Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Vytvoření] RentCar s.r.o

1 2 3



paprika43

Hráč

4
7.4.2020 12:17

Název frakce: RentCar s.r.o

Typ frakce: Ostatní (Legální)

Zakládající členové: Patrik Czermak

Startovní kapitál: 500000

Popis frakce: Zdravím. Frakce by fungovala na způsobu půjčovny aut popřípadě motorek. V reálném životě jedete na dovolenou, potřebujete auto, protože v letadle ho tam asi nedostanete, tak si ho půjčíte u vámi zvolené auto/moto půjčovny. Zde by to fungovalo na podobném způsobu, jste ve městě noví, nemáte žádné finanční prostředky na koupi auta, ale k vykonání práce a podobně auto zkrátka potřebujete, od této chvíle je na serveru je i toto možné. "Základna" firmy RentCar s.r.o by se nacházela na dále upřesněném místě někde v oblasti Los Santos. Na výběr by byla různá škála vozidel ze začátku by se jednalo o klasické auta značek Škoda, Opel, Fiat a podobně, ale dále bychom mohli expandovat výše do výkonnějších vozidel. Cena by se odvíjela dle reálného času po domluvě se zákazníkem MINIMÁLNĚ na půl hodiny nebo na celou hodinu. V autě by byl pasivně zarpený GPS lokátor o kterém by byl zákazník informován a tedy by se auto chránilo před krádeží. Byly by udělány náhradní klíče a zákazník by IC podepisoval smlouvu a podobně. Byl by požádán o prokázání totožnosti ( OP, ŘP, telefonní číslo a podobně. ). Dále podle určeného časového limitu se zákazník vrátí. Zaměstnanci by odbavovali zákazníky, dělali si evidenci a seznamovali je s vozidlem, samozřejmě by měli povinnost se zákazníkem podepsat smlouvu. Cena by se odvíjela tedy dle časového intervalu, kvality, roku a kupní ceny vozidla. Vozidlo by se muselo samozřejmě vrátit v nepoškozeném stavu, pokud se tak nestane zákazník bude muset uhradit částku za opravu vozidla ( všechny tyto pravidla IC podepisuje ve smlouvě ). Zákazník nebude povinen vracet vozidlo s plnou nádrží. Děkuji za přečtení. S jakýmikoliv informacemi dle mého plánu se na mne obraťte. Děkuji a přeji hezký den.

7.4.2020 12:36
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Pat000

Hráč

22
7.4.2020 12:41

Ja si myslím, že je to zbytočné, nie? Načo požičiavať autá? Však každý príde, urobí autoškolu a hneď si kúpi práve tú škodu 120 za 15 000 kč a už auto má. Tak potom komu to chceš požičiavať tie autá? Keď hráč už vlastne hneď auto má, minimálne tú škodu 120. Už mu je to na nič, keď má vlastné.

7.4.2020 12:48

Souhlasím s touto frakcí.... a mohlo by to fungovat i jako takový zážitek z projížďky drahých aut.

paprika43

Hráč

4
7.4.2020 12:48

Ahoj Pat000.

Tady jde o to, že ten daný člověk se nemusí vázat tím, že si koupí auto, za které odvádí různé poplatky a tak dále, tady jde jen o to, že si daný zákazník půjčí auto dle jeho výběru, neodvádí žádné daně a další věci, ale zkrátka má k dispozici auto / motorku na dobu na kterou ON chce. A další věc je ta, že pokud si někdo bude chtít vyzkoušet dražší auta ( na určitou dobu a ne na minutu jako zkušební jízdu ) o kterých může zatím jen snít a nemá na ně finanční prostředky, tak zde je možnost. A další věc ke které je možnost auto využít je práce, dám příklad, člověk nemá 850K a chce si koupit Forda ten van, aby mohl převážet dřevo, zde je možnost si ho vypůjčit, odvést s ním práci a poté ho vrátit popřípadě si ho půjčit znovu, a věř mi NEMÁM v plánu za půjčení auta / motorky vypisovat astronomické ceny, ale ceny které jsou udělané na míru, jsou inspirovány reálnými cenami a jsou to ceny, které si může dovolit naprosto každý.

Děkuji za pochopení.

7.4.2020 12:51
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

paprika43

Hráč

4
7.4.2020 12:56

Ahoj TheToast.

Děkuji za dobrý ohlas a ano, toto je další věc. Přesně, může se stát, že vozidla, které dále nejsou na serveru dostupně prodejné, tak si je daný člověk nemusí kupovat a jelikož jsou auta omezené a bavíme se o lepších modelech bavme se v řádu milionů, tak zákazník v tuto chvíli má možnost si auto vypůjčit, projet a podobně, už za účelem, že si ho chce doopravdy jen vyzkoušet nebo si ho postupem času koupit na základě nějakých zkušeností s autem, které mu jsme schopni poskytnout jeho půjčením.

Děkuji.

Pat000

Hráč

22
7.4.2020 13:16

Tak, ale zase...keď ty niekomu to auto požičiaš, tak na nejakú dobu, napr. na hodinu za poplatok, nie? A musí vrátiť, alebo si predĺžiť dobu. A takto si kúpi auto raz, áno, dane každú hodinu, ale zase ho má navždy, teda, pokiaľ ho nezošrotuje a tvoje požičané, ti bude musieť vrátiť alebo si predĺžiť dobu požičania, zase napr. o hodinu. Zase musí zaplatiť. Za predĺženie doby požičania, napr. zase o hodinu. Zase poplatok. Keď má svoje zaplatí len nákup (+ dane, no).

paprika43

Hráč

4
7.4.2020 13:27

Ahoj Pat000.

Chápu, že tím chceš říct, že člověk, který si auto koupí odvádí daně a jenom si auto koupí, ho to vyjde levněji, má ho na dobu neurčitou a odvádí jen pár korun daní a podobně. Tady jde ale o to, že pokud si člověk nemůže dovolit lepší auto než například tu Škodu 120L, tak zde je možnost si na určitou dobu půjčit lepší ať už jde o to, že s ním chce vykonávat práci nebo chce jen k autu získat jakýsi vztah aby se při koupi mohl lépe rozhodnout, nebo je prodej daného typu auta je omezen a není možné si ho koupit max. od hráčů, kde jak jsem říkal se při dobrém modelu bavme v řádu milionů, těch důvodů je zde opravdu mnoho. Jednalo by se zde i o různé důvody jako, když je hráč IC ve finanční krizi, tak je zde opravdu ta možnost auto na nějakou dobu získat, dále jsem také přemýšlel nad různými slevami pro lidi, kteří jsou na tom IC nějak špatně a podobně, to je plán, který se bude postupně vymýšlet. 

Děkuji.

7.4.2020 13:29, odstraněno 7.4.2020 13:30 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

1 2 3


Powered by LeoSight IFS
LT~65