Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Trestní oznámení | Violetta Reed


4.12.2021 13:14, naposledy upraveno 4.12.2021 13:44 uživatelem neznamy#4565

Podatel: Saul Anderson

Věc: Trestní oznámení na Soudce vrchního soudu San Andreas - Violleta Reed, J.D.


Odůvodnění: Vážený soude, v tomto případě pane Cornnelle, chtěl bych upozornit na porušení zákonů ze strany paní Viollety Reed.

Paní Violleta Reed se dopustila ovlivňování voleb skrze lživé inzerce, což je nepřijatelné na tak vysokém vládním postu, taková věc se nedá brát jako kampaň, ale spíše jako pokus o pošpinění jména k tomu, aby dosadila své přátele, v tomto případě se nebojím napsat i „loutky“. V této inzerci přiložila i mou fotku, kterou jsem dotyčné posílal, když jsem se hlásil na psychologa, nazvala mě v ní lhářem & monstrem, jelikož mě dle mé domněnky považuje za hrozbu, protože nesouhlasím s tím, co se v momentálním kongresu děje. 

Vážnost takové manipulace lze vidět na dnešním výbuchu v Montgomery, mám za to, že tam dnes byla odbouchnutá bomba za účelem protestu, což v žádném případě nepodporuji a doufám, že se nikomu nic nestalo a pachatele zadrží.

Vůči ostatním kongresmanům jsem měl neutrální vztah, dokud se neobjevila daná inzerce, což se z mé strany dá brát jako podněcování k nenávisti vůči osobě a mám za to, že to nebylo poprvé.

Proto jsem taktéž povinen učinit tyto nezbytné kroky, paní Violleta se dle mého provinila z těchto věcí;

  • Lživá pomluva a pošpinění mého jména (§22 zk. 14/2020)
  • Nepovolené použití mého obličeje k nenávistné inzerci (bezprecedentní)
  • Ovlivňování voleb (bezprecedentní)
  • Podněcování k nenávisti vůči osobě (§25 zk. 14/2020)

V poslední řadě bych chtěl napsat, že v době, když jsem zastupoval pana Kuffenheima a chtěl se poradit ohledně případu, tak mi nabídla, že to můžeme vyřešit v můj prospěch úplatkem, na který jsem samozřejmě nepřistoupil, ale k tomu vám po shromáždění více důkazů pošlu nový dopis. Taktéž na tyto informace upozorním PSA.


Záměr: Degradace z postu soudce a potrestání Viollety Reed.

Přílohy: Odkaz na Inzerci.

((Prosím o úpravu nadpisu, chybička se vloudila :D, z VioleTTa na VioLLeta. Za to chci prosím haha reakce & facepalmíky))


Powered by LeoSight IFS
LT~37

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024

sKuffey

Registrován 4.5.2024