Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na hráče/admina Jenny Cothsword.


fuNNycek

Hráč

2
25.11.2021 13:26

Zdravím.

První a hlavní věc je ta, co se týče banu na 10 hodin za NON-RP Driving. Popíšu situaci. Policie chce zatknout pachatele, osoba nasedne do auta, začne ujížděť. Policistka prostřelí auto pneumatiku, možná kolo, ale já jsem si toho prostě nevšiml, myslel jsem si že kolo je prostřelené a jet jde, o několik set metrů dál zastavuji, proběhne nějaká přestřelka atd. Dobře, admin pod nickem Jenny_Cothsword mě upozorní, že jsem se dopustil porušení pravidel. Tak reaguji na to tím, aha dobře, nevěděl jsem o tom. Pochopil jsem ze zprávy "Přístě, nejezdi bez kola", že je všechno vpořádku. RP pokračuje, dostáváme se do stanice a mě se přestává líbit to, jak semnou daní jednají. "Nemám na tebe celý den" a takové věci, jež se jednaly  spíše hráče Lubos_Hruska. Ale to je zavádějící, spíš jsem chtěl popsat situaci jež se děla před tím banem.

Dostaneme se tedy na stanici, prohledají mě vše, a ikdyž spolupracuji tak jak mám, a prostě nejsem schopný reagovat ihned do /do, tak spolupracuji. V minulém odstavci jsme zmínil to kolo, že? RP pokračovalo až do cely, kde jsem tedy skončil v CPZ. A poté z ničeho nic přišel ten ban, za NON-RP Driving. Má otázka a stížnost tedy je: Je normální aby se po porušení pravidel dále pokračovalo v RP? Popřípadě proč jsem nebyl potrestán hned? Protože mě přijde, že tady admin využil situace a ještě před tím než jsem byl zabanován, tak mě obral o vše a vložil do CPZ, čímž si zajistil vpodstatě všechno, o co šlo. Popřípadě teda na druhou stranu, když přišlo to upozornění o porušení pravidel a RP normálně pokračovalo až do konce, proč jsem dostal ban?

Asi tuším, že než mi na to někdo odpoví, už bude po banu, ale celkem dost mě zajímá jestli je takovej postup správnej. Protože mě to prostě tak nepřijde. Osobní názor má takový, že zde hrála roli i trošku flustrace, vzhledem k tomu že jsem si taky postěžoval, ale tak svět není růžovej a též si nemůžu nechat vše líbit.

VajkoChlpko

Hráč

57
25.11.2021 13:57, naposledy upraveno 25.11.2021 13:59 uživatelem VajkoChlpko

Serus, tu si pozri videjko v prvom rade. Moja ani Phobiosova starosť nie je, že si si nevšimol prestrelené koleso. Mimochodom, to si naozaj nevidel ten ohňostroj, ktorý išiel za tebou ? Taktiež nevidím problém v tom, že sme to chceli najprv doerpiť, keďže GM pravdepodobne nemá permisie na login do tvojho účtu, aby to doerpil za teba. Prečo by sa ban nemohol proste dať ban, až po doerpení ? Bol si varovaný. O chvíľu to bude rok, čo hráš na skime, a ty nevieš základné pravidlá ? Predsa sa nedá jazdiť bez kolesa. 

Injuries si si dal, až po niekoľkých výzvach

 

Arogantné správanie z tvojej strany

Zdržovanie RP

+ nevravím, že musíš odpovedať do sekundy, lenže ja som ti napísal niečo do /me, ty si mal následne odpovedať do /do, namiesto toho si sa prechádzal iba tak pred stanicou (spútaný keď si mal sedieť v aute, nemám to nahraté), aj po tom, ako som ťa na to upozornil

25.11.2021 13:57

Ahoj,

Já se tedy taktéž rád vyjádřím.

Situace byla, že ty jsi v /ads dal určitý inzerát. Na což já jsem reagoval v ic.

Vše jsme si tedy v ic ty a já domluvili, vše probíhalo tak jak mělo.

Při dojetí na místo setkání jsem si přes vysílačku ve hře přivolal jednotku, která tě odveze na stanici, v tu chvíli jsem tě tery chtěl zatknout, mířil jsem na tebe a řval ať si lehneš na zem, místo toho jsi tedy utekl do vozidla a pokusil se ujet, já mezitím tobě prostřelil přední levou pneumatiku aby tě to zastavilo nacož jsem pak navázal i na pravou zadní, kterou se mi nepovedlo prostřelit.

Sedám do vozidla a vyrážím za tebou a za Lubošem. Najednou mi Luboš píše do frakčního chatu, že jedeš bez jednoho kola, po chvíli dojedu a ejhle, ona to je pravda, tak jsem se tě snažil zeptat v ooc jestli to to přijde v pořádku, no neodpovídal jsi tak jsem nadále pokračoval v RP až do doby, než si zastavil a my se spolu začli kropit a já tě vykropil, zde tedy byl S2K systém, kde jsme si poté oba dali adekvátní injuries. Poměrně jsi zdržoval rp v dohadování v OOC chatu, nakonec jsme se tedy ty, já a Luboš nějak dorozuměli v OOC a tak jsme pokračovali dále v RP.

V tuto chvíli jsem již byl rozhodnut ti dát za tvé řízení bez jednoho kola ban, video k tomu mám.

Byl jsi dovezen a vše se doerpilo a já to tedy udělil ban. Důvod proč až po dokončení RP akce? Jelikož kdybych jej dal v průběhu akce musel bych čekat do dvou či tří hodin odpoledne než by se dostavilo GA a já požádal o loginto na tvojí postavu.

Zde je mé vyjádření, přeji hezký zbytek dne.

28.11.2021 02:27

Ahoj @fuNNycek,

administrátor má právo tě potrestat i se zpožděním, na tom principu fungují nejen stížnosti zde na fóru. Z mého pohledu je mnohem lepší, že tě Phobios nechal doRPit. Jednak tím ušetřil práci kolegům GA, kteří nemuseli dohrávat RP za tebe, hlavně ale ušetřil tebe tomu, aby ti někdo z GA vstupoval do soukromí (ve smyslu inventáře tvé postavy apod.). Proto stížnost uzavírám tak, že Phobios postupoval lege artis.

Pokud bys chtěl, aby ti byl přezkoumán ban, napiš si příště žádost o UB - klidně v ní můžeš označit administrátora, který ti dal ban. Já stížnosti nesleduju každý den, navíc správná sekce pro stížnosti na administrátory je Hlášení problémů zde (klik). Sekce je jen detail, stížnosti si všimnu i tu, ale nemám dost prostoru na to řešit stížnosti na kolegy každý den, bohužel. Pokud by se tedy situace někdy opakovala, klidně si podej současně žádost o UB do odpovídající sekce, a s ní napiš i stížnost na administrátora. Žádost o UB bude pravděpodobně vyřešena dříve.

Díky za pochopení.


Powered by LeoSight IFS
LT~57