Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[AUKCE] Mercedes-Benz E200K, základní kámen Sherwood Corporation


4.12.2021 00:12, naposledy upraveno 4.12.2021 07:57 uživatelem JazeX

Vážení a milý obyvatelé Red County a přilehlého okolí,
po zdravé úvaze jsem dospěl k rozhodnutí, že nabídnu veřejnosti sběratelů první stavební kámen mého byznysu, mé úplně první vozidlo v Red County a následně základní kámen Sherwood Corporation - náš Mercedes-Benz E200K (VIN 76).

Nechte si povyprávět příběh:
Píše se 30.10.2020 a já přiletěl z mého domovského Liberty City převzít zděděný majetek mé rodiny - rodinnou farmu. Po návratu Red County na mne čekalo předání klíčů, dokumentů a vše s tím spojeného. Už na této cestě mě doprovodil stroj, se kterým jsem následně zakládal svůj zdejší byznys - již zmíněný Mercedes-Benz E200K, neboli "Masařka".

Při prvních cestách znovu objevované domoviny mě při každé cestě na obchodní jednání, cesty s klienty a zasedání krajského zastupitelstva vždy doprovázela. Později se stala majetkem společnosti a sloužila při expanzi naší divize Safety - ochrana osob a majetku. 

Rád bych tím podtrhl, že jde o stroj, který byl svědkem zrodu mnohého. Masařka nechyběla i v momentech historie nejen Sherwood Corporation, ale i Red County při kterých ani někteří nynější obyvatelé Red County být nemohli. Nese v sobě otisk ohromující doby. Všechny tyto body poukazují na skutečnost, že Masařka stejně jako zmíněnou dobu, uchovává svou hodnotu. Hodnotu, jež je uložena i v jejím unikátně nízkém VIN - 76 (!!)

Srdečně tak přeji novému majiteli, který obohatí svou sbírku, aby skrze Masařku dokázal poznat Red County, které již svýma očima poznat nemůže.

Aukci najdete na webu Garver Auction House.

Podepsán,
Ryan Sherwood - někdejší starosta Palomino Creek a zakladatel Sherwood Corporation


Powered by LeoSight IFS
LT~20

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024

sKuffey

Registrován 4.5.2024