Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na Kolpanek, Lexionys, Drelamond.

1 2



14.11.2021 09:21, naposledy upraveno 14.11.2021 09:36 uživatelem Zchovankyo

Vážení administrátoři, vážení hráči, vážení čtenáři, 

přeji krásné ráno, dopoledne, odpoledne popřípadě večer, či v jakou denní dobu toto vlastně čtete. Rozhodl jsem se podat stížnost na výše zmíněné hráče, a to hráče Kolpanek, Lexionys a Drelamond. Důvodem pro podání stížnosti je podezření z porušení pravidla č. 11 (Metagaming), č. 5 (DM), č. 40 (Příslušníci PSA se nesmí účastnit ilegálního RP.). Jeden ze zúčastněných byl i hráč Orlando Anderson, jehož se report netýká. (!). Jak níže uvidíte, video není mé. Na videu se nachází jiné osoby a osoba, jenž toto natáčí je Adameeq. Otázkou tedy je, proč podávám report já, když se vlastně mně nic nestalo a nepodá to Adameeq? Odpověď je jednoduchá - Adameeq již report podával, a to prostřednictvím F2, jenž mu přijal Wright. Ten dospěl k názoru, že vlastně nemá jak dokázat, že dotyční něco porušili a tak report zamítl. Já jsem se rozhodl, a to právě díky velice obsáhlé recidivě od některých ze zúčastněných, že to jen tak ležet nenechám. A vzhledem k tomu, že mi celý report byl zaslán, jednám v souladu s pravidlem 8, které hovoří: 

8. Hráč proti kterému je pácháno porušení pravidel (nebo který je svědkem takového počínání) má povinnost tuto situaci neprodleně nahlásit v reportu (F2) a nesmí porušení pravidel žádným způsobem oplácet (především nesmí také porušit pravidla, jinak bude také potrestán).

Ještě zde dodám citaci reportu, který psal Adameeq Wrightovi: 

,,Hele, switchnuli jsme, že jdeme něco okrást, tak jsem switchnul, našly jsme nějakou osobu, kterou jsme chtěly okrást, v ten moment co jsem zapl nahrávání, tak mi to spadlo, poté jsem se napojil do hry, měl jsem na zádech brokovnici, kterou viděli PSAčka, když jeli kolem nás, mně se načítali reskiny vozidel, tak jsem chvíli čekal, poté jsme pokračovali v RP, v tu chvíli jsem pustil nahrávání, je tam i vidět, jak za náma jedou PSAčka, kde jsme jim utekly, je to tam i vidět, poté jsme zajely pod most v LS na mole, kde nás nemohl nikdo sledovat, je to vidět i na videu. Poté tam přijel Leonard Smith, který byl u toho jak jsem se spawnul v BlueBerry, ten jezdil nahoře na mostě, poté zajel dolu, PSAčko byl Kolpanek, s kterým byl na tsku a byl tam i ta Nataly Daniels, všichni tři byly na tsku, mám podezření, že ten Nataly jim říkal věci na tsku, zde zasílám video."

Nuže myslím si, že na upoutání pozornosti by toto mohlo stačit. Přejdeme k nahlášení. 


(!) - Orlando Anderson byl ve vozidle spolujezdec. Na Teamspeaku s nimi dle informací nebyl, tudíž neměl ani jak situaci zabránit. V tomto případě je pouhopouze nevinná oběť v mé hrsti nahlášení, proto na něho můj report neplatí.


Jak vlastně situace započala? 

Již z citace Adámkovy zprávy jsme mohli zjistit následující - ,,Hele, switchnuli jsme, že jdeme něco okrást". Hráči šli na své nelegal postavy za účelem obohacení sebe sama pomocí únosu a okradení některého hráče. Přikládám video, ze kterého budeme v podstatě čerpat veškeré informace. 


Na tomto videu můžeme vidět Adamkův pohled z celé RP akce. Můžeme vidět, kdy již mají osobu ve vozidle, za nimi se objeví vozidlo PSA a vozidlo únosců zpomalí, aby nevzbuzovali pozornost. Únosci zabočí u Blueberry Spedition ke své levé straně a začnou zrychlovat. V tu chvíli Adameeq otočí svým pohledem za vozidlo a my můžeme vidět jednu věc, a to tu, že policie nikde. Říkáte si "Ale modely vozidel se na takovou dálku nenačítají, takže je vidět nemusel". V tom případě by ale ani PSA neviděli únosce. Je pravda, že já se svým ENB vidím objekty, hráče i vozidla na mnohem vyšší dálku, a to především kvůli stínům. (Dobře, je to trochu zvýhodnění, ale je to holt nastavení ENB a já s tím nic neudělám). Ovšem pochybuji, že by Kolpanek měl při svém výkonu PC, kdy tvrdí, že mu to neutáhne ani FiveM zapnutý /seefar na 20000, popř. stažené ENB. Pokud-li ale opravdu připustíme situaci, že Kolpanek vozidlo únosců viděl, ale únosci vozidlo policie neviděli, muselo by vozidlo policie být zde:


(Na levém obrázku vidíme, kde by vozidlo PSA muselo být, ale PSA vidělo vozidlo únosců, ale únosci neviděli je. ((Čistě teoreticky)). Na druhém obrázku vidíme, kde by client začal zobrazovat pneumatiky vozidla PSA. Je to poměrně dálka, co?) 

Zde můžeme vidět, že vozidlo PSA prostě vozidlo únosců vidět nemohlo. I kdybychom připustili variantu číslo jedna, tak vozidlo únosců zatočilo směr na Dillimore, což PSA vidět jednoduše nemohlo. To si můžeme dokázat i dalšími screeny a to taky jen a pouze z videa. 


(Zde mimochodem můžeme vidět, že vozidlo únosců zatočilo do leva ((Směr Dillimore)) a vozidlo policie nebylo ani na mostě. Po ani ne jedné vteřině vozidlo zajelo za horizont kopce po jejich levé straně)

Z předešlých tří screenů jsme tedy mohli vidět, že vozidlo po zrychlení a přejetí mostu zabočilo po své levé straně směr na Dillimore. Vozidlo PSA je již v tu dobu ztratilo z dohledu. Z videa můžeme vidět, že vozidlo únosců jede směrem dolů do Dillimore ke Corrnetu a zde zatáčí do leva, směr na Los Santos. Opětovně se můžeme podívat na pár screenshotů z videa a dokázat si, že vozidlo PSA za nimi nebylo. 

 

(Na levém obrázku vidíme, že v pozadí na silnici se nachází pouze jedno vozidlo. Jedná se o prázdné černé Tahoe, které je vyobrazené na pravém snímku.)

Na dalších záběrech se Adamek již za sebe nedíval. Můžeme vidět, kdy pokračují v Los Santos po různých zatáčkách až pod molo, kde se zastavují. Adameeq vystoupí z vozidla a vytahuje unesenou z vozidla, přičemž se z ničeho nic přiřítí vozidlo s Leonardem Smithem (Lexionysem), ačkoli toto vozidlo nebylo původně ani v pronásledování s únosci. V chatu si můžeme povšimnout "Dole!", a během vteřiny se přiřítí vozidlo PSA s kým jiným, než Nikolasem Loveckým (Kolpankem). Náhoda?

Ale opravdu? Nepochybně jeden z nich (Kolpanek, Lexionys) situaci natáčeli, takže jsou schopni dokázat, že vozidlo pronásledovali. Nepletu se? Ale ano, pletu. Přeci již výše jsem poukázal na screeny, ze kterých vyplívá, že vozidlo nikdo nepronásledoval. 

Proč tedy Wright nezasáhl a zúčastněné nezabanoval?

No, jsou tu dva body, proč tak vlastně neudělal. První bod je vyjádření Adamka, ze kterého jak je výše zobrazeno si můžeme povšimnout, že popis reportu není úplně dokonalý. (Tím nechci Adamka urazit, ale je rozdíl mezi reportem Adamka a mým. Vlastně i díky tomu ten report předal mně.). Druhý bod je ten, že vlastně nemáme jak dokázat, že tito tři spolu byli na Teamspeaku. Adamek mi v DMs zmiňoval, že má nějakou náhravku metagamingu dotyčných, ovšem tu mi neposlal. Sice nemáme jak dokázat, že spolu dotyční byli na TS, ovšem pro zachování cti a důstojnosti si myslím, že se dotyční mohou i sami doznat. Přeci jen, metagaming je díky výše uvedeným screenům a zprávám na 80% potvrzen. 

Metagaming potvrzen. Proč tedy pravidlo 5 a 40?

Tento bod reportu se vztahuje jenom na Kolpanka. Po tom, co na místo přijelo i vozidlo policie únosci rychle nastoupili do vozidla. Z videa můžeme vidět, že se únosci pokusili (možná i dopustili) drive-by a začali ujíždět. Pokusili se vyjet schody, což by se teoreticky dalo brát za non-rp driving, kdyby jim to vyšlo. Bohužel, nevyšlo a vozidlo se na schodech zaseklo. Únosci vystoupili a začali utíkat, v čemž se Adamek dostal do pasti mezi stromem a zdí. Adamek si tedy kleknul a čekal na svou policejní oběť. Přiběhl Nikolas Lovecký (Kolpanek), po kterém Adameeq vystřelil brokovnicí. Kolpanek svou střelbu opětoval v rámci S2K a Adameeq spadnul k zemi (?). Adameeq zůstal ležet na zemi, vůbec se nezvedal, ani po té době na Kolpanka neútočil. Kolpanek vteřinu stál, posléze opět namířil na Adamka a nelítostně do něj dvakrát vystřelil, čímž ho popravil. Zde nastává otázka - proč bys jako policista střílel do někoho, kdo už leží nehybně na zemi, nijak tě v momentální chvíli neohrožuje?

//Zjistil jsem, že od chvíle, kdy Kolpanek poprvé vystřelil do Adamka až po jeho smrt uplynuly tři vteřiny. To znamená, že Kolpanek sejmul Adamka k zemi, počkal tři vteřiny, při kterých Adameeq nehybně ležel na zemi a v tu chvíli do něj Kolpanek dvakrát vystřelil, čímž ho záměrně usmrtil. 


(?) - Můžeme si povšimnout, že Kolpanek do Adamka poprvé vystřelil a Adameeq lehl k zemi a celé tři vteřiny nehybně ležel. Vystřelil do něj tedy beanbagem, nebo čím? Proč Adameeq celé tři vteřiny jen ležel a neútočil. Taktéž můžeme vidět, že při prvním výstřelu se Adamkovi neubralo ani JEDNO HP! Avšam při druhém a třetím se mu již HP ubrala. Střelil tedy Kolpanek Adamka prvně beanbagem, a posléze ho popravil, aby se s ním nemusel tlačit do auta a neměl tak zdlouhavější RP? /Můžeme konstatovat, že při přepnutí zbraně se to zobrazí v chatu, ovšem ne vždy. Stejně tak jako s /district při střelbě, je to sice automatizované, ale ne vždy se to zobrazí hned na poprvé. 


Pokud mi Adameeq dodá audiozáznam komunikace z TS, doplním to zde. 

TL:DR - Kolpanek, Lexionys a Drelamond se pravděpodobně dopouštěli metagamingu. Z přiložených screenshotů a videa je zjevné, že vozidlo únosců nepronásledovali a tak nemohli během pár vteřin zjistit, kde se vlastně nachází. Toto tvrzení může vyvrátit jeden ze zúčastněných a to jen tím, že dodá video, na kterém půjde vidět, že opravdu vozidlo únosců pronásledovali. 
Dále se dle mého Kolpanek dopustil DM, kdy bezdůvodně zabil nehybně (ačkoli ozbrojenou) ležící osobu a pravidla 40., jelikož přesně toto stanovuje zákon jako vraždu. (Pouze v případě CK, v případě PK je to pokus o vraždu). 

//Edit: Chtěl bych ještě poukázat na to, že Kolpanek byl za metagaming již banován dvakrát, Drelamond byl zabanován jednou za metabaiting a jednou za metagaming. Lexionys nebyl zabanován za metagaming a metabaiting ani jednou.

/Funfact - 1582 slov nepočítaje tento funfact. 


14.11.2021 12:10
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování, troll
14.11.2021 13:21
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
14.11.2021 14:15

ČAU LIDI, BLÍŽÍ SE VÁNOCE TAK TADY MATE RECEPT <3


400 g
 hladké mouky

140 g cukru moučka

50 g másla

2 vejce

2 lžíce dobrého tekutého medu

1 lžička jedlé sody

1 lžička perníkového koření

Dále:

1 žloutek na potření po upečení

bílková poleva na ozdobení

Nutriční hodnoty

Energie 12 204 kJ / 2 917 kcal
Bílkoviny 68,30 g
Tuky 70,95 g
Vláknina 12,10 g
Cholesterol 858 mg
Sodík 3,52 g
Sůl 0,45 g
Sacharidy 495,27 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližnéVíce o hodnotách

Reklama

Postup přípravy

  1. Smícháme všechny suché přísady v misce, přidáme ostatní ingredience a ručně zpracujeme na měkké těsto. Pokud máme kuchyňského robota, vložíme vše do mísy a zpracujeme přístrojem.
  2. Hotové těsto je měkké a poddajné, asi jako pružná plastelína. Zabalíme ho do mikrotenové fólie a necháme přes noc odležet v lednici.
  3. Troubu předehřejeme na 160 °C a plechy na pečení (budou potřeba nejméně dva) vyložíme pečícím papírem. V malé misce vidličkou rozmícháme žloutek s jednou lžící vody. Odleželé těsto vyválíme na pomoučněném vále na sílu přibližně 0,5 cm, vykrájíme tvary a narovnáme je na plech.
  4. Pečeme 8––10 minut a ihned po vytažení potíráme horké kousky na horní straně rozšlehaným žloutkem, aby dostaly pěkný lesk. Necháme je vychladnout na mřížce a teprve pak zdobíme polevou.

Poznámka autora receptu

Každý harmonogram s přehledem postupu vánočního pečení vám doporučí, abyste perníčky upekli alespoň tři týdny před Vánocemi. Obvykle se totiž musí rozležet. I s těstem někdy bývá potíž, lepí se, trhá, kroutí se při pečení. Ne však s tímto.

Recept, který mi poskytla kamarádka Andrea, je skutečný kuchařský poklad. Nějakým zázrakem jsou totiž tyto perníčky okamžitě měkké, s těstem se skvěle pracuje, a hlavně taky dobře chutnají.

Co se týká složení, nenajdete v nich žádnou speciální surovinu a nebudete potřebovat ani žádný tajemný přípravný rituál. Proti jiným receptům je rozdíl hlavně v poměru ingrediencí.

Uvařeno (20x)

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Troll
14.11.2021 21:43

Prosím o vyjádření především @Kolpanek @neznamy#4474 @Drelamond, ideálně doložení dukazu, ať to neukončím bez vašeho vysvětlení situace.

14.11.2021 22:04

Krásný večer,
na videu lze vidět, jak jsem se se svým vozem "DH-1" vypravil za šedým BMWčkem. Poněvadž osoby porušovali předpisy (viděli jsme je,, že v dálce jeli rychle).. radar je sice nezachytil (a radar v DHčku, jsem myslím neměl ani zaplý), avšak vozidlo nedalo přednost v jízdě (2x), čili jsem měl důvod k zastavení. Bohužel jsem je ztratil, když odbočovali do levé strany z blueberry jak lze vidět na videu. Řekl jsem si, že odbočím stejným směrem, poněvadž to byla jejich poslední lokace. Čili.. odbočil jsem, následně jsem odbočil do Dillimore a posléze do Los Santos. Po nějaké chvilce, jsem spatřil Leonarda Smitha ve svém evu (maybe, nepamatuji si vozidlo, ale myslím, že to bylo evo). Klasicky jsem ho pozdravil, že čau a zda něco neví o tom BMWčku, poněvadž Leonard jel přímo zamnou (když jsme byly v BB, taky se mi pak ztratil). Leo mi pak řekl, že údajně unáší (okrádají) v LS na molu, tak jsme vyrazili (pokud se nepletu, tak jsem to dokonce hlásil na vysílačku, že na molu v LS okrádají), avšak na molu nikdo nebyl. Leonard zajel pod most a následně vycouval zpět a zařval "Dole!". tak jsme se vydali dolů.. kde jsme viděli, že osoby byly ozbrojené (možná jsem dokonce hlásil do vysílačky 10-A). BMWčko začalo ujíždět a já se vydal za nimi. Viděl jsem vidět vědět dvě osoby, tak jsem přistavil, vyběhl a běžel je hledat. Po pár sekundách jsem narazil na Adamka, kde došlo na s2k. Nevěděl jsem, že mám beanbang, tak jsem střelil a dostal bangem. Uznávám, že jsem neměl Adamka "popravit", avšak o porušení pravidla 40 nedošlo a ani nedošlo k porušení pravidla 5. Zrovna tato situace se dá řešit IC postihem za nadměrný zákrok. Každopádně k metagamingu z mé strany nedošlo. 
Předem říkám, že logy nejsem schopen dodat.. promazaval jsem si logy. (Když tak Vám je Leo pošle).
(Pokud jsem na něco zapomněl, tak Lexionys mě určitě doplní). 

Přeji krásný zbytek večera,
- Kolpanek

Drelamond

Hráč

9
15.11.2021 14:13

Vyjadrenie moje bude zbytočné.

 

Takže, tu pán helperko @adameqq či ako sa volá, prišiel za mňou na tsko a začal žebrať logy odomňa.

Následne som mu ich poslal do ts3 súkromného chatu , prešiel si ich a hovoril že všetko je v pohode. 

Neviem proste čo stále ešte je potreba, sedel som v aute a následne tam leo písal že dole a došli dole benga a ja som utiekol k leovi do vozidla thats it.

Takže neviem prečo sa tu dáva stiažnosť, pokiaľ neviete ustáť okrádačky tak nerobte :DDD

15.11.2021 18:37, odstraněno 16.4.2022 21:22 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Drelamond

Hráč

9
16.11.2021 07:00, naposledy upraveno 16.11.2021 07:00 uživatelem Drelamond

Díval som to video pozorne, inak dobre rp driving po schodoch ísť s bmwčkom tiež good, tak isto neviem prečo tu si začal riešiť niaké trápne logy, nechápem čo som zdržoval ked som normálne RPil a nerobil žiadné blbosti ževraj niaký trápny fear , ked som ešte RPil že ma môžete IC videt tehotnú lenže to vám asi nepríde pohode tak som si klaknul to som zaeRPil , došiel tam leonard smith a rýchlo sa vrátil napísal /s dolu a nabehli tam bengále. Takže myslím si že vyjadrovať sa daľej bude úplne zbytočné a mal by sa vyjadriť administrátor.

JackBednatek

Hráč

4
16.11.2021 12:47, naposledy upraveno 16.11.2021 12:48 uživatelem JackBednatek

Mě se nelíbí že si hrajete na to že přepadáte těhotný žensky a ještě to dáš na youtube kde na to mužou koukat i děcka :D fakt hnus tohle ale už :D sorry tohle se mi fakt odpornost a odsuzuju to a klidně bych to nazval hnus grossem ! 

prosím o hodně těch facepalm !

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~154