Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Obchodny podvod


Matejos

Hráč

36
7.12.2021 23:40, naposledy upraveno 7.12.2021 23:41 uživatelem Matejos

Važne sme na servery kde admin len tak povoli obchodny podvod s peniaze v hodnote 4,5 miliona? Hráč si tu odohra neviem kolko hodin aby to získal a admin povolí len tak ? Ako važne ? Toto su dovody preco hrac skonci iba tak. @Wright velmi pekne dakujem, riesilo sa kradez z uctu mojho brata o 2,8 mega a dva dni na to povolis kradež o 4,5 mega

7.12.2021 23:48, naposledy upraveno 7.12.2021 23:49 uživatelem Wright

Ahoj, 

Jelikož hodin máš poměrně dost, zkušeností tím pádem též, samozřejmě i s nelegálním RP (Střelba po PSA atd.), tak jsem se rozhodl na to přistoupit. Chováním během akce jsi mohl problému předejít. V případě, že jednáš s někým, koho neznáš musíš byt zkrátka opatrný, ani omylem zaplatit předem a tak dále. Mrzí mě, že o peníze přicházíte, ale vesměs si za to můžete sami. Moje "ano" jistě neovlivní průběh té RP akce. 

Matejos

Hráč

36
8.12.2021 00:32, naposledy upraveno 8.12.2021 00:35 uživatelem Matejos

@Wright beriem ale moj nazor je ze o take ciastky by nemalo byt povolene okradat, nie ked hrac to zaraba nie hodinu a stravy pri tom casu az az na to aby to odjazdil na kamione. Clovek chce mat nejake financie aby mohol rpit a nie len zarabat ale straca ten server vyznam akonahle sa toto deje. Straca vyznam v tom Rp lebo clovek aby presiel do komunity musi mat nejake auto(a) ked prides v bmw 540i ta kazdy posle kade lahsie. Potom to neni o RP ale o tom kolko casu straviš na kamione, a ano pristupis na obchod cloveku ktoreho strelbou po PSA zachranujes. 

8.12.2021 01:11

Nasralo by to nejedného hráča, ale musím súhlasiť s Wrightom. 

V registri trestov máš zopár skvostov, vrátane troch prečinov nelegálneho ozbrojovania. Človek by teda rátal s tým, že to bude férové. Zločinec by predsa zločincovi veriť nemal, nie ? Peňažný obnos v takej hodnote, taktiež nedáš iba tak hocikomu. 

Artistiques

Hráč

32
8.12.2021 02:07

Hele spousta z nás si tím prošla, já takhle přišel o 4m, v tu dobu jsem byl rád za stockovou RX7, jezdil sem dodávkou, ne kamionem, i když jsem se těšil na nové auto, přišel jsem o peníze na něj, musel sem se na to podívat jinak, budu sice dál jezdit ve své “staré” RX7, ale už se to stalo, vrátit to nejde, proč se tím zatěžovat? 
pokud byl obchodní podvod povolen, nevidim duvod se tu na to odvolávat… 

na druhou stranu, buď rád že jsi nedostal PK, tobě to aspoň může řešit policie, já takové štěstí neměl 😉

pa202

Hráč

40
8.12.2021 02:44

Bohužiaľ nepozornosť a neopatrnosť spôsobuje veľakrát postih. Aj keď 4.5 milióna nie je zrovna malá čiastka, tak keď už jednáš s tak veľkou čiastkou si máš kontrolovať všetky veci spjate s danou situáciou. Aj keď to je pomerne veľká rana pre teba, tak aspoň sa z toho poučíš a budeš s peniazmi narábať trochu inak, opatrnejšie a určite to rozšíri aj tvoje RP v danej veci. Aj keď sa to môže zdať hnusne, tak k porušeniu pravidiel zo strany zlodeja nedošlo a teda si budeš musieť nabudúce dávať väčší pozor. A pokiaľ si myslíš, že to je koniec sveta, keď prídeš o pár bankoviek v hre ktorá nič neznamená, ver mi že môže byť aj horšie.

JokerB

Hráč

14
8.12.2021 09:33

Čau, aj ja by som bol vytočený.. Alé súhlasim s Wrightom, ako som čítal si v ilegalle a tam musíš počítať s takýmito vecami či už okrad alebo CK. Nevidím na tom nič zlé to že si naštvaný za to že ťa niekto okradol o peniaze nezhadzuj na AT, oni povolit môžu čokolvek. A ak chceš povedať že je to TrashRP tak sa mýliš na FiveMku taketo okrady boli úplne bežne a to nehovorim o okradoch o majetkky ako su domy a autá (neraz ma o auto okradli). Proste ľudia su strašne zvyknuty na light rp ale neviete čo je to hardcore rp kde ľudia neplaču hned reportom kvôli tomu že ich okradli o auta a domy v hodnote niekoľko milionov. Zhrnul by som to takto, je to uplne normalne okradanie, ak plačeš že admini urobili chybu si na omyle, maš smolu, čau.

8.12.2021 14:15
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Matejos

Hráč

36
9.12.2021 00:20

@Lexikonn co jse týče nelegalek tak nelegalky jako tak nejak hodne nedelam jedine co delam je vykradani bank :D tam se da prijit na penize ale co se tyče prodeju zbrani alebo tak tak to vúbec. Ale ja to beru reší se to IC tak uvidime co z toho bude. Ale dakujem za vyjadrenie Lexikonne :D


Powered by LeoSight IFS
LT~86

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo