Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na hráče Thomas Wengham a Maxim Gruffy (neznámý a5)


neznamy#6563

Smazaný účet

41
16.11.2021 23:05, naposledy upraveno 16.11.2021 23:07 uživatelem neznamy#6563

Stížnost na hráče Thomas Wengham za - Metabaiting, NonRP injuries, PowerGaming a odmítání RP

Stížnost na hráče Maxim Gruffy za - Metagaming

Všechno to začlo tím, že jsme chtěli prodat auto, našli jsme zájemce a dojeli jsme za ním. Po chvilce se zájemce začal chovat tak, jak by se chovat neměl, což si moje postava nenechala líbit.  Thomas začal utíkat, já ho doběhl, praštil jsem ho teleskopem (bohužel nemám video), on neerpil injuries a běžel dál, poté mu došla stamina, takže jsem zaerpil, že ho svazuji, nacož on napsal "hahahhaha nezvadzal si ma" a začal běžet dál, na to se můj kamarád rozjel se svým autem a snažil se ho zastavit, jednou ho srazil, no Thomas běžel dál. Pak se dostal do slepé uličky kde už nebylo úniku, tudíž jsem ho svázal a zaklekl, začal jsem ho prohledávat a všiml jsem si, že u sebe měl 2 miliony (důvod proč odmítal eRPit). Po chvilce k nám přijela M5 ve které seděla neznámá osoba A5 (vím, že tu M5 má Maxim Gruffy), Thomas poslal Maximovi veškeré své peníze a Maxim odjel, celou akci jsem zakončil PKčkem na Thomase, ale pochybuji, že ztrátu paměti bude eRPit.

Video i logy milerád poskytnu adminovi do DMs

<3

Edit: možná by se to dalo brát jako obchodní podvod, ale nebyl to náš plán, pokud to tak daný admin brát bude, tak si ten ban přetrpím.

16.11.2021 23:26

Ahoj, důkazní materiál mi zašli na Discord, během zítřka se na to podívám a hráče případně potrestám. Protože však bylo tvým původním úmyslem auto prodat a nikoli nabýt zmíněnou částku 2.000.000 Kč, neočekávej náhradu. Pokud se případ projeví jako nešťastná náhoda, která by následně vedla k obchodnímu podvodu, jako to tu popisuješ, trest ti samozřejmě udělen nebude, vzhledem k situaci.

17.11.2021 11:24

Hráči potrestáni, uzamykám.

Dexyy

Hráč

9
17.11.2021 11:27

Si moc neuzamkl

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování

Powered by LeoSight IFS
LT~46