Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Jakub Moucha - Porušení několika pravidel.


20.11.2021 03:43

Zdravím, abych vás uvedl do děje, bylo klasicky dvě ráno a pronásledoval mě určitý hráč, ten mi dal pit manévr a vyboural jsem se do Jakuba Mouchy, bylo to v kopci, takže jsem jel přibližně 100-120km/h zahrál jsem dostatečné zranění, na chvíli mě klasicky vypl a zranil jsem si nějaké končetiny, pronásledovatel také dostatečné zahrál zranění, jelikož mi dal ten pit manévr v Raptoru, jenže dotyčný Jakub Moucha napsal pouze; ★ Jakub Moucha se jebl do volantu, jak lze vidět v logu níže.

Už zmíněný hráč, který mě pronásledoval vystoupil, vytáhl zbraň a vrhnul se na Jakuba, protože viděl, že jsem vypnutý, a vytáhl na něj zbraň. Aby toho nebylo málo, tak Jakub Moucha po vystoupení začal zdržovat hru, prvně psal, že přišel na server jen koupit dům, že nemá čas. Poté začal psát, že toto je nemožný a že to odpojí. Vůbec nic v ic nezahrál, lhal o tom, kolik má u sebe peněz (do ooc, ne do /do, protože opravdu nic nezahrál, ale přijde mi to jako stejná věc)

K mému údivu napsal; Jakub Moucha: (( asi dostanu ban ale papa )) a opravdu nastoupil do auta, samozřejmě Mouchu po tomto aktu okrádající zastřelil. No a to ještě není vše, Moucha při tom co byl v PK zamknul své auto, po smrti se respawnul a odpojil.


Logy; https://leosight.cz/logs/MnTWC8JHts
Jaké pravidla podle mě porušil?;

Powergaming - Hráč zamknul vozidlo při tom, co byl už mrtvý.
Zdržování RP + Odmítání RP
Lhaní do OOC chatu o tom, co u sebe hráč má
Nedostatečné Injuries
Odpojení z RP?
- za účelem vyhnutí se trestu.
(Je sice pravda, že to hráč odpojil až po tom, co byl zabit, ale psal, že to odpojí už předtím.)

//Pokud logy nestačí, tak si administrátor může vyžádat video od Jacob Sheen do sedmi dnů.
//Netuším, jestli se Jacob Sheen také dopustil nějakého porušení pravidel, protože jsem se soustředil na Mouchu, ale všiml jsem si, že mu to RP nějak dřelo , něco psal do OOC a cosi spamoval.


 

20.11.2021 10:52

Zdravím tě Insanity

 

Je to určitě zajímavý případ a tak se jim budu zaobírat co nejdříve co se dostanu do hry.no a pokud Jacob má nějaký to video tak by bylo nejlepší mi ho poslat prostřednictvím Discordu abych měl kompletní přehled o tom co se tam stálo.


Powered by LeoSight IFS
LT~26