Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

zadam o unban


bobcus25

Hráč

17
18.11.2021 17:11

ahoj dostal jsem ban za otravovani clena at konkretne @Dzardys  ale jen jsem mu napsal cus uz mam ten odkaz na ten polep poslal jsem odkaz a on mi dal ban na 3h ale ja jsem mu psal protoze on mi ho sundal protoze u mne nevidel item vlastni polep pak se to vyresilo ja jsem mu ho poslal a bylo vse ok ale cekal jsem na odkaz na polep od toho kdo mi ho delal tak jsem dnes proste napsal Dzardys ze jako mam ten odkaz jestli mi ho tam nehodi a on mi dal ban 

18.11.2021 17:14

Tři dny s tebou řeším furt dokola jeden polep, stálo tě to asi 12 reportů, protože jednoduše nevydržíš u jednoho designu polepu navždy. Pochopím, máš to křivé, chceš to opravit, ale otevírat a zavírat reporty furt dokola není cesta, tím, že jsi mi kolem toho pak začal psát zprávy, jsi to celé završil. Jednoduše prostě počkej, než se na tebe dostane řada, a na svůj report neupozorňuj, mám už tak dost práce se sám zorientovat ve všech reportech, a ještě k tomu pak musím číst PMs upozorňující na reporty další. Ban ti nechám, je krátký, snad se poučíš.


Powered by LeoSight IFS
LT~20