Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Vytvoření] Městská Policie Hlavního města Prahy/ Obecní Policie


neznamy#123

Smazaný účet

7
5.4.2020 17:47

Název frakce: Městská Policie Hlavního města Prahy/ Obecní Policie

Typ frakce: Ostatní (Legální)

Zakládající členové: Piotr Wieczdowkrisz

Startovní kapitál: 300000

Popis frakce: Městská Policie hlavního města Prahy (Obecní Policie), je druh orgánu prosazování práva, který je podřízený místní samosprávě, ne centrální moci vlády. Místní samospráva také sama nese náklady na provoz, která působí zejména v oblasti veřejného pořádku na místní úrovni. Obecní policie zpravidla disponuje omezenějšími oprávněními oproti policii celostátní. Je orgánem obce, který zabezpečuje místní záležitosti veřejného pořádku v rámci působnosti obce a plní další úkoly stanovené zákonem. Postavení obecní policie vymezuje zákon č. 553/1991 Sb., o obecní policii, ve znění pozdějších předpisů. Sečteno, podtrženo... MP hl. m. Prahy, nebo-li taktéž Obecní policie, by vypomáhala a asistovala Policii ČR. Jak při hledání hledaných osob, či kontrole dodržování zákonů ustanovených Vládou ČR a předpisů pozemní komunikace. Dále zde předložím malý ústřižek, ze zákona č. 553/1991 Sb., pojednávací o obecní policii. Přesněji oprávnění strážníka Městské Policie, nebo-li Obecní policie. -Oprávnění požadovat prokázání totožnosti -Oprávnění požadovat vysvětlení -Oprávnění předvést osobu -Oprávnění odebrat zbraň -Oprávnění zakázat vstup na určená místa -Oprávnění otevřít byt nebo jiný uzavřený prostor -Oprávnění odejmout věc -Oprávnění k použití donucovacích prostředků, psa a služební zbraně a) hmaty, chvaty, údery a kopy, b) slzotvorný, elektrický nebo jiný obdobně dočasně zneschopňující prostředek, c) obušek a jiný úderný prostředek, d) pouta, e) úder služební zbraní, f) hrozba namířenou služební zbraní, g) varovný výstřel ze služební zbraně, h) technický prostředek k zabránění odjezdu vozidla. Více informací mohu podat na vyžádání vedení serveru. S pozdravem TheodoreVonReilyy.

Kubby

Hráč

57
5.4.2020 18:07, naposledy upraveno 5.4.2020 18:09 uživatelem Kubby

Nápad dobrý, ale lidi na CZ/SK MTA komunitě jsou fanoušci MikeJePána, a rádi si hrají na něj na RP serverech, to bude asi jediný problém.

S pozdravem,

Kubby [Heavy]

 

Nápad dobrý, ale skoro celá CZ/SK MTA komunita jsou fanoušci MikeJePána, a rádi si na něj hrají na RP serverech, takže mám pocit, že tohle bude jediný problém.

 

sandlerino

Hráč

39
5.4.2020 18:24

Ahoj,

Jsem rozhodně proti, jelikož městská policie na MTA CZ/SK scéně nikdy nebyla to, co měla být.

5.4.2020 18:30
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
6.4.2020 14:21

Souhlasím. Při součinnosti s OAS to může vést k tomu, že ve městě bude větší pořádek a tím i hezčí prostředí pro hraní. 

Takže za mě ANO

Nirox

Hráč

16
6.4.2020 14:54

Pokud by za PČR dělalo úlohu jako špatné parkování, hlášení odtáhnutí vozidla pro OAS nebo dávání botičky na auto apod., tak by nebylo na škodu na nějaké období zkusit MPP a potom usoudit, jestli ta frakce má smysl a nechat ji nebo neplní úlohy a zrušit. 

Nechám to na administrátorech, ale pro mě zatím je verdikt SOUHLASÍM.

6.4.2020 15:03

Ahoj, dohodni si to IC s vládou.

6.4.2020 16:18
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~53