Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Česká Televize - Televizní noviny z každého dne


nEscafeX

Hráč

26
5.4.2020 23:10

Vítáme vás u dnešních novinek České Televize na našem fórum,

- První hlavní novinku bych vám chtěl oznámit že do zítřejších 15ti hodin probíhá první fáze voleb na prezidenta České Republiky. První fáze znamená zápis kandidátů na post Prezidenta. Takže pokud máte alespon 30let tak se můžete jít podívat na webovou stránku Vlády České Republiky.

- Dnes v oblasti nemocnice Jefferson se staly dva požáry kdy na stejném místě začal hořet strom, avšak policie popírá že by za vznik požáru mohla technická závada z některých objektů. Zároveň si policie myslí, že by za tím mohl stát nějaký pachatel kterého policie nevypátrala. 

- Aby toho nebylo málo, tak ještě proběhl požár v docích, a jsme velmi rádi že hasiči vykonali znovu dobrou práci a zachvíli přijeli na místo požáru a do pár minut místo uhasili. 

- Dnes u dolní benzínky se stala bohužel autonehoda která se bohužel neobešla bez menších zranění ale naše zdravotnická služba se o zraněné postarala, a všichni jsou v pořádku a jsou mimo ohrožení života. 

- Další nehodu máme nahlášenou u Hasičské stanice, kde se jednalo o náraz dvou vozidel. Bohužel se i tato nehoda neobešla bez menšího zranění, naštěstí oba byly transportování do zdejší nemocnice a jsou mimo ohrožení života. 

- Aby těch nehod za dnešek nebylo málo, tak další nehoda se stala nedaleko městského úřadu, po příjezdu záchranné služby pán nejevil žádné známky života, naštěstí se zdravotníkům pána oživit a transportovat ho do nemocnice s těžkými zraněními. 

- Kousek od úřadu se stala další dopravní nehoda, kde řidič obrátil vozidlo na střechu a utrpěl vážné zranění. Důvod příčiny není zatím jasný, nejspíše nezvládl řízení.

- Nejhorší bylo, že pro naše záchranné sbory se tyto události konali pár minut po sobě, takže to někdy ani nemuseli stíhat, ale i tak se stihli dostavit na místo.

Tímto chci popřát hodně štěstí naším záchranným sborům který dělají denně maximum. Držíme vám palce

A to by bylo vše z dnešních novinek u nás na forum. Děkujeme že jste si přečetli tento článek

Pro Českou Televizi Ředitel Roman Novák

 

Autonehoda úřad

nEscafeX

Hráč

26
7.4.2020 01:34

Vítáme vás u dnešních novinek České Televize na našem fórum,

Poslední Fáze Voleb

Za dnešní den, se stalo dost událostí a jednou je, že již probíhá poslední stádium které je hlasovací. Každý právoplatný volič (své právný občan České Republiky ve věku 18 let a starší) může přijít volit svého budoucího prezidenta na úřad do 7.4.2020 15:00.

Autonehoda u úřadu | Jeden mrtvý

Dnes ve 12:30 se stala autonehoda kde pán nejspíše nezvládl řízení a naboural do úřadu ve 150km/h (cca), bohužel zemřel na vážná zranění. 

Vozidlo v kanálu u úřadu | Řidič z místa utekl

Dnes ve 14:26 nejspíše řidič nezvládl rychlost, a jel přímo do kanálu u úřadu, řidič z místa nehody utekl, pán brig.generál Kenny Capek sděluje všem občanům, at si dávají na toto místo pozor. Stačí se pouze podívat na pár sekund do telefonu a hned můžete letět do kanálu. 

 

Autonehoda před sídlem ČT | Vážná zranění

Dnes v 15:25 se stala autonehoda před sídlem České Televize, kde řidiči nejspíše nedávali pozor na cestu a narazili do sebe přímým nárazem. Na místě byli dvě zranění, první "menší" zranění bylo krvácení z čela a odřená hlava. A druhé zranění byli naražené záda,ruce a odřeniny. Paní která měla krvácení z čela byla v bezvědomí, naštěstí byla poskytnuta první pomoc.

Požár u autobusového nádraží | Skvělá práce HZS

Dnes v 15:11 byl požár u autobusového nádraží, naštěstí na místě nebyl nikdo z občanů takže se vyhnulo  zraněním. HZS zase přijela na čas, za co jim děkujeme.

Autonehoda u banky | Vážná zranění | Skvělá práce ZZS

V 17:40 byla autonehoda u banky, kdy mladík zhruba ve 27letech nezvládl řízení na motorce a napral to do stěny, mladík utrpěl vážná zranění a byl transportován do nemocnice. Naštěstí u toho byl náš kameraman který vše nafotil, mládik měl zlomenou nohu,roztříštěnou frakturu lebky,vnitřní krvácení a byl v bezvědomí. Příchod záchranné složky byl rychlý, děkujeme.

Pobodaný občan | Trvalé problémy s mluvením

Ve 20:40 v baru kousek od dolní benzínky, byl pobodán muž s ruským přízvukem. Pán byl pobodán do krku a ihned transportován do zdejší nemocnice, momentálně má několik stehů na krku a nemůže natrvalo mluvit. Doporučujeme všem občanům, aby v nočních barech nebo klubech dávali pozor a zbytečně nedělali konflikty.

 

Pro Českou Televizi, Ředitel Roman Novák

nEscafeX

Hráč

26
8.4.2020 00:22

Vítáme vás u dnešních novinek České Televize na našem fórum,

Vyhlášení nového prezidenta 

Chtěli bychom oznámit, že dnes byl vyhlášen nový prezident Antonio Ricci který vyhrál s neuvěřitelným počtem hlasů (44). Za celý tým České Televize gratuluji.

Autonehoda u Ammunationu

Dnes v 15:00 se stala autonehoda, kde paní museli vytahovat hasiči z auta, a měla menší zranění. 

Požár u stadionu | aneb hasiči zasahují včas

Dnes v 15:28 byl požár u stadionu, naštěstí v okolí stadionu nebyl žádný občan a tak se předešlo zraněním. Děkujeme Hasičskému Záchrannému Sboru za to, že přijeli včas na místo.

Autonehoda na silnici u ČT

Dnes v 15:44 se stala autonehoda, kde dva řidiči do sebe nabourali. Jeden řidič musel podstoupit amputováním levého kolena z důvodu že ho měl roztříštěné. O druhém řidiči nevíme více informací. Příjezd Záchranné Služby byl včas, za co jim děkujeme.

Autonehoda za úřadem 

Autonehoda která proběhla dnes za úřadem, nedaleko music clubu Artium v 16:40 řidič nejspíše nezvládl rychlost a napral to do budovy. S vážnými zraněními byl transportován do zdejší nemocnice.

Autonehoda blízko GIBS

Dnes v 16:53 byla autonehoda nedaleko Generální Inspekce Bezpečnostních Sborů, kdy řidiči se nejspíše nedívali na cestu a nabourali do sebe. Na místě byla dvě vážná zranění, první řidič měl Krvácení z čela,naraženou ruku a nohu. Druhý řidič měl trošku horší zranění a to Roztrženou pravou ruku, tekla mu krev z hlavy, naražený nárt na pravé noze. 

Autonehoda u nákupního centra

Dnes ve večerních hodinách byla autonehoda u nákupního centra,  kde jedno vozidlo nejspíše nezvládlo rychlost a nabouralo do sloupu. Na místě byla poskytnutá první pomoc od PČR a po příjezdu ZZS byl muž transportován do zdejší nemocnice s náznaky na otřes mozku. Více informací se k nám nedostalo.

Autonehoda za Policejní Stanicí

Dnes v jedenáct hodin večer, byla autonehoda kdy, řidič nejspíše nezvládl řízení a naboural do betonového "plotu". Řidiči byla poskytnuta první pomoc, po tom co přijela Záchranná Služba tak byl transportován do zdejší nemocnice s vážnými zraněními. 

Výbuch vozidla kousek od obchodního centra 

Ve večerních hodinách se udál výbuch vozidla kousek od obchodního centra, jednoho muže transportovali do zdejší nemocnice a o druhém muži nemáme více informací. 

Autonehoda u dálnice pod nemocnicí

Dnes v 19:43 se udála autonehoda s menšími zraněními kde vozidlo nabouralo. Muž byl transportován do nemocnice v bezvědomí a se zlomenou rukou. 

Sražený cyklista | Obchodní Centrum

Dnes krátce po obědě (13:00) u nákupního centra byl sražen cyklista který byl odvezen do nemocnice v bezvědomí a se zlomenou rukou. Více informací se k nám nedostalo

Pro Českou Televizi, Ředitel Roman Novák

nEscafeX

Hráč

26
9.4.2020 02:13, naposledy upraveno 9.4.2020 02:25 uživatelem nEscafeX

Vítáme vás u dnešních novinek České Televize na našem fórum,

Požár dodávky | Idlewood

Dnes v 18:57 byl požár dodávky v oblasti u benzínky, naštěstí v okolí nebyl přítomný žádný občan takže se to obešlo bez zranění. Příjezd Hasičského Záchranného Sboru byl rychlý

Autonehoda úřad 

Dnes ve 20:15 byla autonehoda poblíž úřadu, na místě přijela ihned záchranná služba a hasiči. 1 zraněná osoba která měla zlomenou levou nohu, a levou ruku. 

Pobodaný muž za IGS

Dnes ve 22:23 za IGS neznámá osoba pobodala muže, na místo ihned přijela záchranka. Více informací k této události nemáme

Požár v oblasti Vinewood

Dnes v 00:43 proběhl požár v oblasti Vinewood pod vilovým střediskem. Na místě naštěstí nebyl nikdo z občanů, tůdiž se předešlo zraněním. Hasičský Záchranný Sbor přijel na čas.

Autonehoda | Obchodní Centrum

Dnes v 1:00 se uskutečnila autonehoda u Obchodního Centra, řidiči se nejspíše nedívali na cestu. Jeden řidič měl zlomenou pravou ruku,naraženou levou nohu a krvácení z hlavy. Druhý řidič transportován do nemocnice s vážnými zraněními.

Požár lesní chaty

Dnes v 1:19 se uskutečnil požár lesní chaty nad Las Colinas. Uvnitř se také nacházelo sportovní vozidlo a mohlo dojít k výbuchu, naštěstí příjezd Hasičského Záchranného Sboru byl včas a tak předešlo výbuchu vozidla. Na místě naštěstí v tu dobu nikdo nebyl, podle hasiče který na místo přijel udělali požár vandalové.

Požár Tenisového Hřiště u vily blízko ČT

Dnes byl požár u tenisového hřiště blízko ČT, naštěstí v okolí požáru nikdo nebyl a díky tomu se vyhnulo veškerým zraněním. Naštěstí HZS přijelo včas 

Požár blízko Autosalonu

Dnes proběhl požár blízko autosalonu, naštěstí na místě nebyli přítomni obyvatelé a tak se předešlo zraněním. Děkujeme HZS za to, že jsou aktivní.

Střelba v baru u Grove Street

Dnes krátce po jedenácté hodině, byla napadena jedna osoba u baru v Grove Street. Muže policisté spacifikovali, na místo přijeli 4 hlídky PČR, Jedna hlídka Městské Policie, a jedna sanitka ZZS která musela vyšetřit zraněného muže.

 

 

Pro Českou Televizi, Ředitel Roman Novák

nEscafeX

Hráč

26
11.4.2020 21:31

Vítáme vás u dnešních novinek České Televize na našem fórum ze dní 10.4 a 11.4. Předem se omlouvám že jsem nezapisoval noviny, neměl jsem čas.

[10.4 2020]

Požár trávy u pláže | 10:05

Dne 10.4 v 10:05 proběhl požár trávy u pláže, naštěstí nikdo zraněný. Na místo ihned přijeli hasiči, příčina požáru neznámá.

Požár za úřadem | 11:10

Dne 10.4 v 11:10 byl požár za úřadem, naštěstí na místě nebyl nikdo z občanů, takže 0 zraněných. Na místo hned po přivolání přijela HZS.

Požár chaty na Mount Chilliad | 12:30

Dne 10.4 v 12:30 byl požár chaty na MC, naštěstí se v této opuštěné oblasti nikdo nepohyboval. Příjezd hasičů byl trochu komplikovanější jelikož se chata nachází na místě kam se špatně dostává vozidlem.

Požár luky v Montgomery | 13:50

Dne 10.4 v 13:50 proběhl požár trávy v montgomery. Naštěstí se na místě nikdo nepohyboval, příjezd hasičů byl rychlý.

[11.4 2020]

Nehoda vozu HZS  | 11:30 

Dne 11.4 2020 v 11:30 proběhla nehoda velitelského vozu HZS na mostě kousek od dolní benzínky v Idlewoodu, Na místě byl jeden lehce zraněný který byl hned po příjezdu Záchranné Složky transportován do zdejší nemocnice.

Požár u známého Autosalonu | 17:15

Dne 11.4 2020 v 17:15 proběhl požár altánu kousek od známého autosalonu. Na místo přijela jedna hlídka PČR a jedna jednotka Hasičského Záchranného Sboru.

Autonehoda souběžná s požárem | 17:18

Dne 11.4 2020 v 17:18 se uskutečnila autonehoda která byla kousek od požáru. K nehodě okamžitě přijela hlídka PČR která byla zrovna u nedalekého požáru. Řidička stříbrné Octavie vybrzdila ridiče Audi. Naštěstí vše bez zranění.

Požár automobilu na dálnici | 20:15

Dne 11.4 2020 ve 20:15 proběhl požár automobilu na dálnici nedaleko nemocnice v oblasti Idlewood. Na místo přijela jedna jednotka Hasičského Záchranného Sboru, naštěstí vše proběhlo bez zranění.

 

Pro Českou Televizi, Ředitel Roman Novák

nEscafeX

Hráč

26
13.4.2020 00:31

Vítáme vás u dnešních novinek České Televize na našem fórum ze dne 12.4 2020.

Požár dodávky v GroveStreet | 12:00

Dnes v době oběda proběhl požár dodávky v GroveStreet, naštěstí na místě nebyl přítomný nikdo z občanů. Na místo ihned po zavolání přijela jednotka Hasičského Záchranného Sboru.

Autonehoda kousek od dolní benzínky | 14:09

Dnes v 14:09 proběhla autonehoda, kdy vozidlo nabouralo do budovy. Na místo přijela ihned Záchranná Služba, a hned po tom jeden velitelský vůz Hasičského Záchranného Sboru.

Požár automobilu na dálnici | 15:00

Dnes v 15:00 byl požár automobilu na dálnici nedaleko dolní benzínce v Idlewoodu, na místo přijela jedno vozidlo Hasičského Záchranného Sboru.

Požár v Blueberry | 19:30

Dnes v 19:30 proběhl požár tahače ve skladišti v Blueberry, na místo ihned přijelo jedno Hasičské vozidlo. Naštěstí v okolí vesnice se nikdo z obyvatel nepohyboval, a díky tomu na místě nebyly žádná zranění.

Požár popelnice za HZS | 20:15

Dnes ve 20:15 se uskutečnil požár popelnice hned za Hasičským Sborem. Na místo hned přijelo vozidlo HZS.

Nehoda u HZS | 20:20

Dnes ve 20:20, krátce po požáru popelnice za HZS, se stala nehoda u Hasičského Sboru. Jeden účastník z místa ujel a druhý byl s lehkými zraněními a v bezvědomí transportován do zdejší nemocnice.

Obrovský požár louky | 20:45

Dnes ve 20:45 byl obrovský požár louky kousek od prodeje lodí u Verona Beach. Na místo přijela jedna hlídka Hasičského Sboru.

 

Pro Českou Televizi, Ředitel Roman Novák

nEscafeX

Hráč

26
14.4.2020 00:36, naposledy upraveno 14.4.2020 00:37 uživatelem nEscafeX

Vítáme vás u dnešních novinek České Televize na našem fórum ze dne 14.04 2020.

Požár automobilu | 12:30

Dnes ve 12:30 se uskutečnil požár automobilu u dálnice kousek od Palomino Creek, automobil vyhořel a Hasičský Záchranný Sbor nepřijel včas.

Požár Kontejneru Idlewood | 13:15

Dnes ve 13:15 proběhl požár kontejneru kousek od benzínky v Idlewoodu, naštěstí na místo ihned přijeli hasiči a uhasili to. Na místě 0 zraněných

Požár Tahače v Blueberry | 14:50

Dnes ve 14:50 proběhl požár v Blueberry, včera v 19:30 proběhl podobný požár na stejném místě. Takže si myslíme, že se jedná o vandalismus. Naštěstí Hasičský Záchranný Sbor ihned zakročil a přijel včas. Na místě nikdo z občanů nebyl a tak se předešlo zraněním.

__________________________________________________________________________

Jak jste si mohli dnes všimnout, tak byl poněkud ve městě klid. Doufáme, že takový klid bude i další dny a nebudou IZS zatěžené. Jelikož jejich práce v posledních dnech byla velmi náročná, a držíme jim palce.

 

Pro Českou Televizi, Ředitel Roman Novák

nEscafeX

Hráč

26
16.4.2020 00:00, naposledy upraveno 19.4.2020 01:26 uživatelem nEscafeX

Vítáme vás u dnešních novinek České Televize na našem fórum ze dne 15.04 2020

Požár trávy Market | 14:00

Dnes ve 14:00 proběhl požár trávy v oblasti Market, kde se nachází známí autosalon. Naštěstí na místo přijela ihned HZS a jedna jednotka MPP.

Požár Vlakové Stanice | 16:00

Dnes v 16:00 se uskutečnil požár vlakové stanice, naštěstí na místo ihned přijeli hasiči a uhasili to. 0 zraněných

Nehoda v Idlewoodu |  17:00

Dnes v 17:00 proběhla nehoda zástupce ředitele Záchranné Služby. Viník od nehody ujel a pátrá po něm policie. Zástupce ředitele ZZS byl převezen do nemocnice s těžkými zraněními.

Nehoda motocyklu Idlewood | 17:15

Dnes v 17:15 se uskutečnila nehoda v Idlewoodu kousek od dolní benzínky. Řidič s těžkými zraněními byl převezen do blízké nemocnice, kde ho záchranáři museli oživovat. 

Požár lesa za vesnicí | 20:00

Dnes ve 20:00 začal hořet les kousek za vesnicí Blueberry. Naštěstí hasiči přijeli ihned na místo, a na místě nikdo z občanů nebyl takže bez zranění.

Nahý muž v centru Prahy | 21:15

Dnes ve 21:15 pobíhal po centru Prahy nahý muž. Muže museli spacifikovat dvě hlídky Městské Policie hl. m. Prahy a jedna hlídka Policie České Republiky. Městská Policie hl. m. Prahy odvezla muže na obvodní oddělení PČR. (( Nahý pán je na fotografii zacenzurováný )) 

__________________________________________________________________________

Pro Českou Televizi, Ředitel Roman Novák

nEscafeX

Hráč

26
19.4.2020 01:46, naposledy upraveno 19.4.2020 01:46 uživatelem nEscafeX

Vítáme vás u dnešních novinek České Televize na našem fórum ze dne 16.04 2020.

Skok z mrakodrapu | 1:43

Dne 16.4 v 1:43 skočil jeden člověk z Mrakodrapu, muž měl prý poslední dny problémy a nezvládal to. Bohužel na místě ihned zemřel

Požár trávy u ČT | 14:00

Dne 16.4 ve 14:00 se udál požár trávy kousek od ČT. Na místo ihned přijeli hasiči a stihli to uhasit. Naštěstí 0 zraněných!

Požár Ruského Kola | 15:37

Dne 16.4 v odpoledních hodinách proběhl požár Ruského Kola, prý se jednalo o technické problémy a nikoliv o vandalismus. 

Požár kontejneru ve Willowfield | 16:00

Dne 16.4 v 16:00 proběhl požár kontejneru. Naštěstí v okolí požáru se nikdo z občanů nepohyboval a tak se předešlo zraněním! 

Požár budovy Vinewood | 19:02

Dne 16.4 ve večerních hodinách hořela jedna budova ve Vinewoodu. Na místo ihned přijela jedna jednotka Hasičské Záchranné Služby a jedna jednotka Policie České Republiky. 

____________________________________________________

Pro Českou Televizi, Roman Novák.


Powered by LeoSight IFS
LT~77