Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Artic


Artistiques

Hráč

32
12.11.2021 17:55, naposledy upraveno 11.1.2022 10:24 uživatelem Artistiques

Zdravím, jelikož jsem během včerejšího RP nejednou slyšel ,,internet nepoužívám, je k ničemu”.
Řekl jsem si, že napíšu článek o tom, jak ho spustit, proč je to velmi užitečná věc a jak ho používat.

Co to je Artic?
Artic je IC internet, najdete tam spoustu užitečných informací, můžete tam obchodovat, investovat nebo získávat informace.

Jak se tam dostanu?
Jsou celkem tři možnosti, první, z mého pohledu nejpříjemnější je napsat do chatu /net, poté se otevře samotné okno s vyhledávačem Stoongle.
Druhá, dle mého nejčastější funguje bez nutnosti psát cokoliv do [t], stačí otevřít telefon a kliknout na ikonu intenetu, nebo sednout k počítači (notebook na to nefunguje, musí to být vyloženě počítač z kanceláře), kliknout na něj a kliknout též na ikonu internetu.
Třetí varianta, tu nejvíce používám já, je na ooc internetu, hned vysvětlím proč, jde o otevření tady na fóru, servery > skimo > ic internet.
Potom vyberete postavu za kterou chcete používat internet.

Přikládám zde odkaz, ať to nemusíte hledat.

K čemu to tedy je?
Zisk / utrácení peněz (záměrně nepíšu “obchodování”)
Toto je vlastně velmi rozvětvený nadpis, bude to tedy poměrně stručné…
Jelikož naše kryptoměna je NomelCoin, začneme u ní…

Kde NC nakoupím?
Palomino Creek, když přijedete z Montgomery, odbočíte směrem k bance, pojedete za křižovatku, po vaší levici bude Kavárna SOHO, vejdete dovnitř, půjdete do jejich kanceláře - vedle baru jsou dveře, půjdete tam - tam stojí muž, který je jak prodává, tak kupuje, samozřejmě na tom i profituje, z každé transakce si bere zanedbatelnou částku (0.1 NC).

Kdy nakupovat NC?
A není to jedno? Ne, není.
NomelCoin mění svou cenu na trhu, stejně jako ropa (k té se dostaneme), někdy se ho vyplatí nakupovat, někdy zase prodávat… Takže se s tím dá vlastně pěkně vydělávat, ale přeci jen, dá se s tím i pěkně prodělat.

A k čemu mi vlastně NC je?
Jak jsem již zmínil, můžete je nakupovat při nízkých cenách a prodávat při vysokých, to ale zdaleka není vše co se s ním dá dělat…

KRYPTA online kasíno
Jak už název napovídá, jde o kasíno, sázíte své NC, prohráváte nebo vyhráváte…

CE INVEST
Taky z názvu patrné, jedná se o investice, prostě poskytnete své NC někomu, kdo je zhodnotí, prodává při vysokých cenách, kupuje při nízkých, vydělá vám peníze a má z toho provizi…

LemonGate
Nebudeme se tu zabývat co to je, DarkWeb všichni známe, bude nás zajímat konkrétně platforma 1trade.lemon, to je takový eshop, seženete tam vlastně všechno, i tam se platí NomelCoinem, je totiž anonymní, pokud svojí peněženku nepojmenujete podle své IC postavy, nikdo nepřijde na to která je ta vaše.

OilRig
Poslední co zmíním v této kategorii je OilRig.ic, tam se - jak z názvu vyplývá - jedná o nákup a prodej ropy, ne za účelem převozu, nakupuje se za účelem zisku… 

Anonymní platby
Nemusí to být jen a pouze pro platby na internetu, pokud od někoho kupujete nějaké ilegální věci, můžete pro jistotu též uskutečnit platbu přes NC, tím ale přijdete o svou "anonymitu" protože musíte tomu druhému člověku říct jméno peněženky na kterou to má poslat, to se ovšem dá vyprat přes víc peněženek... 

Informace
Obchodování a investování už máme za sebou, přišel čas na informace.

Pokud pracujete ve firmě která přepravuje ropu, velmi oceníte již zmíněnou stránku OilRig.ic, vidíte tam totiž aktuální cenu za jeden barel ropy. Myslíte si, že je vám to k ničemu? Není.
Díky tomu že víte za kolik se dá aktuálně koupit/prodat jeden barel ropy, můžete se rozhodnout kdy jít vozit ropu a kdy ne. Dostanete totiž plnou částku toho jednoho převozu, vysvětlím:
-Pokud jeden barel stojí dejme tomu 1 109 Kč, vozíte ho v jachtě (kam se vejde 22 barelů), vyděláte z jedné cesty 1 109 * 22 = 24 398 Kč,
-Pokud ale barel ropy stojí dejme tomu 1 529 Kč, vozíte ho taky v jachtě, vyděláte z jedné cesty 1 529 * 22 = 33 638 Kč, což je docela rozdíl ne?

Dále je tu stránka katastr.ic, tam můžete zjistit informace o různých pozemcích, to se může hodit když třeba nevíte jestli tam smíte parkovat nebo ne, pokud ho chcete koupit, vidíte na koho se obrátit, pokud nacenit, máte tam ID pozemku…

Pokud pracujete v RCN, nebo třeba jen hledáte signál, pomůže vám stránka mapa.ic, najdete tam totiž mapu San Andreas s označeným pokrytím signálem. 

Práce v PSA obnáší znalost MDC, nebudu tedy zmiňovat co to je, na co to je atd, jen tu dám informaci o tom, že se tu nachází i nezbytná část profese u PSA.

Sociální sítě
Nebudu se rozepisovat o té síti na lemongate, zůstaneme u těch legálních...
Writer
Je něco jako twitter, zkrátka píšete krátké posty o tom co se vám honí hlavou.
Iris
Je nová sociální síť, musím říct, že ta se povedla, narozdíl od Writeru tahle síť opravdu žije, asi to bude i možností tam přidávat fotky. K čemu to přirovnat? Je to takovej IC instagram...
Smail
Toto je jako normální mail, píšete a přijímáte poštu, hodí se to na formální komunikaci s právníkem, soudem nebo třeba posílání výpovědí.
Adresa vypadá následovně, pro příklad moje postava (Frederik Benett) má automaticky přidělenou adresu (frederik.benett@smail.ic) 
Post
Jedná se o náhradu Smailu, vypadá to líp, je to přehlednější a dokonce to podporuje i komunikaci s jinýma doménama, ty tu sice zatím nejsou, ale je to na to připravené. Z postu jen nejde psát na smail (to samé i naopak), nové domény už budou podporované…
Narozdíl od smailu tohle není hned založený, musíte si ho “založit” sami, stačí otevřít tu stránku a ono se to samo registruje…

Mimochodem, své stránky si můžete nechat nahrát též, samozřejmě pokud jsou v pořádku...

12.11.2021 22:56, odstraněno 12.11.2021 23:16 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Spam

Powered by LeoSight IFS
LT~26