Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zlepšení bank-system


27.11.2021 07:49

Ahoj, když jsem se dostal do vězení, tak jsem dostal dost času na přemýšlení a napadlo mě co takhle zlepšit fungování bank-systému, něco podobného tu už dříve bylo za podobný návrh, ale na ten se očividně zapomnělo.

 

Začnu stím u čeho mě toho napadlo nejvíc, když už tu ten Spay máme a jak štakš funguje jako taková zbytečná peněženka v podstatě, co ji takhle dát nějaký nový kabát? Tak třeba by se mohl zprovoznit tak že by jsme si mohli vybrat, aby nám tam chodila část peněz z výplaty  (osobně si myslím že toto by bylo trochu složitější, ale co by pro nás Jára neudělal že?) umožnit aby se sní sní šlo nakupovat online          (NomelCoiny, OilRig a další....), možnost převádět peníze do cizí peněženky, také možnost zní platit pokuty, kdyby se přidala možnost platit pokuty on-line, také si myslím že by to spousta hráčů uvítala. Možnost platit v obchodech pomocí Spaye a propisovalo se to do nějaké databáze kde by jsme si mohli třeba zkontrolovat za co jsme kolik utratily a tak podobně. 

 

A pokuď by se s Spayem nehodlalo nic dělat tak by nebylo taky na škodu udělat nějaké internet bankovnictví celkově.

Toď vše, pokuď by vás něco napadlo, klidně i blbost což mě napadají různé blbosti furt, tak to zmiňte v komentu. 

27.11.2021 09:49
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
27.11.2021 11:47
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Kenny15

Hráč

19
27.11.2021 14:45

Jak píše Lexi. Internetové bankovnictví by mohlo být. S tím i spjaté třeba transakce přes internet, aby člověk nemusel pořád jezdit do banky. Jo, proč ne.

27.11.2021 23:19

Určite súhlasím s @Lexikonn, prerobiť Spay na internet banking je úžasný nápad už len to chce čas a niekoho kto to spraví. 🏦💳💵


Powered by LeoSight IFS
LT~35