Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

zadost o zkraceni banu


bobcus25

Hráč

17
19.11.2021 17:50, naposledy upraveno 19.11.2021 18:01 uživatelem bobcus25

chtel bych si zazadat o zkraceni banu  za  chci se obhajit bylo to tak ze ja jsem stal u auta protoze jse mi megla lagla hra najednou se odlagla vydel jsem jak lezim na zemi okej reknu si jo nejaky bug najednou vidim jak do mne jede raptor jen tak kdyz ja jsem mu nic neprovedl jen jsem si normalne stal u auta prijel ke mne vytahl glocka bez zaerpeni ja jsem sedl do auta a ujel jo to byla moje chyba ze jsem se rozhofl ujet kdyz na mne miril ale jen tak strilet po typkovi co jen tak stoji u auta je docela kravina klidne dodam logy ze do ooc chatu jsem nenadaval a zadam o 1den skimo je jeden nejlepsi server co jsem kdy hral hraju tam rad @Lexikonn @Dzardys  od te doby co jsem na server koupil za irl money kredity tak od te doby kazdy den dostanu ban 

19.11.2021 17:55
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
20.11.2021 16:18

Naboural tě znovu, aby ti došlo, že jste se vybourali v době, kdy jsi afkoval. Injuries jsem neviděl, akorát jsi mu napsal, že je debil a frnkl jsi. Takhle prostě ne, zkus si někdy přečíst pravidla serveru a pak možná pochopíš, proč ty bany dostáváš. Zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~22