Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Report - Insanity.


4.12.2021 19:25

Vážení administrátoři, vážení hráči, 

přeji všem čtenářům krásné ráno, dopoledne, odpoledne popřípadě večer, či v jakoukoliv dobu, kdy tento zcela jistě přenádherný příspěvek čtete. Tímto příspěvkem jsem se rozhodl o podání reportu na všemi známého hráče této komunity, Insanityho. Pro ty. kteří by nevěděli, kdo tento hráč je, zde udám krátké představení tohoto hráče. 

Insanity je hráč, který pár měsíců zpět dostal globální permanentní ban, který osobně neunesl a tak začal s masivní anti-propagací portálu Leosight a masivním urážením členů A-T a hráčů. Ačkoli ke svým porušení pravidel dostal nedávno unban na základě "amnestie". (*)

Tohoto hráče bych chtěl nahlásit z důvodu obávaného podezření porušení několika pravidel (včetně globálních pravidel Leosightu - které již v minulosti porušil), a to pravidlo č. 11 (Metagaming), globální pravidlo č. 1 (Je zakázáno sprostě nadávat, či se jinak neslušně vyjadřovat a urážet ostatní uživatele.), pravidlo č. 0 a zásadní a dlouhodobé porušování etických a morálních pravidel. (Toto prakticky neporušuje pravidla, ale hráč, jenž dostal ban za (*) by měl tyto zásady a pravidla dodržovat. Laidsky řečeno, dotyčný by měl sekat latinu.)


(*) Insanity se v minulosti (pár měsíců zpětně) dopustil výše uvedeno porušení několika globálních, etických, morálních a jiných pravidel. Po obdržení svého globální permanentního zabanování začal s masivní anti-propagací portálu Leosight.cz a s masivní anti-propagací a urážením nejen členů admin týmu, ale i hráčů. Po obdržení svého permabanu začal rozesílat osobní fotografie členů admin týmu, hráčů. Zakládal si nové účty na Leosightu, kde tyto fotografie zveřejňoval pomocí masivního spamu a zakládání nesmyslných příspěvků za účelem zesměšnění a pošpinění dotyčných osob. (Př.: Vytahoval osobní problémy Puding a za účelem co největšího ublížení si z ní dělal srandu a urážel ji.)


Opustíme úvod mého příspěvku a vrhneme se rovnou na hlavní část mého reportu. 

Dne 1.12 byl mnou zveřejněn plakát s obsahem anti-propagace kampaně Saula Andersona (Insanityho) ve volbách prosinec 2021. Zde již začaly problémy, které vyústily v nenávist ze strany Insanityho, a to především z OOC strany. Pojďme si to dopodrobna vysvětlit.: 

Pro ovlivňování voleb do Kongresu jsem se rozhodl založit postavu neúspěšné investigativní novinářky původem z Los Angeles, Elizabeth Anderson, nezávislá novinářka zakládající bulvární články pod názvem ,,Obraz Pravdy". Po zveřejnění tohoto plakátu se během nemalé chvíle objevila reakce Insanityho, obhajující sebe pomocí IC příspěvku a krátké zprávy ve dvojitých závorkách. 

((Jelikož jsi to postnul přes inzerci na web, tak je jasný o koho jde a odrazí se ti to v IC, toto obejit nejde ;))

Tato reakce mě zarazila, neboť nikde není výslovně psáno, jak to se jmény v části inzerce je. Tento komentář jsem ignoroval, výrazně jsem jej neřešil a nevěnoval mu pozornosti. Po nemalé chvíli od této poznámky od Insanityho se objevil další příspěvek, a to Q&A Saula Andersona, kde zmiňuje především "Violettu Laurenzo". Nejen, že to jméno nezvládl ani správně nepsat, ovšem se v tomto případě dopustil i metagamingu, načež jsem zareagoval nahlášením příspěvku. Administrátor Dzardys tomuto nahlášení věnoval okamžitou pozornost, a po krátké debatě se od něj objevila zpráva, ze které si dovolím kousek odtrhnout a citovat.:

Mimo jiné přidávat inzeráty anonymně je taktéž blbost, ale prozatím to tedy není specifikováno pravidly, to je pravda. Avšak snad ti mohlo dojít, proč se tu neobjevují inzeráty na zbraně - nejen kvůli zákonu, ale taktéž protože by autor musel uvést své IC jméno.

Je blbost inzeráty přidávat anonymně, avšak to není specifikováno pravidly. V tomto případě to nelze brát do úvahy, neboť to jednoduše v pravidlech není. Nebudeme brát v potaz to, zda jméno v inzerci je, či není viditelné. Budeme brát v potaz to, že tento plakát vydala osoba Elizabeth, nikoli Violleta. Toto tvrzení je podloženo i tím, že v dolní části plakátu je uveden kontakt na Elizabeth, včetně celého jejího jména. 

Insanity velice rychlým způsobem začal velikou kauzu a spustil útoky cílené na mou postavu Viollety, bez jakéhokoliv podložení důkazy. Zkráceně řečeno si domyslel autora příspěvku. Insanitymu byla řečena má verze, kterou on zásadně neakceptoval a změnil své tvrzení z autora příspěvku na tvrzení, že jsem ve hře vydával inzeráty pod stejným telefonním číslem, se kterým jsem si s ním volal, a které je lze dohledat. 

(Pro větší rozlišení stačí kliknout na obrázek)

Zde mi Insanity pomocí zprávy na TeamSpeaku sdělil mé tvrzení výše uvedené. K Insanitymu se mé nahlášení příspěvku dostalo, znamenaje, že někdo s přístupem do ticketů nedodržuje svůj předepsaný kodex, což zde taktéž nemá smysl řešit.  Insanity se začal cukat, nevěděl kudy kam a tak se pokusil vytáhnout teorii s číslem, avšak toto mám taktéž podloženo důkazy. 


Toto je za mě jednoznačný důkaz z porušení pravidla č. 11 a pravidla č. 0.

Kauza zveřejnění Facebook účtu jednoho hráče.

V nedávných dnech se ke mně dostala kauza, kdy měl Insanity údajně zveřejnit Facebook jednoho hráče na Leosight Discord. Takovéto pravidlo v globálních, ani jiných pravidlech není (či jsem ho jen nestihl zpozorovat). Ovšem takovéto jednání je naprosto v rozporu s morálními pravidly vůbec. Hráč, který je po unbanu na základě kde jaké milosti by měl sekat latinu, měl by se chovat vzorně, neupozorňovat na sebe a pokusit se co nejdelší dobu hrát tak, aby o něm nikdo neslyšel. (!) Nebudu zde zmiňovat podrobnosti, neboť mám sice povoleno se zde o tom zmínit, ale zmiňovat zde jméno dotyčného, nebo vůbec jakékoliv podrobnosti mi přijde amorální. 


(!) Upozornění.: K tomuto bodu nemám moc dobré důkazy, v podstatě žádné. Dostalo se ke mně to, že Insanity zveřejnil Facebook účet jednoho z hráčů na Leosight Discord, kde si z něj dělal srandu, posléze své zprávy smazal. Důkazy které mám jsem ochoten zaslat administrátorovi, který tento report bude řešit, avšak POUZE s povolením té osoby, které měl být Facebook zveřejněn. Mimo tento bod Insanity urážel v soukromých zprávách dotyčného i mě, Zeintara a ostatní, se kterými se dle jeho slov kamarádím. Taktéž podotknul, že dotyčného už jen pouze trollí, a to záměrně. Chování této osoby je naprosto nemorální, arogantní a sobecké. Hráči byla dána příležitost se napravit, avšak on za zády admin týmu a co nejvíc skrytě dělá ty samé věci, které dělal v době, kdy obdržel permanentní ban.


Kauza kradeného mappingu.

Jak se již v jednom příspěvku řešilo (https://leosight.cz/forum/topic/8242) (smazané příspěvky) - Náš ex-permabanned Insanity tady dělá další brikule. Mapping ukradl Zeinovi. Jak se to vlastně celé stalo. Již dřívější aféra, Zein proti Holubovi. Oba dostali permaban, Holubovi to stále nestačilo, snažil se dále rozesílat špínu, tak rozeslal i zdrojový kód mappingu ostrovu Insanitymu (nejen, že je to hrubě nemorální od Holuba, neboť na mappingu pracoval Zein, Holub a Alík a pro zveřejnění kódu a zaposlání někomu je tudíž nutný souhlas všech tří mapperů). Insanity to následně vydával za své, poté, že to není jeho, že on si jen domapoval nějaké drobnůstky a nakonec z něj vypadlo, že on na to ani nesahal, ale zaplatil nějakému zahraničnímu mapperovi, aby mu na Zeinův mapping dodělal, co on si zamane. Samozřejmě se nestyděl do #waywo kanálu průběžně posílat fotky mappingu, jakože "on mappuje". Funny guy.



Po tom, co si Insanity nechal toto frakční sídlo + nahrát, přišla drobná komplikace. Některé modely se jmenovaly jinak, než v defaultu (neboť se mísily 2 různé map editory, tak se to popletlo). Insanity Ratajovi do očí zalhal, že mu prý mapping poslal Zein. @Rataj tuto skutečnost může potvrdit, potvrzoval nám ji již na TS. (popř. mám uložený zpětný záznam) Tolik k tomu, jaký je Insanity obyčejný lhář a jak mu asi lze věřit, když zde administrátorům vypovídá nějaké informace (běžně lživé) - neboť u něj je v naprostém normálu lhát lidem do očí.

Insanityho chování poté, co mu byl udělen unban, aneb nezapomínejme na minulost.

Pro uvedení do děje, co se dělo a nedělo zde vypíši pár věcí. 19. října byl na Facebookové stránce Leosight.cz vydán příspěvek.:

Pozor, 31. října vypustíme strašidla! 👻
A to vlastně celkem doslova. Rozhodli jsme se totiž provést banovou amnestii a provést tak vstřícné gesto všem zabanovaným hráčům. Pokud patříš mezi strašidla (záškodníky, kteří obdrželi ban na celý náš portál), máš možnost získat unban. Podmínkou je, že ti ban nebyl udělen nedávno a jednalo se o tvůj první ban na celý portál. Pokud podmínky splňuješ, stačí právě 31. října poslat email na admin@leosight.cz (bez ohledu na to, zda jsi už takový email v minulosti posílal) a dostaneš druhou šanci. Tu však nepromrhej, banová amnestie Tě už příště nezachrání!
31. října byl odebrán ban všem lidem, kteří splňovali pofidérní podmínky stanovené admin týmem, a to nehledě na závažnost činu, za který jim byl ban udělen! Vytvořil jsi masivní anti-propagaci našeho portálu? Urážel jsi a zveřejňoval soukromé záležitosti členů admin týmu a hráčů, a zradil jsi své přátele? Nezoufej, vítej u nás. Někteří lidé ukázali sami sebe již v den unbanu, kdy byli opětovně zabanováni, avšak někteří dotyční umí překrývat sama sebe a hrát si na někoho, kým nejsou. Insanity se vrací do svých starých kolejí, avšak to nedává (občas) najevo veřejně. (?) Jak jsem zde již výše zmínil, člověk by si takové šance měl vážit, a podle toho by tak jeho chování a hraní mělo vypadat. To, co zde dotyčný předvádí vůbec nenaznačuje to, že si svého místa váží, ale matně tím dává ostatním najevo svou nadřazenost. Nezapomínejme na minulost, a připomeňme si, že dotyční, kteří byli amnestií odbanováni jsou v "podmínce". 

(?) Jak jsem výše zmínil a omýval po celou dobu, hráči po takovém unbanu by měli jít vzorným příkladem a sekat latinu. Insanity dělá přesný opak. Snaží se o to být středem pozornosti, záměrně na sebe upíná zrak ostatních a v zákoutí se nebojí ani hráče urazit, přiznat se k tomu, že "trollí", nebo úmyslně provokovat ostatní hráče. Svou nadřazenost, arogantní a egocentrické chování dává výrazně najevo.

Na závěr bych zde chtěl napsat kratičké vyjádření. 

Několik dalších reportů týkajících se těchto kauz a Insanityho řeší Dzardys. Všechny reporty jsou již v řešení, a tak vlastně cílem tohoto příspěvku bylo dosáhnout toho, aby i ostatní byli seznámeni s tím, co se vlastně děje. Pokusím se akceptovat vyřešení stížnosti, které zde jistě padne, ať už by bylo jakékoliv. 

 

 

4.12.2021 19:28, odstraněno 6.12.2021 01:00 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem
4.12.2021 21:09, odstraněno 4.12.2021 21:10 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
4.12.2021 21:39, naposledy upraveno 4.12.2021 22:15 uživatelem neznamy#4565

No, když už tu napsal Meki, tak se prostě vyjádřit musím. Aspoň tak lehce na oko, i když mi Dzardys říkal, ať ušetřím raději své nervy a nepíšu tu.

Koukni se na to z mé perspektivy -

Tento spor jsi začal ty, po tom, co jsem tě nahlásil. To, že si nenechám sr*t na hlavu neznamená, že se chovám tak, jako minule. @Zchovankyo ty jsi mojí fotku zametoval, tu fotku kterou jsem ti poslal jen na Violletu když jsem se hlásil do psychologů. Ještě jsi tam napsal fakt, který může znát jen jedna tvá postava a to Violleta - "Tento člověk nemá vyřešený ani jeden právní spor!" Přesně tu samou fotku kterou jsi následně hodil do inzerátu (tvé postavy se znát nemohou, je to proti pravidlům a fotka je v ooc sekci fóru), proto jsem předpokládal, že to bylo postnuté za Violletu.

Číslo jsem si spletl, máš taky vlastní za kredity a vcelku podobné, od toho jsem odstoupil a je to vyřešené. 

Facebook jsem nikoho nikam neházel, VajkoChlpko začal rýpat na LS discordu za což dostal později mute, tak můj obranný mechanismus zavelel a hodil jsem tam popisek z jeho facebooku a to slovo "Dreamer", které jsem potom smazal a nechal to tak, protože jsem to nechtěl nijak řešit. A taktéž mi každý den psal, proč přenáším IC spor do OOC tím, že mu házím "haha" na příspěvky na webu, což začalo být extrémně otravné, tak jsem ho začal trollit - tu chci podotknout, že vše probíhalo v sz a ne nikde na leosightu.

Mapping - nikdy jsem neřekl, že mi to zein dovolil, poslal mi ho holub a ten mi to dovolil, tu už není co řešit, je to furt to stejné dokola, holub zeinovi na to napsal své a ten post z discord Waywo raději ignoruji :D, moji satiru nemá cenu už řešit vůbec.

@Zeintar, účet Sleep nikdy nebyl můj, na fórum jsem spíše jen házel cringe memes, nevím do teď ani jak Killer vypadá, protože jsem se s crimsem bavil jen minimálně, ale lži dál, mně to nic nedělá. 

E: Na konec chci ještě napsat, že proti vám nic nemám, ale toto už je otravné, zkoušíš na mě úplně to stejné co na kolpánka nebo kennyho. Z vaší strany je zaujatost, z mé strany je nedorozumění (i když to je stále dle mého zametováno, pokud to není z Viollety. Protože se mi očividně snažíš ublížit a nemít z toho následky) 

E2: @Zeintar doslova cituji co jsem psal Ratajovi "Základ mappingu je ten, který dělal holub pro Zeina, poupravil jsem ho s povolením." A ano, účet "Anička" byl můj, to nepopírám, omluvil jsem se za to. Nikdy jsem tě tím mappingem nechtěl nasrat, ale po tom cos mi řekl na tsku všechny možný sprostý slova nebylo už cesty zpět, či ti to nějak vysvětlit.

Zeintar

Hráč

49
4.12.2021 21:52

@neznamy#4565 sleep sice nebyl tvůj, ale pořád jsi byl v té partě lidí, kteří zde záměrně škodili serveru. "Anička" na druhém screenu jsi ty.

"Mapping - nikdy jsem neřekl, že mi to zein dovolil" - Doslova jsi Ratajovi řekl, že jsem ti to já poslal. Lhal jsi mu do očí. Nevím, co tady zkoušíš. Končím diskuzi.

4.12.2021 22:15

Můžete se tu dohadovat až do rána (nedoporučuji, protože se to pak zvrhne v něco, do čeho budeme muset zasáhnout a nebude se to líbit nikomu), nebo můžete místo zbytečných hádek počkat, až to zítra vyřeší Dzardys se SedliXem, kteří se už celou touhle problematikou zabývají. Ruku na srdce - jen tu přidáváte benzín do ohně.

4.12.2021 22:27

Máte podané dva tickety, které se týkají onoho stále omílaného metagamingu. Oba tickety už řeší Dzardys se mnou, vy oba - Zein i Zchovanko - o tom víte, ví o tom i Insanity. Nevidím důvod, proč zakládat další stížnost, jak píše Rataj, zbytečně přikládáte do ohně.

Poukazování na to, co Insanity prováděl před unbanem v rámci banové amnestie, mi přijde dětinské. Jsou to věci, které považuji osobně za alespoň z větší části vyřešené. Akorát tu špiníte pověst Insanityho. Nevytahujte kostlivce ze skříně, chovejte se jako dospělí lidé. Na žabomyší války nikdo z nás doopravdy nemá náladu, víc to v tuhle chvíli komentovat nebudu.

VajkoChlpko

Hráč

57
4.12.2021 23:13, naposledy upraveno 4.12.2021 23:33 uživatelem VajkoChlpko

Facebook ste leakovali navzájom, so svojou crew. Je už iba otázka času, kým sa to premelie medzi ostatných ľudí, že áno. Ale že som ja začal rýpať, za obyčajné označenie, tak to už áno. S banom som sa zmieril, prišla tam neskôr provokačná fotka na tvoju crew, ktorá ma vyfuckovala v reakciách.

A nič si nechcel riešiť ? Provokačne si mi poslal moje bio z môjho súkromného FB, neustále si mi vypisoval blbosti a urážal ma v PM, ale nič si nechcel riešiť, toto mi celkom hlava neberie, a taktiež to považujem za mierny ad homin alebo aj útok na motív


Ďalej by som poukázal na to, čo si napísal, konkrétne "A taktéž mi každý den psal, proč přenáším IC spor do OOC tím, že mu házím "haha" na příspěvky na webu, což začalo být extrémně otravné, tak jsem ho začal trollit". Ja som ti sám od seba nepísal. Je to totálny hoax, a vymyslená vec. Rád by som to dosvedčil podloženými dôkazmi (skôr ako to vymažeš, ako ten facebook leak), lenže by som tým porušil TOS. Ty prvý si mi napísal, aby som neprenášal IC spory do OOC, lenže, doteraz nechápem aké ? Ja som si žiadnu kampaň nespravil, spravil ju Zchovankyo za svoju ALTku, bez môjho absolútneho vedomia.

Neustále si mi ohľadom toho písal, spamoval si ma s blbosťami, mazal si chaty (ako poistku). Jediný krát čo som ti napísal bolo, prečo prenášaš TY IC spory do OOC, keďže si mi zo dňa na deň, začal spamovať "haha" reakcie na fórku, na každej jednej maličkosti a blbosti. Opakujem, stalo sa to jediný krát, a vždy keď sme si písali, začal si to TY. Preto ťa velice krásne prosím, aby si sa nevyjadroval na moju adresu, s nepravdivými argumentami. 


Ani by som neriešil tento trash, mne si dosť ukradnutý, ani som ti neodpísal na tvoje posledné správy, ktoré si mi nedávno poslal, pretože si mi skrátka úplne jedno. Nechcem sa do ničoho už zapájať, čo je spojené s týmto človekom, kandidatúra na starostu MT, bola prvá a posledná záležitosť, v ktorej som bol s týmto človekom zapletený. Po tom ako si sa predviedol, som pochopil aký si človek, nechcem mať s tebou nič spoločné. Ale keď už ma tu označuješ za niečo, čo nie som, a ani som nespravil, tak sa jednoducho vyjadriť musím. Nebude ma tu osočovať niekto, kto má minulosť takú, akú má.


Ďakujem pekne za prečítanie, hlásil sa vám strážmajster Ľuboš Hruška. 

Nefajčite a nedrogujte 💙.

 

EDIT: Išiel som si skontrolovať pár minút po uverejnení môjho vyjadrenia konverzáciu s ním (kde mi napísal opäť prvý), scrolloval som hore, a odstránil aj tú správu, kde mi ako prvý písal, aby som nemiešal IC spory do OOC. 

 

5.12.2021 16:38

Zcela narovinu - tuto stížnost jsem nedočetl a ani to nemám v plánu. Motá se to kolem stejných věcí a účel je totožný jako u všech podnětů v této kauze. 

Dali jste nám docela zabrat, řešení tohoto problému nás stálo bezmála tři dny a mne to stálo pár litrů piva. Naštěstí jsem měl možnost řešit tuto kauzu s elitáři admin teamu a proto se nám podařilo se dobrat k nejlepšímu možnému řešení. Hlavní protagonisté tohoto aktu byli seznámeni s výsledkem, k němuž jsme došli, poměrně detailně. Avšak sluší se alespoň okrajově obeznámit i jedince, kteří se tohoto sporu taktéž, byť minimálně, účastnili. 

Hry a herní komunity slouží k tomu, aby si člověk mohl odpočinout od strastí v reálném životě, mohl se pobavit a zkrátka třeba i prožívat fiktivní život. To je však něco, na co hráči zapomínají a v této kauze je to nádherně vidět. Házení co nejvíce špíny na druhé, podkopávání nohou a ukazování na toho a na toho. To mi zní skoro jako žalování ve školce nebo na základní škole. Valná část komunity však základní školu již vychodila a proto je opravdu směšné, když takové jednání vidím u dospělých, případně dospívajících jedinců. A přesto se celá tato kauza dá vlastně shrnout přesně takhle. 

Na vině nebyla jedna strana, svou vinu na tom měl snad každý, kdo se toho účastnil. Vzhledem k recidivě jsme však dále neřešili míru porušení, ale především celý princip. A přesně proto vyjdete všichni, alespoň prozatím, bez trestu. Trestem myslím ban, který opravdu není místný a kdybychom jej dali, tak bychom vlastně uspokojili zájmy lidí, kteří tuto kauzu co nejvíce zviditelňovali. Takové radosti se od nás však nemůžete dočkat. Rozhodování o tom, jak skončíte, bylo opravdu náročné a aby bylo rozhodnutí definitivní, o celé situaci jsem rozhodl společně s Ratajem a SedliXem jednotným "hlasováním". Není pro vás tedy v tuto chvíli možné se jakkoli odvolávat výše, že s mým rozhodnutím nesouhlasíte. Celou tuto kauzu totiž tímto uzavírám.

Nepřejeme si, aby se k tomuto sporu kdokoli kdykoli vracel, čekají nás Vánoce a krásné zimní chvilky, proto se je nesnažte zkazit hráčům ani členům AT. A především ne sobě. Naše rozhodnutí berte jako definitivní, přestaňte se dohadovat, stěžovat si na něco, co jste si vlastně ve výsledku zavinili částečně sami, a nedoufejte, že budeme rozdávat tresty na přání. Kdo tohle nebude respektovat a na téma bude kdekoli jakkoli narážet, případně jej bude zkoušet bez souhlasu účastněných administrátorů otevírat, bude šetřen pro nerespektování našeho rozhodnutí a budou za to padat drastické tresty. 

Neradi bychom v komunitě řešili znovu něco podobného, ale k tomu nám pomůžete hlavně vy. Sáhněte si do svědomí a uvědomte si, zda vaše dosavadní chování bylo vhodné a zda by to náhodou nešlo pozměnit v lepším slova smyslu. Pokud se nemáte rádi, tak si sebe vzájemně nevšímejte, ale nedělejte nic z toho, co se tu doteď dělo. 

Jak již bylo řečeno, stížnost a celou kauzu uzavírám bez jakéhokoli trestu, avšak v souvislosti s touto kauzou nyní několik hráčů tancuje na opravdu tenkém ledě - právě proto byste si měli už tuplem dávat bacha na to, co děláte a říkáte. A je mi jedno v jaké formě, tohle nebude pokračovat - tzn. spam reakcí někde, kde to nemá význam, za účelem výsměchu hráči, nabádání ostatních k nenávisti hráče apod. Doufám, že je vám to jasné.

Zároveň voiduji část IC kauzy mezi Insanitym a Zchovankyem - nikdy nebyly zveřejněny nenávistné inzeráty a v souvislosti s tím nebyla nikdy podána žaloba. Kromě toho byla přidána a poupravena některá pravidla fóra, abychom se takovýmto problémům do budoucna vyhnuli - ta si povinně všichni přečtěte.

No, je čas to tu utnout. Přeji vám všem krásné prožití svátků, užívejte si hru a nehádejte se.
Děkuji @Rataj a @SedliX za výpomoc během řešení této kauzy - pokud k tomuto chcete něco dodat, odemknout si topic zvládnete. Já osobně jsem však řekl snad vše, co bylo nutné. 

Džardys


Powered by LeoSight IFS
LT~118