Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Neustále porušování pravidel ze strany Andrew Rocka, aneb výsměch všem ilegálum?

1 2



4.12.2021 12:01

Je možné, že jsem ti to někdy řekl, vyvracet to nebudu, avšak už v tu dobu to byl nesmysl, stejně jako po celou dobu. 

Členy, kteří porušují pravidla, banuji, v poslední době i ve větší míře. Tudíž nemůžeš vše házet na mne, mimo PSA mám denně kolem stovky reportů a další čas pak ztrácím u takovýchto příspěvků, které jdou řešit IC nebo přímo reportem. 

Vybírání si adminů na řešení reportu je něco, co ti nepřísluší, pokud na nějaké porušení narazíš, tak se spokojíš s každým, kdo ti ho vezme, jinak se dopustíš porušení pravidla tři. A pokud to i tak budu já, tak bude pouze má věc, na jak dlouho koho potrestám, může se ti to líbit nebo ne. Od toho tu je pak systém stížností na administrátory. 

Pokud postřelil vězně v celách s patřičným důvodem, taky v tom nic špatného nevidím, pakliže ho napadl, mohla to být sebeobrana. Ale o dané akci nic nevím a FLYER věděl a dodnes ví, co a jak dělat, proto pochybuji, že by to taková akce byla. Ale střelil ho a dostal ban, tudíž není důvod to dále řešit IC, nedošlo k porušení pravidla 40. A je to dávno. 

Kromě reportů a stížností mám něco, co spousta hráčů nedokáže pochopit - osobní život. Není tedy mou povinností věnovat veškerý volný čas sledování hráče a veškerých jeho počinů, stejně jako není mou povinností odpovídat na stovky zpráv, které mi v souvislosti s AT každý den přistávají na Discordu, Instagramu atd. Tudíž o tom, jestli bych "si měl někoho hlídat" taktéž nerozhoduješ ty a ani o tom nerozhoduje nikdo další z AT, pokud to bude potřeba, tak se toho někdo ujme. Prozatím to potřeba není. Téma však nechám ještě odemčené, čekám na vyjádření docela relevantních členů komunity.

4.12.2021 12:10
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Dave323

Hráč

32
4.12.2021 12:26

Abych pravdu řekl, alespoň částečnou pravdu tu mají obě strany. Dříve, tedy pokud se nepletu, Feferon nedostával tolik banů, jako je tomu teď. Ovšem je to věc AT, jelikož z vlastní zkušenosti vím, že co jeden povolí, druhý banuje. Ale dokud člověk jedná se zdravým rozumem a znalostí pravidel, nemělo by mu nic hrozit. Ano, je paradox, že toto píše někdo, kdo má permu. Ovšem já si to uvědomuju ale v tu chvíli mi to tak nepřišlo, jelikož jsem nikdy neměl trest typu 2 týdny apod. Takže jsem si ani nevážil toho, že vůbec na serveru můžu hrát. Ale zpět k tématu. S tím co napsal Dzardys, plně souhlasím. Už když byl helper, nebylo zrovna super si s ním pohrávat, jelikož byl vždy schopen si zařídit svůj pořádek. To že je přísný, není vůbec nic špatného. Ba naopak. Kdyby takový přístup měl každý z AT, server by se hodně rychle zbavil těch, který mají tendenci neustále pravidla porušovat a byl by klid. Jde vidět, že lidi z něho mají respekt, ostatně jako to má i Bača. Co se týče nadržování členům PSA, za mě to je jak sám autor stížnosti napsal "Pokus vytáhnout co největší špínu". PSA jsem se aktivně věnoval měsíc a ani v jedné akci mi nepřišlo, že by se někomu z nás nějak nadržovalo. A to jsem byl u spousty případů společně s Rockem. To, že je PSA nejdůležitější, to asi přímo ne, kdyby tu nebyl kompletní sbor IZS, asi by to nebylo úplně skvělé, ale ano, ty 3 frakce, PSA, HZS a ZZS jsou opravdu těmi nejdůležitějšími. Aktuální vedení složky, Vysočák, Rataj a Dzardys, pracuje nad míru efektivně. Celou stížnost bych popsal tak, jak to i autor nazval "Prostě snaha vytáhnout co největší špínu". Hezký zbytek dne, příjemné RP.

4.12.2021 14:35

Slohovkou už ti to vysvětlili jiní, takže já se jenom stručně vyjádřím.

Zmínění členové AT už ani v AT nejsou, takže to nemá příliš smysl řešit.

Nevím o tom, že by jakýkoliv administrátor (který současně je v AT) jakémukoliv hráči nadržoval, pokud se domníváš, že tomu tak je a máš k tomu i nějaké podklady, pak si podej stížnost na daného administrátora a budeme se tím zabývat.

Žádná CK protekce u nás neexistuje, je to pojem z jiného serveru.

Pokud hráč porušuje pravidla a máš k tomu důkazy, tak jej nahlaš a bude potrestán.

Za porušení pravidel (což je OOC) se dává OOC trest, tedy ban, nikoliv vyhození od PSA.

Vyhozen od PSA může být, pokud třeba nedodržuje postupy (což o něm jako i o několika dalších OOC vím, ale IC jako IVV na něj nic nemám). To prosím pěkně není krytí ze strany AT nebo vedení PSA, to je pouze dodržování pravidla o Metagamingu. Rock není hlupák a před příslušníky IVV si nedovolí takové věci, jako když ho potkám za jiné postavy. Jediní kdo ho možná kryjí jsou jeho kolegové a to pouze před IC porušením směrnic, které nenahlašují na IVV, což je IC věc.

4.12.2021 16:27

Vyjádřím se i já.

Nemyslím si, že by někdo z nás některé hráče kryl, určitě ne takovým způsobem, že by ignoroval porušení pravidel z jejich strany. CK protekce, jak už zmínil Rataj, u nás neexistuje. Nedodal jsi žádné důkazy o tom, že ti někdo z administrátorů řekl, že PSA má před CK protekci, navíc je na fóru v pravidlech serveru popsaný CK systém a pokud chceš nekomu dát CK, měl by sis tento systém přečíst. Tam se dozvíš, za jakých okolností můžeš komu dát CK.

Vyhodit hráče z PSA za porušování pravidel nejde, mícháš jablka a hrušky. Pravidla jsou OOC, policie je IC. Využití informací z OOC v IC je meta gaming. To nikdo z nás dělat, nechce.

Ta videa? První video začíná tím, že přijedete k PSA a napíšete: "Jdeme kropit nebo?" Měli jste adkvátní důvod k tomu PSA napadnout? Nebo to byl spíše cop provoking? Z mého pohledu to bylo zbytečné napadení, tedy cop provoke. Druhé video by stálo za pozastavení více, ale i tam je vidět, že jste narazili, až vám přestal fungovat motor, a sami jste žádná zranění vzniklé při dopravní nehodě neRPili.

Za mě 0:0, remíza.

4.12.2021 18:16, odstraněno 4.12.2021 18:28 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Off topic, troll

Petriik1

Hráč

32
4.12.2021 19:16, naposledy upraveno 5.12.2021 09:29 uživatelem Petriik1

No tož zdar. Vůbec jsem se k tomuto nechtěl vyjadřovat, protože mi je skimo už poslední dobou trochu někde jinde a nemám na něj čas, ale když mě tu zmiňuješ, tak ti tu popíšu svůj úhel pohledu :). Možná se budu s někým opakovat, ale čtu jen to tvoje, ne komentáře ostatních.

 

1.

k tomuto jsi už šéfe žádost o unban měl, taky jsem ti to z mé lítosti zkrátil, ale potom co jsi jednou na mě předvedl a choval se, specifikuji úplně přesně z mé deep mind ,, jako čurák" jsem toho docela hodně litoval, ale to už je historie co? :)

2.

tímto trochu urážíš naši práci, kterou jsme tam dlouho s Ondrou vykonávali, oba jsme a budeme dost zkušení na řešení takových blbostí mezi hráči, takže o nás nepochybuj. Určitě si to oba nepřejeme a akorát nás to nasere. Dále podotýkám, že se tu všichni administrátoři řídí kodexem, který zní:

  • Člen AT je povinen jednat podle svého nejlepšího vědomí a svědomí, dále jednat čestně a spravedlivě, jít hráčům příkladem.

Nepodceňuj tedy naši bývalou práci, když my jsme uznali, že ty jsi byl ten co to posral, tak jsi prostě byl ty kdo to posral. Na to máš to fórum, aby jsi se k tomu vyjádřil a né mi brečet v DM's na discordu, takhle to opravdu nefunguje...

3.

tak ty jsi dobrej, nás z Ondrou bonzneš, ale on je svatý kristus nebo co? Že je to Dzardys a bojíš se ho? 

Docela clown moment xD.

4.

Nejsi admin, o tomhle určitě nerozhodneš.

 

5.  

 Však je na stejné úrovni jak ty. :D

6. K tomu jeho kropení... Aspoň někdo je na vás z té PSA tvrdej, dobře vám tak. Neumíš to erpit dobře? Dostaneš zásobník. EZ a true fakt.

 

petriik out

@DnOndra

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nevhodné vyjadřování
4.12.2021 20:43
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nevhodné vyjadřování

MarccusB

Hráč

6
4.12.2021 21:15, naposledy upraveno 4.12.2021 21:17 uživatelem MarccusB

@Petriik1 Lepší by bylo, kdyby ses řídil podle svého původního mínění, opravdu jsi se vyjadřovat neměl.
Posty plné hrubek, sprostých slov a příšerné větné stavby se nečtou dobře.
"Nejsi admin, o tomhle určitě nerozhodneš." - Ty taky ne, tak nemel.
Je velice zvláštní, že jsi stále nedostal warn. 


Docela clown moment xD.

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nevhodné vyjadřování, cílené urážky
5.12.2021 11:54

Že vám to tu za to stojí, akorát se tu budete dál dohadovat a urážet. To si jděte řešit v PMs, ale nezatěžujte tím fórum, děkuji. Protože se vedení AT vyjádřilo shodně s tím, co jsem napsal já, nezbývá mi než tuto stížnost zamítnout a uzamknout. Hezký zbytek dne.

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~100

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo