Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na neznámého administrátora


Michael

Hráč

19
11.11.2021 23:56, naposledy upraveno 12.11.2021 00:11 uživatelem Michael

Milý hráči,

Rád bych Vás jakožto podávající stížnosti seznámil se situací, která je vlastně od samotného začátku serveru. Někteří už dopředu ví, o co se jedná, ale já beru v ohledu i ostatní, kteří tuto stížnost budou chtít číst a zároveň se situací nejsou srozuměni.

 

Proč vůbec podávám stížnost takto veřejně a neřeším to spíše soukromě?

Tuhle otázku jsem si pokládal několik posledních dní, protože v mém úmyslu není vyvolat na serveru ještě větší rozbroje, než v momentální chvíli jsou, ale upozornit toho nejvýše postaveného človíčka, že se něco děje špatně a zamezit dalšímu „pochybení“. Je mi opravdu líto, že to soukromou cestou nešlo a musí se to řešit zbytečně takto, ale jiná cesta není.

Pro případné neshody posílám fotku, kde lze jasně vidět, že tato stížnost byla vynucena veřejně administrátorem Flyer-em, což mě velice mrzí, že si se takto zachoval. Zrovna od tebe bych takové jednání určitě nečekal, protože jsem věřil, že si velice rozumný kluk, který umí věci řešit s chladnou hlavou. Bohužel opak je pravdou.

 

(Toto foto mě definitivně přesvědčilo o tom, že si mám stížnost podat)

 

Kde to vše začalo ?

Píše se začátek serveru a všichni hráči si pomalinku hledají své místo ve frakcích. Někteří stáhnou ruku na frakci legální a někteří odvážnější dokonce i na nelegální. Já jakožto v té době vyšetřovatel s pár ex-kolegy jsme zasahovali proti různým organizovaným skupinkám, kteří pro nás připravovali dennodenně jiné překvapení od vykrádání banky, až po vykrádání aut a únosy. Jedné z těchto skupinek byla právě firma GTC (dále jen „GTC“), jejíž zaměření bylo nečekaně proti legislativě. Tuto skupinku jsme dokumentovali od samotného začátku serveru do prosince. Za tu dobu jsme proti nim stihli shromáždit spoustu důkazů, které poukazují na nespravedlivost vlastněného majetku. Osoby 10. prosincem roku 2020 byly úspěšně odsouzeny Ratajem. (https://leosight.cz/forum/topic/2494)

 

Jak to pokračuje ?

Osobám postupně ubýval čas, který měli strávit ve státní věznici. Jako poslední měl být propuštěn právě Náš hlavní aktér, o kterém toto vše bylo a to Saong Ling. Hráč si předběžně požádal o předčasné propuštění ze státní věznice pomocí složení kauce. (https://leosight.cz/forum/topic/2494) Tento podnět mu byl úspěšně schválen a hned po propuštění byla zahájena interakce mezi mou postavou a postavou již zmíněného hráče. Postavy se tak blíže poznali a jako hlavní považuji fakt, že má postava se pokoušela o nápravu výše zmíněného. Bohužel to se nepovedlo a třetím dnem bylo postavě udělen Character Kill při vykrádání banky, což znamenalo permanentní usmrcení postavy. Při prohledávání usmrcené postavy byla nalezena závěť, která byla psána na mou postavu, k čemuž se dostáváme k Ratajové úvaze o možném porušení pravidel. (Stále čekám o prokázání této úvahy) Této úvaze následovalo řešení celé situace s administrátorem FallEaglem, kterého bych znova rád pochválil za neobjektivní posouzení celé situace a postupné prokazování celé RP akce. Dále už následovala jen stížnost na Rataje, která ve výsledku byla stáhnuta z důvodu nátlaků ostatních hráčů.

 

Proč píšu tento příběh ?

Jak jste si mohli všimnout, tak jsem popsal dost zúženě RP akci, která předchází velkému pochybení ze strany administrátorů. Teď se dostáváme k tomu hlavnímu, a to je řešení celé závěti. Přeskočil bych část, kdy se diskutovalo o tom, zda se jedná o porušení pravidel nebo ne. Raději bych se přesunul na znovu podání podnětu na nový systém Soudu zvaný „Soud 2.0“. Při podávání podnětu jsem podal report z důvodu obnovení auta, neboť vozidlo se po 30 dnech neaktivity automaticky smaže a je třeba obnovení auta k možnému dohledání formou IC.  Nebudu zde probírat, jak dlouho jsem čekal na report, protože na to již bylo upozorněno formou soukromou. Spíše bych řešil to, co tomu následovalo. Po chvíli mi report přijal Lexikonn s tím, že jsem zjišťoval, zda všechen jeho majetek je dohledatelným.

 

Zde se dostáváme k té části, na kterou všichni čekáte.

Bylo zjištěno, že garáž, která byla na přelomu listopadu/prosince oficiálně zapečetěna policii a byla tam i přidána poznámka od vlkovoda, jež byla zamknuta, tak byla odebrána a garáž byla prodána. Tak si říkám, co se sakra děje, protože z hlediska IC si soud vždy dohledá vlastníka garáže a zjišťuje, zda není s dotyčným movitým majetkem nějaká jiná interakce. V tomto případě se bohužel nejednalo o IC pochybení, ale o pochybení ze strany OOC.

 

Teď si můžete říkat, proč se jednalo o OOC pochybení, když garáž je IC záležitost.

Ano, toto Vám vůbec neberu. Avšak IC záležitost není přijít ke garáži, ve které jsou důkazní prostředky (výrobní stanice) a je zapečetěna policii prodat přes adminský příkaz hráči, který si podá report, protože vlastník garáže již nehraje. V té době byl ještě aktivní podnět k zahájení kontroly a finančního auditu, jež byl vydán na firmu GTC z důvodu nesrovnalostí o jejich činnosti.

 

Co očekávám od vyřešení ?

Z důvodu vážného pochybení ze strany administrátora a vážného zneužití práv čekám trest ve formě zabanování, neboť RP akce je na serveru od samotného začátku serveru a kvůli pochybení jednoho z administrátorů se celá akce pokazila a stala se v podstatě neřešitelnou z důvodu znehodnocení důkazů, jež byly obsazeny v garáži. A jestliže si myslíte, že tohle všechno dělám kvůli nabytí výrobní stanice nebo peněz, tak jste velmi na omylu, neboť o to mi nikdy nešlo.

 

Včerejší řešení reportu ohledně garáže.

Včera 10.11. jsem podal report ohledně dořešení celé situace, abychom se vyhnuli dalšímu možnému pochybení ze strany administrátorů, a tak i možnému znehodnocení RP akce. Report mi byl vzhledem k obtížnosti přijat několikrát různými administrátory, což chápu, protože tohle je situace, která se často neděje. Já však nechci poukazovat na délku čekání, protože vzhledem k tomuhle případu nebyla dlouhá. Chtěl bych poukázat na rychlé a bezhlavé řešení, kdy administrátorovi šlo o navrácení peněz, o které mi od začátku nešlo. Nakonec z něho vypadl verdikt, který se mi zdál celkem přehnaný a řekl jsem si, že to zkusím soukromě řešit přes TeamSpeak3. Bohužel nikdo se mi včera ani dnes neozval a reakce již zmíněného Flyer-a se mi zdála přehnaná, a tak jsem se rozhodl nedráždit a podat to rovnou na fórum.

 

Děkuji za přečtení a případné konstruktivní vyjádření

Michael

//EDIT 1: Omlouvám se, ale zapomněl jsem zmínit, že podnět k zahájení dědickému řízení byl vyhotoven a byl vydán rozsudek, který rozhodl jednoznačně. (viz. https://leosight.cz/forum/topic/7795) Samozřejmě, že garáž tam nebyl zakomponována, protože nebyla dohledatelná kvůli OOC pochybení jednoho z administrátorů.

12.11.2021 04:06, naposledy upraveno 12.11.2021 04:15 uživatelem Rataj

Myslím, že tomu bude už více, než měsíc, kdy jsme to řešili na TS a jasně jsem ti řekl, že tak daleko zpětně nedokážeme dohledat, jaký administrátor se toho dopustil - takže tohle prostě a jednoduše padá. Vzhledem k podobným pochybením je navíc velmi pravděpodobné, že se toho dopustil někdo, kdo v AT už dávno není. Bylo to pravděpodobně dokonce ještě před změnou IP adresy serveru. Takhle hluboko do historie naše logy prostě nesahají, každý den do nich přibude několik set tisíc záznamů a proto se starší záznamy automaticky mažou. Pokud jsi si toho všiml někdy v tu dobu, měl jsi to v tu dobu řešit.

O této skutečnosti jsi informován byl, proto jsem tě pak já i další na TS ignorovali, když jsi otravoval stále dokola se stejnou, neřešitelnou věcí. Mimochodem nikdo z AT nemá povinnost to s tebou řešit po TS, což byl tvůj obvyklý obsah reportu, který se stále opakoval kolem (z hlediska náhrady škod) vyřešené a (z hlediska potrestání "pachatele") neřešitelné věci. Jinak výrobní stanice byla nejspíše přesunuta ještě předtím, reálně jsi tedy přišel jen o garáž jako takovou, která měla hodnotu 250.000,- herní měny - ta ti byla nahrazena plně (v případě /sellproperty bys dostal jen 66 % z této částky).

Tím to považuji za vyřešené, protože nic dalšího tu vyřešit nemůžeme ani kdybychom chtěli.

Doufám, že už rozumíš tomu, že to prostě nemáme jak řešit.

Téma zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~51