Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Soutěž o nejlepší nápad - MTA:SA Artheon RolePlay

1 2



Pat000

Hráč

22
7.4.2020 09:38

Mám taký nápad na pridanie na server, išlo by o autobatériu. Autobatéria by mala svoju vlastnú ikonku, tak, ako to má benzín. Keď je málo benzínu, tak tá ikonka začne svietiť. A tak by to bolo aj s batériou. Mala by vlastnú ikonku a keby sa batéria už vybíjala, tak by to začalo svietiť. Batéria by fungovala tak, ako je to v reálnom živote. Takže napríklad, keď necháte zapnuté svetlá a motor je vypnutý dlhú dobu, tak sa batéria začne pomaly vybíjať. Alebo tak isto by to fungovalo s majákmi. Keby majáky išli bez motora, tak tú batériu by časom vybíjali. Napadlo ma to preto, pretože keď zamknem auto a zabudnem vypnúť svetlá, tak auto sa zamkne, bliknú smerovky, ale svetlá zostanú svietiť. Tak keď niekto zabudne vypnúť svetlá, tak by sa mu batéria vybila a tým by ho to prinútilo tie svetlá vypínať. Keď ich nevypne, tak to je jeho chyba. Bolo by z toho viac RP, pretože by si buď musel ísť napríklad na benzínovú pumpu kúpiť autobatériu, mal by ju v inventári a potom ju vložiť do auta, (normálne, tak, ako mechanici menia kolesá, klikne sa na to v inventári a objavia sa na aute) alebo by musel zavolať mechanikov, aby ho odtiahli, prípadne, aby mu ju dobili, OAS by mala aspoň o 1 činnosť na viac, viac RP. Samozrejme by si to pridali do cenníka. Ako je lakovanie auta. tak by mali nabitie batérie-****kč. Cenu by si určili oni. Myslím, si, že je to dobrý nápad, za prvé, reálne tiež sa vám vybije batéria, keď necháte svetlá bez motora dlho svietiť alebo majáky. IZS zložky používajú majáky, tak tam by som im nastavil dlhšiu výdrž, aby sa im to tak rýchlo nevybilo, ale obyčajné autá, tam by som to dal na spravodlivú hodnotu, aby sa to vybíjalo na každom aute normálne, ale zase aby to netrvalo dlho. Keďže to nie je IZS auto. A niekam k tachometru pridať počítadlo batérie v %, tak, ako je to má benzín, napr. 2/75L. Tak by to mala aj batéria, napríklad: 49%. Počas jazdy alebo keby auto bolo naštartované, by sa batéria dobíjala, takže by tie % stúpali, ale zase pri vypnutom motore s rozsvietenými svetlami, by to klesalo. Takže, ak niekto večer nechá svietiť svetlá a príde na druhý deň na server, by bola šanca, že by sa mu za tú dobu batéria vybila a musel by si ísť kúpiť batériu na benzínovú pumpu alebo zavolať OAS. Aspoň by to IC alebo hráča prinútilo svetlá vypínať. 

KilopasCZ

Hráč

3
7.4.2020 11:40

Udělat motoscrossovou trať nebo závodní okruh.

izerman

Hráč

15
7.4.2020 12:21

Dostal jsem s kamarádem nápad že by bylo dobré přidat přepravku (basu) na pivo. V praxi by to fungovalo tak že hráč příjde do obchodu a bude si moct koupit tu přepravku poté kdyby chtěl z ní pivo klikl by na ní dalo by mu to jeden lahváč fungovalo by to jako například paralen je tam několik kusu který vyndavá po jednom myslím si že by to nebylo těžké udělat ten item myslím že by to trošku vylepšilo RP že zastaví policie auto a když se pokaždé koukají do kufru tak by v tom kufru mohla být povinná a třeba dvě přepravky který by si hráč vezl domů. + Když už jsem u toho piva tak bych chtěl ještě dodat jeden nápad k tomu a to ten že by se dali vykupovat vratné láhve hráč vypije pivo a bude mít  prázdnou láhev kterou bude moct za pár kč 3-5 kč prodat k tomu by i šlo že by se v popelnicích nebo kontejnerech dali najít vratné láhve které by hráč mohl prodat také.

7.4.2020 13:23

Učení jazyků

Hráč si jako normálně koupí knížku, ale namísto spamování v chatu bude hráč mačkat klávesy, které se mu budou zobrazovat a které bude za účelem zlepšení skillů v jazyku mačkat (něco jako šipky u dřevorubce, ale s písmeny). Taky bych rád viděl posunutí limitu ohledně jazyků. Naučení prvního jazyku na 80% by tak trvalo třeba dvě hodiny, s dalším jazykem by se to posouvalo o dvojnásobek, takže by sice hráč mohl mít čistě teoreticky víc jazyků, ale než by se je dokázal naučit, tak by to trvalo klidně i několik dní.

nEscafeX

Hráč

26
8.4.2020 14:48

Vytvořit script práce v Metru/ve vlaku, dalo by se zaměstnat na úřadu a script by fungoval tak, že by se jezdilo metrem/vlakem po celém San Andreas a zaměstnat by se dalo hned za Novináři jelikož tam je dobrý spot. Tato práce by fungovalo podobně jako autobusák s tím že bys jezdil metrem/vlakem a za každou zastávku bys dostal nějaké drobný.

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~39

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

dnes 16:00

tootsao hledá spoluhráče na Counter-Strike 1.6 dnes v 22:00
Kdo je online?
AsiLucker

280Kč včera v 20:34

Jablkoo

154Kč včera v 17:28

rock

130Kč včera v 15:46

Nejnovější uživatelé
Adameek58

Registrován 20.4.2024

Sumakts

Registrován 19.4.2024

Dantero

Registrován 19.4.2024