Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[FAQ - Volby] Saul Anderson | Volby 21/12


1.12.2021 21:09, naposledy upraveno 1.12.2021 23:33 uživatelem neznamy#4565

Volby ještě nejsou ani v půlce a kampaně jsou v plném proudu. Jaký na to má názor Saul Anderson, se můžete dočíst zde.


Q: Jak byste se popsal, Saule Andersone?
A: No, určitě se dokážu popsat jako spolehlivý, cílevědomý, dobročinný, samozřejmě každá mince má dvě strany, občas dokážu být i lenivý, ale to spíše v domácnosti. 😀


Q: Ohledně voleb je velký poprask, přesněji vůči vám, dokážete nám shrnout, oč se jedná?
A: Je to složitější, Violetta Reed začala kampaň příspěvkem v inzercích, kde tvrdila, že jsem nevyřešil ani jeden soudní spor, což je lež, mimo San Andreas mám vyřešené a vyhrané desítky soudních sporů, zde v San Andreas už se tomu věnuji už jen minimálně, takže spíše jen pomáhám s menšími mimosoudními případy. Poté proti mně byli podány další lživé inzerce, nejspíše od kongresmanů a kandidátů. Neměl bych proti tomu problém, kdyby taková kampaň nebyla z jejich strany kompletně bezpáteřní, stejně jako před měsícem proti Kristíně Lopez.


Q: Ohledně Kristíny a minulých voleb, ta se sama přiznala, že se chtěla zabít, takže to lež není, ne?
A: Zde jde spíše o polopravdu a já polopravdy neuznávám, pro mne existuje jen pravda a lež. Proti Kristíně byla kampaň, že se chtěla zabít. Což bohužel pravda je, ale také se uvádělo, že je Kristína psychicky labilní a že takový člověk v kongresu nemá co dělat, což pravda nebyla. Každý jsme se v životě alespoň jednou nacházeli psychicky na špatném místě, což v době kandidáty Kristíny na takovém místě nebyla. Takový hyenismus ze strany kongresmanů a kandidátu mne mrzí.


Q: Proč si myslíte, že se toto děje?
A: Mně to přijde očividné, voličům a občanům nejspíše ne, což je velký problém. Všiml jsem si, že soudkyně Violetta není úplně tak nestranná, potřebuje nejspíše dosadit do kongresu lidi, kteří budou jednat v jejím zájmu a to jsou skoro úplní stejní lidé, kteří se mě snaží potopit; Dušan Badinský, Benjamin Reed a Nathalia Hilton, kteří vůči mne dávají inzeráty, ale je to jen věc názoru, takhle tu kampaň vidím já.


Q: Proč si myslíte, že toto dělají?
A: Samozřejmě, podle mě, v tom hraje roli moc a peníze. Paní Violetta by tam asi nechtěla lidi, kteří nebudou dělat věci, které chce, proto tuto kampaň podporuje skrze "Obraz Pravdy" kde si o mně vymýšlí. Vymýšlení směrnic a zákonů ve svůj prospěch dle mého není v pořádku, ve prospěch občanů je to mnohem důležitější.


Q: Co budete dělat vy?
A: Chtěl bych určitě ulehčit možnost ubytování v Montgomery, snížit časté automobilní nehody, a zamezit kompletně nepokoje u benzínové pumpy či vysokou kriminalitu. Nechci brát nesmyslné dotace a plnit si tak kapsy. Na rozdíl od mého oponenta, který chce opět schválit parkování na benzínové pumpě a podpořit tak nepokoje a kriminalitu.


Q: Co byste řekl na závěr?
A: Určitě si přeji, aby voliči otevřeli oči a promluvili si do duše, jestli opravdu toto jsou lidi, které chtějí na vysokých místech rozhodovat o jejích každodenních životech.


Ztotožňujete se se Saulovými názory?
Saula Andersona můžete volit ve dnech 1.12 až 3.12 na Policejní stanici v Montgomery


Powered by LeoSight IFS
LT~26