Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

unban


neznamy#7174

Smazaný účet

3
7.12.2021 19:23

Zdravím, 19.11 jsem dostal permaban, za trashrp, zneužívání f10, nerespektování at, cardm,dm,nonfear.

Vím je to ostuda mít první ban jako permu, a uvědomuju si to. Za ten měsíc jsem zkoušel RPit na ostatních serverech, a naučit se jak správně rpit ale moc to nešlo protože všechny jiné servery nejsou jako skimo.. NEJSOU TO RP SERVERY! Skimo je jeden server který to má nejlepší a nejlépe uhlídané.. Nikomu tam dělat bordel neprojde. Vím že  @Dzardys mi řekl že mám sledovat forum během prosince abych dostal unban, ale já to fakt bez skima už nevydržím,přísahám že se polepším a že semnou už nebudete mít problémy. Moc se omlouvám za spam.

Díky moc.

Ban byl udělen od @Dzardys e

JokerB

Hráč

14
7.12.2021 21:35

Čauko, no na písanie žiadosti maš ešte kopu času, necelé dva týždne. Ale na druhu stranu dostať permu ako prvý ban je úlet. Ak si nemal skušenosti s RP a skušal si RPiť po prvý krat či ťa to začne bavit a si hráč zo SAMPu tak sa mal AT zachovať trochu inak a zaučit ťa. Síce niesom admin ale neriešil by som situaciu tak že sa mi nechce tak mu hodim permu a čo ma po ňom, ale na druhu stranu rozumiem ako by sa niektorí zachovali, maju toho veľa, su unavený ty im ešte vojdeš do rany tak ti daju permu aby mali pokoj, ak si nerešpektoval AT a bol by som vyčerpaný, ešte ty by si ma otravoval a robil nervy asi by som ti dal ban ale nie permu.. Tak ale povedzme si každy ma svoje dni a to neminie ani Dzardysa a mohol mať zlú naladu tak ti dal permu. Neviem ako to bolo, nemôžem súdit. Každopadne neriešil by som hned prvý ban permou, proste takto sa to nerieši. Tak GL pri unbane čaaaau ! 


Powered by LeoSight IFS
LT~22

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
6318 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Mondis

300Kč včera v 20:21

DarkEvilBetty

250Kč včera v 20:19

misa

125Kč včera v 19:04

Nejnovější uživatelé
Paura

Registrován 7.5.2024

Fejk

Registrován 7.5.2024

JamesUnpak

Registrován 5.5.2024