Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban - systém

StenSk

Hráč

5
2.12.2021 19:29, naposledy upraveno 2.12.2021 19:32 uživatelem StenSk

Zdravím,

Takže dostal som pred cca 30min ban nič proty tomu nemam ani nežiadam o UB ale čo tak som bol na iných RP Serveroch nebudem menovat tak tam ten systém je uplne iný z banamy Ako to že neerpí sa niečo napr nehoda takto neni sice v poriadku ale bany sa zato nedávali na tom inom RP servery je system banu taky že ked napríklad ma typeček cheaty , alebo niaku modifikaciu tak vtedy sa davaju bany ale ked sa niečo neerpí tak to vyriešia tak že daju typečka na 20 - 30 minut do vezenia a podla mna by sa to hodelo aj tu pretože ked sa tak pozrete A-T taktých hračou zabanujete a po niakom tom čase sa zase vratia nahodou zas neerpia tak zas maju ban ako ide to dost si myslím aj na nervy ale keby bol taky systém ako som napísal tak by to bolo podla mna o dost lepšie a ty hráči by začali viac erpít z dovodu že sa im nebude chciet byt vo vezení na 20 - 30 minut za neerpenie ked vedia že sa to dá aj inak takže som vam tu poskytol taky nápadik zaleži na vás ako stým naložite hlavne Vývojarsky Tým ked troška o tom porozmyšlate a počase sa vam vnukne nápad že by to bolo lepšie tak by ste to tak aj mohli zaviest.

Nexoys

Hráč

21
2.12.2021 19:45

cau kamarat,

ale tu niesi na serveri hostenom cez FakaHedu, do nedávna cez FakaHedu bolo aj skimo ale prešlo na nový hosting, keby sú tu jaily myslíš že to ľudí takto baví? Je lepšie keď ti dá ban ako nejaký trápny Jail..

PS - O dĺžke banu rozhoduje daný admin.

StenSk

Hráč

5
2.12.2021 19:47

Nazdar,

Viem že tu niesom ale hovorím ak by sa to dalo aj tu tak by bolo dobre to sem tak tiež zaviest a ako ty hovoriš sice jail je trapny ale na tom servery Stále si a ked maš BAN tak nemyslím si že to je o to vačšia sranda ako

PS- To ja viem ohladom banu sa tu nebavim ani tak ako o ten nový návrh

MonsterSKGaming

Hráč

34
2.12.2021 21:40

Ahojky,

Čo sa týka iných serverov každý to má inak, ale väčšina funguje na ten istý spôsob že dávaju tvoj zmieneny JAIL. Ovšem je v tom systém za čo sa Jail dáva a za čo zase BAN. Taktiež za 3 JAILe dostaneš potom BAN.

Každopádne je to na nich, ale osobne si myslím že BAN systém funguje práve že dobre, pretože JAIL vyložene tých 40 minút odAFKuješ a ideš zase robiť brikule. 

Keď dostaneš BAN tak brikule moc nespraviš a hlavne ak robíš moc veľké trable tak ti pristane Perma z ktorej sa ľahko človek nevykrúti a BAN celkovo má väčšiu váhu než Jail, ale každý môže mať na to svoj osobný názor samozrejme.