Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Chtěl bych zažádat o unban @Phobios


Lester

Hráč

14
3.12.2021 23:22

Ahoj Phobiosi, chtěl bych se ti omluvit za to jak jsem se včera při rp zachoval, je pravda erpil jsem blbosti. Proto bych tě chtěl požádat o unban. eRPil jsem tak proto že jsem byl vytočenej z celý tý situace ohledně toho, jak týpek RPil. Lépe řečeno neeRPil. Začal do nás bourat, přitom jsme mu řekli do vysílačky že jsme to my. A z toho vznikla celá ta situace ohledně ty policie. Když nikdo ani neokrádal, a jak bylo na videu bohužel tam není celá situace protože jsem to nestihl zapnout tak pán Kamionista do nás nonRP napálil ze předu a status si nestavil ani po tom co zkončil. A pak jel bourat dále, i s týpkem z Monopolu co dostal dost možná i ránu z brokovnice a ooc napsal že on se hádat nejde a řešiť to a odjel nonRP okolo mostu jak bylo vidět na videu. Jako i to jak pán Kamionista z W&C stále neměl status. A z toho že vznikla celá ta situace tak jsem erpil blbost. Mrzí mě to. Omlouvám se tobě i hráčům. Andrej Veselý a Nikolas Lovecký. Phobios mohl bych tě požádat o unban? Veľmi bych ti byl vďěčnej kdybys mně vyhověl. Ďěkuju.

4.12.2021 05:08

Ahoj,

Omlouvám se, že jsi musel tak dlouho čekat na odpověď.

Takto bych si skutečně představoval žádost o unban, sice by tam mohli býti odstavce (čte se mi to pak líp) ale to už je jen čistě kosmetický detail.

Momentálně jsem se probudil, času mám více než dost, bude ti udělen unban. Téma zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~26