Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Dzardysova Vánoční Amnestie / Unban


neznamy#7303

Smazaný účet

2
8.12.2021 10:06

Porušení Pravidel  non Rp fear, cop provoking, non rp acting pravidlo 0

Co jsem provedl? Provedl jsem strašné blbostí, jak se jedná o Fail RP, troll RP, jednoduše, dělal jsem si několik postav za které jsem dělal blbosti, přiznávam, že to nebylo uplně profit, dále jsem dělal několikrát cop provoking Dzardysovi, že jsem jezdil sem a tam na benzinku, a fear k jeho zbraní jsem měl nulovou, non rp acting to nevím kdy se udalo, ale veřím, že se udalo, jen si to nepamatuji za 4 měsíce.

Omluva Hračům/Ateamu Ano škod jsem způsobil dost, jako je mojích hodně banu, které jsem dostal, a jsem si plně vědom, že bylo opravněné, také bych chtěl řict, že se omlouvám samotnému Dzardysovi, za mojí toxicitu vuči jeho, byl jsem naštvaný,  a já mu děkuji, že mi dal tuhle skvelou možnost o UnBan zabojovat, a také bych to nechtěl uplně promarnít, fakt, ruku na srdce, či dalši spoustu super administraturům kterým jsem pokazil herni zažitek řešení mojích pitomých problemů, ano bylo jich dost, a také Ratajoví, kterému jsem se nechoval taky uplně dobře, po permanentnímu banu, což také pomohlo k permabanu, odemně vše z téhle stranky věci.

Co bych chtěl dělat za RP?

nom, chtěl bych si udělat 2 postavy, 1 na legalní učely a 2 na ilegalni učely, chtěl bych rozjet něco velkého, co se týka RP, chtěl bych dělat ruzné RP akce, a za legalní postavu jit do nějaké IZS složky, teda jestli bych se tam dostal, ale pevně veřím že ano, to je tak vše, co bych chtěl za RP dělat, chtěl bych se seznamovat s dalšíma super lidma, které na skimu pusobí.

Dodatek: Tak, na zavěr bych chtěl poděkovat Dzardysovi, za jeho přistup ke mě, i přesto jak jsem se choval já k němu, přiznávam, uplné dobré to nebylo, jak jsem podotknul vyše, toxicita, nadávky, a nenavíst, a špina. Za tohle bych se mu chtěl omluvit, a fakt díky, že si mi dal tuhle možnost, přeju krásne čtení, a snad to vyjde!

24.12.2021 00:00

No, s odpovědí začnu u tebe a budeme postupovat chronologicky od nejstaršího po nejnovější ban. Nadělal ses na serveru docela dost bordelu, co si budeme nalhávat. A tím nemyslím pouze Skimo, předváděl jsi docela slušné extrémy i na Discordu a TeamSpeaku, kde jsi mimo jiné dostal ban na tři roky od samotného Rataje. A když naštveš Rataje, tak víš, že to není okay.
Každopádně už to je nějaká doba, co jsi dostal permaban skrze Bačova práva, a žádost máš celkem... Obstojnou. Tudíž tě nebudu dále napínat, dnešním dnem máš na serveru unban. Doufám, že si toho budeš vážit a polepšíš se, dávej si tedy bacha na pravidla. Ban se ti může snadno vrátit.
Veselé Vánoce.


Powered by LeoSight IFS
LT~29

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo