Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Džardysova vánoční amnestie


8.12.2021 00:03, naposledy upraveno 8.12.2021 00:09 uživatelem Dzardys

Rok se s rokem sešel a přichází nám pomalu opět Vánoce. Svátky, o nichž se říká, že jsou plné pokoje a rodinné pohody, přesto však můžeme vidět spoustu chaosu při nákupech a zdokonalování vánoční atmosféry.

Současně se svátky mám já osobně možnost slavit v této komunitě své první výročí, protože dnes je to přesně rok, co jsem se na server poprvé připojil. Uteklo to jako voda a já osobně měl možnost zde poznat plno zajímavých a skvělých lidí, udělat si zde spoustu kamarádů, ale také nepřátel. Se spoustou z vás jsem dodnes v pravidelném kontaktu, s jinými ne, ale i přesto si k sobě vždy cestu dokážeme najít. S vámi všemi jsem měl možnost prožít spoustu legrace i strastí, ale zážitků máme nespočet. Díky skvělému vedení serveru jsem měl taktéž možnost vstoupit do admin teamu a vypomáhat tak nejen hráčům, ale především adminům, kterým vždy patřil můj obdiv.

Práce administrátora je závazek, který může osobě přinést spoustu užitečných zkušeností a poznatků do reálného života, taktéž si zde jedinec zocelí nervy a naučí se komunikovat s lidmi. To však nemění nic na tom, že to pro člověka může být čest a radost, protože i přes některé detaily a hráče, kteří mají potřebu narušovat pohodovou atmosféru, je to báječný pocit. Ale říká se, že v nejlepším se má přestat.

Ještě než to rozvedu dále, určitě by bylo na místě, abych poděkoval přednostně hlavně Ratajovi se SedliXem, kteří s mou osobou měli doposud opravdu pevné nervy a pro kvalitní chod serveru toho udělali opravdu moc. Bez vás by to nebylo Skimo (v případě Rataje doslovně). Taktéž můj dík patří všem kolegům v admin teamu, je radost s vámi spolupracovat, komunikovat i hrát. Jste skvělá banda lidí a víte, co děláte. Ale poděkování patří i hráčům, to vy utváříte komunitu, do které se denně vracíme, ať už za účelem hraní, nebo řešení reportů. Jsem rád, že jsem vás všechny mohl poznat a zastavit se s kýmkoli na kus řeči. Doufám, že ještě někdy v budoucnu budu mít tu čest a znovu si spolu o čemkoli pokecáme.

K dnešnímu dni a této chvíli jsem rozdal orientačně 733 banů, z čehož bylo 25 banů permanentních. O jejich důvodech není podstatné polemizovat, skutečnost však je, že toto číslo je statisticky docela velké a mnohdy to vypovídá o snaze hráčů "neporušovat" pravidla. Ale jak jsem řekl, v nejlepším se má přestat, a to je přesně důvod, proč jsem se rozhodl skončit. 

Skončit s pouhým rozdáváním trestů, vzhledem k Vánocům bych chtěl většině hráčů, kterým jsem udělil permanentní ban, dát možnost si na Skimu opět zahrát, a to přesně od 24. prosince. Je to takový malý vánoční dárek z mé strany pro vás, jak se toho ujmete, to už je čistě vaše záležitost. Ale pozor! Unban nedostanete jen tak. Pojďme si spolu probrat podmínky.

Počínaje dneškem máte možnost si podat žádost o unban, která bude na úrovni. K tomu budete muset v žádosti obsáhnout následující požadavky: 

Žádost bude obsahovat pravidlo/pravidla, které/á jste porušili, což vyústilo ve váš ban. Rád bych, abyste si byli vědomi toho, co jste provedli. Spolu s tímto pravidlem napíšete, proč jste ho porušovat neměli. Ze všeho nejdůležitější je však omluva. Omluva hráčům, protože především těm jste svým jednáním zkazili požitek ze hry, a proto je na místě se právě jim veřejně omluvit. Rád bych, abyste žádost pojali seriózně, v opačném případě ode mě už další možnost unbanu nedostanete, a to nikdy. Máte možnost se ukázat komunitě v tom nejlepším světle, proto dbejte na slova, která zde budete volit. Na závěr této žádosti nám sdělte něco o tom, co plánujete po případném unbanu na serveru dělat, například co byste si chtěli zkusit RPit, s kým byste si chtěli zahrát. 

To je základní kostra žádosti, jakákoli rozšíření nejsou zakázána. Až to dáte dohromady, uvědomíte si, že jste napsali opravdu slušnou žádost o unban. Ostatní hráče tak seznámíte s formátem, který já osobně budu do budoucna vyžadovat, protože spousta dosavadních žádostí opravdu za nic nestála. Tak se snažte!

Na svou žádost však neupozorňujte, vězte, že já vím o všech, a všechny vaše žádosti vyhodnotím do 24. V ten den vám pak následně osobně udělím unbany na serveru, pokud tedy s žádostí uspějete. Čas vám neřeknu přesně, přeci jen budou Vánoce a v takový den by se měl člověk věnovat hlavně rodině. Proto doufejte, že pod stromečkem předčasně uvidíte volný přístup na server, a nepoukazujte na to, že má někdo ban kratší dobu než vy a dostává příležitost ve stejný den. Prvotním problémem je samotný ban, pro ty starší banaře to může být výhodou do budoucna, protože si uvědomí, že se jim příště nevyplatí dělat voloviny. 

Na závěr ještě dodám, že nárok na unban nemají bohužel všichni, některé jedince sem nepustím ani kvůli Vánocům, protože nám uškodili víc než dost. V případě nároku na unban se jedná o hráče následující:

@neznamy#7303 @Samikxd @Nexoys @Dave323 @Ondrej219 @SEATTLE @krupicce @Cyber2 @Jednotwarozska @Kronos @neznamy#7174 @Setryx a @Lada596

Z celkem 26 banů (jeden mi byl svěřen) tedy vidíte, že vás není moc, proto se snažte k věci postavit vážně a v případě, že se vám poštěstí unban dostat, už nikdy nedělejte blbosti. V opačném případě vám ban přistane zpět a do dalších Vánoc to bude opravdu daleko, věřte mi. S ostatními hráči, kteří ode mě mají permaban, se bohužel prozatím rozloučím a popřeju jim hezké prožití svátků. Pokud si po novém roce podáte podobnou žádost, možná ban přehodnotím, opět však jen v několika případech. 

Permabanařům přeji hodně štěstí a rozvahy, následně i všem čtenářům hezké vánoční svátky.

Uvidíme se zase někdy.

Game Admin Dzardys

8.12.2021 00:14, odstraněno 8.12.2021 00:16 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
8.12.2021 00:21, naposledy upraveno 8.12.2021 00:59 uživatelem neznamy#4565

No jo, jsou tu opět svátky vánoční a toto je skvělý dáreček i pro ty nejzlobivější děti. Džardysi, věřím, že nebudu mluvit jen za sebe když napíšu, že máš nervy z ocele. I když mně osobně tvé srandy na discordu ohledně tvého odchodu z AT vyděsily tak tento příspěvek byl opravdu roller-coaster emocí, hlavně po přečtení věty „Ale říká se, že v nejlepším se má přestat“ ve mě hrklo. Já osobně jsem rád, že si budu moci se @SEATTLE zahrát, když jsme hodili za hlavu věci z minulosti a +- se skamarádili. Taktéž i oceňuji, že jsi dal šanci Najtmerovi i za věci co předváděl na discordu 😀. Ukázal jsi komunitě, že jsi taky člověk a ne jen stroj na vytváření nenávisti a nadávek. Ode mě máš obdiv a přeji ti do dalších měsíců tvého adminování pevné nervy a méně vypitých piv u řešení reportů 😀.

Tobě i všem ostatním přeji pěkné prožití svátku a lidem kterým jsi dal další šanci, aby tentokrát nepochybili a využili té šance správně tak jako já. 👼😇

 

Deff

Hráč

5
8.12.2021 21:59

Tak to vypadá že se na nějakou dobu na skimo vyseru.. 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nevhodné vyjadřování

Lada596

Hráč

3
9.12.2021 20:00

Proč?

 

Deff

Hráč

5
10.12.2021 19:08

@Lada596 mám kamaráda co má permu a stejně už mě to nebaví vždycky sme hráli všichni tři teď už nehraje NIDKO tak na to s... 

Lada596

Hráč

3
10.12.2021 20:49

@Deff to je přesně tak,,

franto

Hráč

10
11.12.2021 12:14

cením

 


Powered by LeoSight IFS
LT~108

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
2609 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Bzinkia

160Kč včera v 21:21

marekvoe

200Kč včera v 18:32

Darkoun03

290Kč včera v 16:23

Nejnovější uživatelé
Stepsik

Registrován 1.5.2024

Matulka

Registrován 1.5.2024

Karolinka2000

Registrován 1.5.2024