké uzávery ciest kvoli opravám na cestách. (Frakciu by som chcel hlavne preto, lebo si myslím, že sa dá na tom dobre RPiť hlavne do podrobností, teda ja viem hrať RP tak, že sa snažím RP aj detaily, moc ma to baví a to je dôvod prečo by som ju chcel. Nikde inde nie je dostatočne RP pre mňa, všade je málo RP pre mňa) a z IC dôvodu Jess chce vlastnú firmu, pretože jej snom je, byť v živote vo vedení. Keď sa jej to nedarí v štátnych zložkách, tak by si chcela vytvoriť vlastnú firmu, v ktorej by bola vedením. Miesto som si nevybral. Počkám na vaše odpovede a podľa toho sa uvidí. Chcelo by to nejaké dodávky a nejaké osobné autá. V tých by boli nástroje na prácu (RPil by som, že tie nástroje sú v aute, netreba itemy ako lopata, napríklad práve o to ide, aby som všetko musel RPiť) To je asi tak všetko. Môžete napísať svoje reakcie.

Lofanek

Hráč

32
6.4.2020 11:20, naposledy upraveno 6.4.2020 11:21 uživatelem Lofanek

Ahoj, ja s tým určite nemám problém, keďže tvoje RP poznám a viem, že to budeš brať seriózne.

Za mňa určite ANO

sandlerino

Hráč

39
6.4.2020 12:17

Ahoj,

při takovémto počtu hráčů je to velmi dobrý nápad, jsem jednoznačně PRO! uzavírky se hodí, oživilo by to tu stejnou, nudnou cestu z bodu A do bodu B.

7.4.2020 15:52

Kontaktuj ma v hre.


Powered by LeoSight IFS
LT~31

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo