Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

NE-přidávat jakýkoliv winter mod/pack


28.11.2021 05:10

Navrhuji nepřidávat žádný winter pack / mod / whatever na Skimo RP. 

Proč? No nedávalo by to žádný smysl z hlediska reálií. Jak můžeme vidět polohu ostrova San Andreas dle reálií serveru uveřejněných ZDE , tak polohu ostrova ze severu obtéká velice známý teplý mořský proud, který se jmenuje Golfský proud. Tento proud vzniká v mexickém zálivu, lemuje východní pobřeží USA a pak se odděluje a pokračuje směrem k Evropě, dále se rozděluje a část pokračuje k Británii a druhá část k Africe.
Gulf Stream
Tento mořský proud přímo ovlivňuje podnebí a tudíž i počasí všude ve své cestě, jelikož je to povrchový proud. Například na jižním pobřeží Velké Británie sněží opravdu zřídka a teploty tam jen velmi ojediněle padají pod bod mrazu. Nehledě na to, že ostrov San Andreas by byl tomuto proudu mnohem blíže a byl by tudíž mnohem více ovlivněn. Nedává tedy smysl, aby na Skimu sněžilo nebo i kdyby ano, tak by se rozhodně tento sníh neudržel a ihned by tál. 

No a pokud vám to jako dobrý důvod nestačí, pak zde mám i jiný důvod, který je z dob minulých prověřeným faktem a nejlépe jej vystihne tento obrázek: 
Winterpack

28.11.2021 08:56, naposledy upraveno 28.11.2021 09:05 uživatelem neznamy#4565

Co jsem tak zaslechl, tak Winter mod by měl být jen symbolicky na pár dnů okolo vánoc, těch pár dní to každý okolo toho 24.12 může přežít :D stejně byste měli být v těchto dnech s rodinou.

 

Reálie taktéž říká: Ostrov náleží do mírného podnebního pásu se znaky středozemního klimatu. Většinu zim zde i sněží, to však obvykle jen po dobu několika dní

28.11.2021 08:57

To je síce pekné, ale vieš ako, klimatická kríza robí divy.

Zeintar

Hráč

49
29.11.2021 16:57

Spíš jsem pro, aby se skimo jako takové optimalizovalo. Žádný jiný MTA server nelaguje tak moc, jako skimo. Když se optimalizuje skimo, můžou se přidávat blbosti, jako wintermod. 


Powered by LeoSight IFS
LT~60