Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

podanie stiaznosti na hraca čepička a.k.a Jacob Daniels


Drelamond

Hráč

9
30.11.2021 18:32, naposledy upraveno 30.11.2021 18:44 uživatelem Drelamond

Ahojcau , pozname cepicku a ked mu islo o CK tak sa vyhovoril 100x aby ho nemal snazil sa to niak savenut ale podarilo sa mu to no a do dnes to robi a je to totalne v prdely no a teraz zas sa vyhovaral a vyslo mu to lenze ukazeme si to pekne postupne a tak isto toto nech si precita adminko ktory to voidnul.

Zacneme Veftym ktory si ochranuje cepicku a snazi sa ho zachranit:

Random screen? ok.

Logy na co sefko sak ja mam video predstav si cum sa 

Nema kameru to je nic.

Tak teraz cepicka:

Zistil ze zaznam mam takze rychlo rozmyslal ze co robit aby bol safe a aby nemusel ist do vezenia a odsediet si to ako normalny clovek tejto skimo republiky, tak ho napadlo toto.

Akoze vazne mojko sak kukaj sa pozorne a zapni oci prosim uz lebo toto je uz fakt trapas.

To fialove to je kamera predstav si a takto vidi dajme tomu ok? to je jedno aj keby videla pred seba tak je to iste lebo aj tak tam stojis a strielas po typkovi ktoremu si chcel dat ck lenze nechcel si davat report tak si radsej zo zastrelil a napis mu do pm ze nech RPi vypadok pamate.

Aha tak asi nie podla teba:

Jezisi neni no , to ze si od toho auta par metru tak je to pekne vidiet a ty si sa otacal lenze to nieje v tom zazname tak dobre odfotit takze odfotil som dajako takto. Keby zas na druhu stranu pokial si myslel ze kamera vidi este  aj kapotu tak to je este lepsie, lebo si potom isiel blihsie k autu a tam je to uz vidiet brasko. 

 

Tak isto void ze hrac nebol zevraj videný na kamere a co je potom totok?

Nebolo este vobec?

Tak pockat toto vas dostane kluci a holky a tretie plemeno co vymysleli ludia kukajte ho:


https://www.youtube.com/watch?v=FypbaHesPFo

Takze akoze sorry ale pokial toto ostane ako void tak to bude pekne trapne.

Cepicka

Hráč

28
30.11.2021 19:09, naposledy upraveno 30.11.2021 20:40 uživatelem Cepicka

No, neměl jsem náladu si to číst celé ale vážně mě už nebaví tady s Drelamondem stále řešit nějaké věci a potom si ještě podá stížnost, doslova na Drelamonda mám dosti věci ohledně RP které nechci vytahovat protože nechci být zlý a nechci mu hnedka zařizovat jak minule na 90h, na videu je vidět zaplá kamera přes kterou si určitě zaRPil že si záznam z kamery někam stáhl a poté přenesl policistům, navíc se snažíš pomstít kvůli tomu že nesneseš zaprvé IC rozvod a OOC nějaké hroty, kdybych chtěl teď tady leaknu celý chat na discordu aby všichni viděli co píše, například jsem mu napsal ic SMAIL ve kterém je znázorněný rozvodový list a on mi začně OOC vypisovat proč jsem to udělal proč proč začne toho litovat a následně se mi pomstí něčím co se stalo tak před půl rokem, je to zajímavé... Doslova vytasit na mě věc která se stala kdysi dávno aby ses mi mohl pomstít. Nebudu se tu dál hrotit, nechci z toho mít zbytečné problémky a příště mi prosím nespamuj věcmi jakože si to RPil atd když to není pravda.

Navíc docela powergaming a porušení zdravého rozumu jelikož Nataly je IC těhotná v 9 měsíci a ty hodinu po rozvodu zaRPíš rádoby potrat to RPčko ani nechci vidět.

A po přečtení celé stížnosti jsem se ani nedočetl co jsem vlastně porušil.

Dodávám screen toho jak se samotný Drelamond snaží celou situaci zase vrátit do lepšího.


Dobrá tak asi hodinu po tom co jsem zde napsal toto vyjádření se Drelamond rozhodl raidnout můj discord server tímto způsobem.. Není to už trošku zoufalý ? :D

 

30.11.2021 19:13, odstraněno 30.11.2021 19:14 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Borwyx

Hráč

15
30.11.2021 19:22, naposledy upraveno 30.11.2021 21:11 uživatelem Borwyx

Hezké, tak docela porušení terms of service discordu. Každopádně nechápu proč mě do toho zatahuješ, když s tím doslova nemám nic společného.

Tvůj mixing je taky dost obsáhlý, pořád mixuješ na discordu. A jak psal @Cepicka zarpil jsi někde stáhnutí toho záznamu?

Jo, pokud bude chtít AdminTeam vidět důkazy z mixingu, mile rád je pošlu :) Mimochodem, co vlastně Čepička porušil?

Edit 21:09 Vyjádření k poslední úpravě od @Cepicka (raid discord serveru): Chtěl bych podotknout, že těch zpráv na tom serveru bylo přes 2 a půl tisíce, docela se začínám zamýšlet, jestli není Drelamond tak trošku psychicky nemocný, a jestli nepotřebuje psychickou pomoc, protože tato reakce je dost přehnaná, kvůli IC ROZVODU. Ale tak, jak jsem tak zmínil výše, všichni víme, že @Drelamond rád mixuje.

Nexoys

Hráč

20
30.11.2021 19:23

sak ale slusne sa spravajte co ste si dali zo dvoch martankov ci co akoze, 

more jedno ck hore dole jedna basa hore dole boze tolko som ich mal moc vtipny ste akoze

nehadajte sa tu jak deti lebo spinkam a tak no majte sa.

 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné, nevhodné vyjadřování
1.12.2021 07:29

No, takže zasáhnu dřív, než se tímto bude muset chudák Phobios zaobírat. 

Podáváš zde něco, co nazýváš stížností, já v tom vidím akorát pláč na špatném hrobě. Máte spolu nějaké IC trable, well, tak si to spolu řešte, ale myslím si, že budu hlasem celého admin teamu, když řeknu, že nás opravdu nebaví řešit tvoje extrémistické projevy alias "dám mu CK bo se se mnou rozešel" nebo třeba "jo já dostal ban, tak tady máš důkaz že on před týdnem porušil pravidla a chci, aby měl ban taky". Chovejte se k sobě jako dospělí lidé a ne jako banda primitivů, kteří navštěvují jiné, nekvalitní servery.
Ze tvé stížnosti jsem nevyčetl, o co ti jde, akorát jsi zde začal osočovat všechny možné hráče bez nějakého normálního, čitelného formátu. Tak takhle prosím pěkně ne. Chceš-li si podat stížnost na hráče, tak zrovna ty tohle udělej pořádně a nezkoušej plácat věty přes sebe jak když Pejsek s Kočičkou dělají dort. Už takhle celému AT svým jednáním zavařuješ a určitě si tu nebudeme hrát na Šifru mistra Leonarda.
Stížnost zamítám pro nesmyslnost, pokud chceš, aby to někdo řešil, sepiš to rozumně a ne s úmyslem škodit druhým, zatímco sám děláš problémů víc než dost. Označím zde @Phobios , který chudák má tu vaši aféru na starost, aby věděl, že se s tímhle trápit nemusí. 

1.12.2021 09:48

Ahoj,

Tak abych se k tomu vyjádřil i já sám.

Už je to 7 dní vlastně dnes již osm, kdy řeším váš ic vztah.. Vy máte spolu ic problém ale řešíte to tím, že jeden na druhého házíte špínu v podobě porušení pravidel. A mě už z toho je zle, z vás obou.

@Drelamond

Ty nahlašuješ porušení pravidel až, když se ti to zrovna hodí a rozhodně to není poprvé, taktéž nechápu, jak zaerpíš potrat v devátém měsíci těhotenství, to je opravdu hnus něco takového udělat. Taktéž tvá ban historie není zrovna krátká, na to kolik hodin máš nahráno.

Víc říkat nemusím už to stihl shrnout Dzardys.

Tímto uzavírám a zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~140

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
gloziscoot

50Kč včera v 21:36

ShadowzWT

70Kč včera v 15:24

MrKys

300Kč včera v 01:26

Nejnovější uživatelé
Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024

Tomaskosos

Registrován 24.4.2024