Sevas
Před chvilkou sem dostal ban na 3dny z důvodu odpojení z RP akce.
Jde o to že můj pc neni bůh ví jak silný plus internet mám jak z doby kamenné. Šel jsem na plochu pak na discord. Zavřel jsem dc a šel znovu na mta kde mi vyskočila kolonka *Spojení se serverem bylo ztraceno* stiskl jsem tlačítko *ok* nevím jak přesně to tam je a šel se napojit do hry,v půlce stahování serveru se mi to kouslo a pochvilce mi to znovu ukázalo *Spojení se serverem bylo ztraceno* znovu sem to potvrdil a začal se připojovat na skimo ale v tu dobu mi to ohlásilo ban.Nejspíš mi byn byl udělen od @Phobios .
Žádám o unban jelikož chci doerpit to co se začalo a taktéž si zaerpit o víkendu.
S pozdravem Dexyy.
Sevas
Před chvilkou sem dostal ban na 3dny z důvodu odpojení z RP akce.
Jde o to že můj pc neni bůh ví jak silný plus internet mám jak z doby kamenné. Šel jsem na plochu pak na discord. Zavřel jsem dc a šel znovu na mta kde mi vyskočila kolonka *Spojení se serverem bylo ztraceno* stiskl jsem tlačítko *ok* nevím jak přesně to tam je a šel se napojit do hry,v půlce stahování serveru se mi to kouslo a pochvilce mi to znovu ukázalo *Spojení se serverem bylo ztraceno* znovu sem to potvrdil a začal se připojovat na skimo ale v tu dobu mi to ohlásilo ban.Nejspíš mi byn byl udělen od [user:3977] .
Žádám o unban jelikož chci doerpit to co se začalo a taktéž si zaerpit o víkendu.
S pozdravem Dexyy.