Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban bezdůvodně


22.11.2021 00:18

Takžeeee abych se vyjádřil , v klídku si hraju jsem u prodejny aut a najednou mi přiletí ban za trashRP úplně bezdůvodně ..

Společně s kamarádem jsme si chtěli zkusit rpit přepadení , přepadli jsme týpka co jel na silnici v šedém baworáku . Všechno jsme poctivě rpili i ten týpek to rpil s námi úplně v klidu . Celá akce proběhla fajn , týpka jsme nakonec po skončení přepadení odvezli k los santos k vodě , tam jsme rpili to že jsme ho bodli 2x a hodili do vody . Týpek byl v bezvědomí + pobodaný nožem . Tak si v klidku pak jedeme pak se otočíme a najednou týpek ve vodě plaval dál , takže taky nonrp když byl v bezvědomí a ještě plaval k tomu s pobodanou nohou a pobodaným břichem . 

Takhleeeee …. týpkovi kamarád ukradl mobilní telefon , platební kartu , hodinky , peníze a nějaký drobnosti , ( Kličky od auta a tak to ne!) to už se nesmí .  Normálně jak říkám celá akce probíhala v pořádku , typek rpi my jsme to rpili taky normálně celé nevím v čem je problém proč jsme dostali ban na 5 dni za normální okrádání ??????

Proc ostatní hráči můžou okrádat taky to rpí a v pohodě , nedostanou ban a my co jsme rpili taky na klid celou akci dostaneme hned ban??? Tohle mi přijde nespravidelné !! :/

Mohu sem klidně přiložit logy z cele akce jak to vše bylo pokud to @Dzardys chce a požaduje . 

Omlouvat se tu nebudu nikomu , jelikož jsme to normálně rpili všechno a hotovo . 

Takže by jsme poprosili s kamarádem unban aby jsme mohli v klidku dále hrát . Tohle fakt naštve když už pak mate po rpeni v klidu si pal hrajete a najednou vám přiletí ban za úplnou blbost a lež od toho týpka co jsme ho okradli , přitom to byl nějaký začátečník ještě k tomu a namlel určitě adminovi hlouposti které nedávají smysl a už vůči nám nepravdivé . 

Děkuji za vyjádření . 

22.11.2021 10:47

Tohle jsem vůbec neřešil, řešil jsem to, co mi bylo posláno od Zchovankya, kde jste si hráli na gangstery na benzině a pak jste zdrhali, když na vás vytáhli zbraně. Plus ještě switchování /nude na veřejnosti. Ale když už mám tu příležitost si s tebou psát, tak mi prosím do soukromé zprávy zašli log ze včera mezi 12. a 14. hodinou, tedy logy 12 a 13. Nebo klidně na Discord Dzardys#3287. 

22.11.2021 12:05

Tak panebozeeee copak jsme nějaký děti ??? Log z tohoto nemám vůbec , protože je to pravda ze jsme používali /nude na veřejnosti , cele je to true . 

Logy mam jen z toho okrádání :/ myslel jsem ze jsme dostali ban skrz to ale teď už chápu ze je to skrz tohle . Nedá se nic dělat teda no :/ Si pockame no.

Jen mě to štve , minule taky když nějaký typek používal /nude na veřejnosti tak to bylo vše ok nikdo to neřešil a my hned ban za to :/ dost zaujimaveee.

@Dzardys příjmi mou omluvu a zachovej se pozitivně vůči nám , ze to bylo myšleno jinak než je psáno i než jsme to používali a udělali trashrp u toho auta u těch týpku 2 jak nás zabili . :/ 

Priste klido když to uděláme znova můžeš nám dat ban i na měsíc , ale i tak mi to přijde nespravedlne vůči ostatním hracum když něco takového udělají ostatní hrací tak je to ok nikdo to neřeší a my ? My tohle udělali poprvé a hned ban :/ No skvělý den :/

To jsem plánoval dneska koupit si do své firmy moduly tuning , vehperms teď mam na ticketu Badge a nemuzu nic kvůli banuu :/// Achjo 

 

Mej se @Dzardys a doufám ze si tohle přečteš a příjmeš naši omluvu . 

.

 

 

22.11.2021 15:50

Já banuji rovnoměrně, jen jsi asi měl smůlu a vychytal jsi zrovna mě. Logy mají všichni, tak se řiď návodem a nahraj mi včerejší log okolo 12. až 14. hodiny, jak jsem řekl. Odkaz na log mi zašli do PM (buď sem nebo na uvedený Discord) a podle toho pak rozhodnu, zda ti to zkrátím nebo ne.

22.11.2021 15:53, odstraněno 22.11.2021 16:06 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
25.11.2021 18:23

@Dzardys logy mas nahrané . Můžeš se prosím podívat ? Děkuji už bych chtěl hrát dneska 


Powered by LeoSight IFS
LT~46