Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban, popřípadě zkrácení trestu.


13.11.2021 01:25

zdravíčko.

před přibližně ani ne 3 dny, konkrétně dne 10.11. někdy kolem večerních hodin mi byl udělen permanentní ban od administrátora @Dzardys , a to konkrétně za: 'Pravidlo 0 + historie', a tímto tématem bych si chtěl zažádat o udělení unbanu nebo případně zkrácení. takže, vyjádřím se zde k pár jednotlivým bodům.

 

1. o jakou RP akci se jednalo za kterou jsem permaban dostal?

tak začneme nějak takto... šlo o klasické okradení jako naše každé druhé -  začali jsme pronásledovat kamion, začali jsme řvát ať zastaví, ale on odmítal a začal jezdit NonRP Drivingem přes kopce, tak jsme ho pronásledovali nadále, stále nebyl ochotný zastavit i po dalších výzvách, tak jsem vytáhl zbraň a začal mu střílet do gum, jenže tu nastává taky další problém z jeho strany - já mu prostřelil obě přední gumy na kamionu a on si v klidu jel dál jakoby nic.. no, s tím kamion teda ujel až čistou náhodou na místo kde zrovna stáli 2 ZZSka, tak jsme se rozhodli že tama kolem nich pouze projedem a uvidíme co se tam děje a co tam řeší, nacož zrovna když tam dojedem, vidíme v chatu jak začne někdo od nich řvát ''PSA?'', což jsme si začali domýšlet že nejspíš nás chtěji nahlásit na PSA, tak jsme začali nejrychlejším způsobem jednat, a to tak, že jsme k nim jednoduše najeli, vytáhli zbraně a všem rozdali PKčka...

 

- a tady nastal ten problém, za necelých 10m začal Dzardys psát PMko jednomu z nás, jaký byl důvod střelby po záchranářích, a předtím než stihl odpovědět, tak se na nás přímo portnul... po tom, co jsem mu celou situaci vysvětlil a dodal video, tak napsal přesně tohle:

 

[GA] Dzardys: (( Absolutně nechápu smysl toho, co tu denně musím řešit ))

[GA] Dzardys: (( Snad denně s váma musím řešit to, že po někom furt jenom střílíte ))

[GA] Dzardys: (( A vždy to bylo na hraně pravidel, že jsem vás nechal jít ))

[GA] Dzardys: (( Ale tohle není určitě hraní RP, které by nekazilo požitek ze hry ostatním. ))

 

a na konec finální věta: '[GA] Dzardys: (( Ne kluci, tohle není freeroam, sorry. ))', a po téhle větě rozdal nám dvoum co jsme byli na té RP akci permabany.

 

2. menší ''vyjádření'' k pár jeho slovům výše

'Snad denně s váma musím řešit to, že po někom furt jenom střílíte a vždy to bylo na hraně pravidel, že jsem vás nechal jít' - k tomuto se chci jenom velice v krátkosti vyjádřit tak, že ano, je vskutku pravda že věci tohohle typu s náma řešil denodenně, jelikož videa z různých RP akcí jsem Dzardysovi posílal na discord každý den, a to hned už 2 dny po unbanu, to samozřejmě chápu, že to už přestane bavit a možná aji začne nasírat, když takovýto report vidí, ale pozor - tyto reporty co na nás (bezdůvodně) dávali ostatní hráči které řešil Dzardys, tak vždycky vyřešil Dzardys naprosto v klidu, poslal jsem mu video, napsal že v pohodě, a já si v klidu pokračoval dál v hraní, ani žádné zmiňovaní že bych cokoliv porušil, udělal špatně, atd... ale tentokrát tomu bylo očividně o dost jinak, jak jde vyčíst z jeho slov které nám napsal a po kterých nám dal následně permaban, je ovšem ale pochopitelné proč.

 

3. vyjádření k důvodu udělení permabanu

jak už jsem již napsal, tak permaban byl udělen za pravidlo 0, a pravidlo 0 znamená: 'Členové AT totiž mohou právě užitím tohoto nultého pravidla potrestat i hráče, který kazí herní zážitek ostatním, aniž by přitom porušil některé z definovaných pravidel.', ikdyž já si úplně neuvědomuju, jak jsem mohl těmto dvoum lidem ze ZZS a jednomu kamioňákovi zkazit zážitek ze hry, když k udělení PK byl nejlepší IC důvod který k tomu mohl být (což je ten, že nás chtěli nahlásit na PSA za pokus o okradení), a taky nešlo o nic víc, než o pouhé PK které jsme udělili všem třem, při kterém pochybuji by přišli o cokoliv důležitého co by jim zkazilo chuť ze hraní, ale pokud jim kazí zážitek ze hraní to samotné PK, tak to by se možná i dalo pochopit, ale fakt byl ten, že jinak to prostě IC udělat nešlo, bůhví jestli ty PSA už zavolali nebo ne, to jsme my už IC vědět nemohli, takže pro nás byla ta největší jistota jim prostě jednoduše rozdat PK a s ničím se nepárat...

 

4. off-topic vyjádření k našemu celkovému stylu RP

jelikož už nemám nic, čím víc bych se mohl vyjádřít k tomu banu, tak zde vypíšu i trochu off-topic věc, která se týká celkově nás všech, kteří tenhle styl RP hrají(li)

 

- dodám zde video jak probíhal pokus o okradení výše zmíněného kamioňáka, který odmítal se nechat okrást: https://youtu.be/l4ySGNgSu_I (potom následovalo to, co je dále vypsané v 1. bodě)

 

udělejte si názor sami na to co on předváděl na tom videu, ale fakt je, že tohle není ani zdaleka to co jsme zažívali denodenně.... ano, můžu uznat že tenhle typ RP je trash a šlo by to rpit o dost líp, ale jde o to, že 70% lidí které okrádáme to prostě a jednoduše pouze odpojí, někdy se nám podaří dát report a zabanovat ho, někdy čekáme na report tak dlouho že ho prostě /er-nem.... je mi taktéž jasný, že někdo může třeba říkat, že tak proč ten nelegál dělám dál, když mě tohle sere a přestává mě to bavit, a teďka napíšu funfact - chtěl jsem se na celý tento styl RPčka zrovna po téhle poslední mojí okrádačce vykašlat a nic stejného ani podobného k tomu už nikdy neprovádět, jelikož mě už taky přestalo bavit neustále denodenně nahrávat videa na reporty které na nás byli dány bezdůvodně, a taky ty reporty sám dávat a čekat než je někdo přijme..... je mi taktéž jasné, že 90% lidí se prostě nechce absolutně nechat okrást a illegal RP se jim hnusí, a já to naprosto chápu, ale řešit to tímhle způsobem není nejlepší, jelikož v souladu s pravidly tenhle typ okrádání bohužel je... no, já se zde nebudu vypisovat dál, abych nevypadal jako kompletní plačko, i tak je ta žádost už až přehnaně dlouhá.

 

jelikož jsem se už vyjádřil kratším způsobem i Dzardysovi do DM na discordu hned asi hodinu po udělení permabanu, ale to je doteď zatím bez odpovědi, tak jsem se jednoduše rozhodnul se vypsat ve velkém a dát to rovnou na fórum.

 

rozhodně neříkám, že ban je neprávem, taktéž já dokážu dodržet svoje slovo, že nic podobného tomuhle už nebudu nikdy provádět… ano, jak už jsem psal, je to sakramentsky dlouhá žádost, ale tak na unbanu mi poměrně hodně záleží, takže bych poprosil administrátora Dzardyse aby mě neignoroval i zde na fórum a reálně mi odpověděl a vyjádřil se, díky.

lolcz

Hráč

36
13.11.2021 01:42, naposledy upraveno 13.11.2021 01:46 uživatelem lolcz

Zdravím,

díky, že ty neustálé okrádačky někdo řeší, protože co už je moc toho je prostě příliš...

Hromady lidí právě kvůli Vám odešli ze Skima a už nemají ani nějakou chuť tam hrát, protože "mistři" nedělají nic jiného, než mafijánují. Dříve jenom na dálnici, ale poté už i okolo MG, apod.

 

Kdyby ti na unbanu záleželo, tak jak píšeš, tak si nenecháš dát ban, ne?

"funfact - chtěl jsem se na celý tento styl RPčka zrovna po téhle poslední mojí okrádačce vykašlat a nic stejného ani podobného k tomu už nikdy neprovádět" - Jo, po více jak půl roce okrádání, pff, lepší výmluva není?! Přeji ti úspěšný kropec, tedy jak ty říkáš na jiných serverech kde ti to budou tolerovat v takové míře.

No, ještě pár lidí zabanovat a věřím, že se zase sejdem.

Banovací kladivo rozhodlo.

 

S pozdravem a přáním dobré noci lolcz.

 

EDIT: Pan Krupice má taky ban, to zní taky fajnově a přidal se k němu i pan Nexoys.

13.11.2021 11:17

Well, tohle nebudu moc natahovat. 

To, že napíšete pár vět do IC a pak stejně střílíte po všem, co vidíte, z vás RolePlayery nedělá. Založit si postavu jen na to, abyste stříleli po kamionech, případně řidičích, hraničí se zdravým rozumem, ale tím OOC. Skimo RP se zaměřuje na RolePlay, spousta lidí zde se snaží držet laťku na nějaké slušné úrovni. No a pak jsou tu jezdící kulomety - vy. 

Snad nikdy jsem konkrétně od tebe neviděl něco, co by připomínalo opravdu slušné RP. Veškeré logy a další důkazní materiály byly z okrádání, což u tvé bandičky bylo na denním pořádku. Jak už jsem se vyjádřil u jedné z předchozích, soukromých, žádostí, určitě vám nikdo nebude dávat unban pod podmínkou typu že nebudete hrát ilegál. Ilegál hrát můžete, může to hrát každý, ale když jednoduše neumíte RP, tak se do tohoto nepouštějte. Ano, osočil jsem tě z toho, že neumíš RP, protože jsem doposud neměl možnost se přesvědčit o opaku. 

Já se vůbec nedivím hráčům, kteří to odmítají RPit, protože je to otravné a reálně to kazí požitek ze hry všem. Na SAMP existuje spousta serverů zaměřených na DM, tam si myslím, že si své choutky zvládnete utišit, ale s tímhle stylem hraní na RP server nechoďte. Jelikož se ulice vcelku utišily a reportů na DM ubylo, myslím si, že tento krok měl efekt. Udělit vám znovu permanentní ban pro mě v tu chvíli nebylo jednoduché rozhodnutí, jednoduše jste toho neprovedli najednou tolik, co vaši kolegové z banové amnestie, kterým jsem stihl permu vrátit. 

Ale i tak jsem to udělal, s vědomím, že se proti mně postaví spousta vašich kamarádů a vy, na jednu stranu však mohu říct, že toho rozhodnutí nelituji. 

V tuto chvíli žádný unban ani zkrácení banu nepřichází v úvahu, máš historii pomalu delší než Starý zákon a k udržení nějaké rozumné úrovně tě neužije. Mimo jiné se jedná o tvou druhou permu, nepletu-li se, a ta už většinou zůstává skutečně permanentní. Každopádně to nevzdávej a sleduj příspěvky z mé strany v prosinci, dostanete ode mě příležitost. To, jak se ji chopíš ty, bude jen na tobě. 


Powered by LeoSight IFS
LT~76