Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

TrashRP + metabaiting (120 hodin) Udělen od Dzardys


Lada596

Hráč

3
13.11.2021 11:26, naposledy upraveno 13.11.2021 11:26 uživatelem Lada596

DObry den, omlouvam se, ale dostal sem včera ban za TrashRP + metabaiting, mužete mi dodat dukaz? prikladem že metabaiting vubec nevim že jsem dělal, a TrashRP chapu že to moc neumim tak se alespoň snažim, jel sem kamionem na benzinku do mg, a tankoval sem a dostal sem ban, prosim dukazy. PS: Aspoň zkratit ban

13.11.2021 11:58

Důkazy ti posílat nemusím, sedět uprostřed frekventované silnice se statusem "počita" není ok stejně tak, jako tvá historie. Kromě toho jsi snad doposud nepochopil, že LOOC (pod klávesou B) neslouží k IC komunikaci. Byl jsi zaučen víckrát, než kterýkoli jiný hráč, doteď nezvládáš RP. Je mi líto, ale tady evidentně není selhání na straně helperů. 

Našprtej se mezitím třeba TOHLE VIDEO, řekl bych, že ti to prospěje. Unban ani zkrácení nebude, důkazy ti rovněž z jistých důvodů zasílat nebudu.


Powered by LeoSight IFS
LT~29