Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

UNBAN


neznamy#7174

Smazaný účet

3
20.11.2021 14:58

Zdravím, chtěl bych se omluvit (Ban za TrashRP, Zneužívání F10, nerespektování AT, CarDM, DM,NonFear a ještě nevím co.

Vyjádření : Chtěl bych se omluvit všem co jsem kazil RP, Myslím že Brian_Spels, Jacob_Daniels a ještě někdo, hlavně @Dzardys. Je mi strašně líto jak jsem se na skimu choval.. A ktomu když mi Dzardys dal freeze tak jsem se unfreeznul zneužitím F10. Nevím co to do mně vjelo, bylo to opravdu přehnané. Jen mi je prostě strašně zle, že jsem se na Skimu choval takhle a chci si všem omluvit. Po té co jsem dostal ban, tak jsem chtěl vyskoušet ostatní RP Servery, a pak jsem si uvědomil že Skimo je ten jeden, kde většina z lidí RPí a maj to dobře uhlídané.

Ještě jednou se chci omluvit všem, kterým jsem kazil RP a náladu, hlavně Dzardysovi.

 

@Dzardys

 

20.11.2021 16:12

Dovolím si z této odpovědi udělat jakousi šablonu pro mé odpovědi u dalších permabanů, které jsem stihl rozdat. 

Že ses vyžíval v provokaci a obcházení něčeho, co ti admin nařídil, bych ještě překousl, ale DMkování a trollení, s tím na server nechoď. Jsem ochotný ti permu zrušit, každopádně určitě to nebude hned. I když to byl tvůj snad první ban a rovnou to byla perma, nemusel bys čekat tak dlouho, jako někteří jedinci, ale myslím si, že jsi hraní na nějakou chvilku zhnusil spoustě lidem, tudíž s tebou vynaložím jako se stejně provinilým. Sleduj fórum začátkem prosince a dozvíš se další informace ohledně možného unbanu. 


Powered by LeoSight IFS
LT~22