Čauko, ako neviem ake zneužitie glue, ak si zaerpil utahovanie bicyklov tak v tom nevidim problem. A cenim RP že sa im chcelo erpit turistiku nejaky downhill, práve naopak je to na ocenenie za RPčko. Teraz sa pozrite na to že kolkí z vas sa vybrali na MC s bicyklami a erpili turistiku, predpokladam že asi nikto. A ten súd je IC vec, ale je pravda že by to mohol obsadit niekto kto na to má čas a vie odpísať rýchlo. Hovorím z vlastnej skušenosti, ked som raz za policajta urobil nejaku protizakonnu vec a vyhodili ma z PSA, dal som si žiadosť na súd o prečistenie trestneho registra, odpísali mi za 3 mesiace kedy už zo mna bol *MUFYAN* ktory je v mafii a plne som sa venoval ilegallu. Zhrnul by som to takto, Woxoff by si zaslužil ocenenie za RP turistiky lebo taketo RP som nevidel ani na FiveMku a že sa mu do toho chcelo, ak zaerpil naloženie bicyklov spravne tak nevidim problem. A miesto @Rataj a by som obsadil niekoho iného kto by bol viac aktívny a mal na to kopu času. To je všetko čau.
Čauko, ako neviem ake zneužitie glue, ak si zaerpil utahovanie bicyklov tak v tom nevidim problem. A cenim RP že sa im chcelo erpit turistiku nejaky downhill, práve naopak je to na ocenenie za RPčko. Teraz sa pozrite na to že kolkí z vas sa vybrali na MC s bicyklami a erpili turistiku, predpokladam že asi nikto. A ten súd je IC vec, ale je pravda že by to mohol obsadit niekto kto na to má čas a vie odpísať rýchlo. Hovorím z vlastnej skušenosti, ked som raz za policajta urobil nejaku protizakonnu vec a vyhodili ma z PSA, dal som si žiadosť na súd o prečistenie trestneho registra, odpísali mi za 3 mesiace kedy už zo mna bol *MUFYAN* ktory je v mafii a plne som sa venoval ilegallu. Zhrnul by som to takto, Woxoff by si zaslužil ocenenie za RP turistiky lebo taketo RP som nevidel ani na FiveMku a že sa mu do toho chcelo, ak zaerpil naloženie bicyklov spravne tak nevidim problem. A miesto [user:1] a by som obsadil niekoho iného kto by bol viac aktívny a mal na to kopu času. To je všetko čau.