Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

PERMA OD DZARDYSE // VYKOUPENÍ OD HŘÍCHŮ


Kronos

Hráč

4
1.12.2021 11:08, naposledy upraveno 1.12.2021 11:11 uživatelem Kronos

Dobrej den ve spolek, možná mě znáte a možná ne, jsem degenerátní kluk který má humor dítěte a zoomera, chtěl bych vám osvětlit svojí minulost a popřípadě probrat i budoucnost.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Udělal jsem spoustu chyb, jak ve hře, tak v realitě, vím že jsem problémoví článek serveru a i světa, ale vždycky se dá polepšit, a vím že jsem se párkrát nepolepšil, ale též jsem si uvědomil své následky, z neuctění adminů a dělaní si ze všeho srandu, přišlo mi to zábavné do tý doby než jsem zjistil že je to spíš nebaví a je to trapný, než aby se semnou zasmáli.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A v tom bych se chtěl omluvit všem lidem k jakým jsem se nechoval dobře a upřímě, teď si svoje chyby přiznávam, a chtěl bych vás poprosit o slitování nad hloupim klukem, který si snad nezaslouží odpuštění, ale prozřel jsem, a vidím jasně co musím udělat, a to je abych se zlepšil ve všem, a proto vás prosím o unban který si sice nezasloužím ale chtěl bych se vykoupit z mých hříchů.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BAN BYL OD DZARDYSE
----------------------------
DŮVOD BANU JE Porušení pravidel o disgusting RP + bohatou historii

Deff

Hráč

5
1.12.2021 11:27

Chtěl bych říct že s tímto SOUHLASÍM.. To že už nebude dělat žádný blbosti zaručim já jestli něco zas udělá tak dostane fyzický trest znám ho moc dobře je to sice debil skrz roleplay ale učinim aby už byl v pohodě (jinak od ty doby co má Ban sem hrál jen jednou nebaví mě to hrát když nemám s kym) 

1.12.2021 11:59

NESOUHLASÍM  takovéhle lidi , nemají co dělat zde na serveru skimu. Ničí tím akorát komunitu hráčů a celkově jejich prospěch . Za mě jsi počkej a podej si přihlášku třeba po novým roce až si to trosku uvědomíš v hlavě co smíšené a co nesmíš dělat , toď vše . 

Kronos

Hráč

4
1.12.2021 13:58

Jako dobře, vidim kam tím míříš a řeknu to takhle, je to nesmysl, též mohu říct že tam nemáš co dělat, ale říct to nemohu, neznám tě a nevim jak se chováš, a to stejné platí o mně, jako mysli si co chceš, ale tvůj výklad k mému unbanu nic nezmění, to musí Dzardys posoudit, a jako chápu že si to myslel tak jak si myslel, jen je to blbě napsané.

Deff

Hráč

5
1.12.2021 19:48

@Farby eště se k tomu vyjadřuj když máš jméno jaký máš... 

Kronos

Hráč

4
3.12.2021 19:30

@Dzardys prosím, vyjádříš se k tomu ?

24.12.2021 00:06

Upřímně bych se na tebe měl úplně vykašlat. Podal sis sice žádost o unban, ale nikoli v rámci amnestie, jíž jsem vyhlásil. Bojovali jsme spolu na serveru docela dlouhou dobu, nebyl den, kdy bychom spolu něco neřešili, a většinou to skončilo bany pro tebe i tvého kamaráda. A bylo docela vtipné vás pak poslouchat na TeamSpeaku, s Wrightem jsme aspoň měli o zábavu postaráno.
Ale máme tu ty Vánoce, rozhodl jsem se, že ještě tebe vezmu mezi ostatní a unban ti udělím. Každopádně je to poslední vstřícný krok, který pro tebe mimo své povinnosti udělám. Doufám, že si toho budeš vážit a že přestaneš dělat neplechu. Za chvilku máš unban, tak se hezky bav.
Veselé Vánoce.


Powered by LeoSight IFS
LT~95