Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


Jednotwarozska

Hráč

1
8.12.2021 14:47, naposledy upraveno 8.12.2021 14:53 uživatelem Jednotwarozska
  1. Ban se týká skimo roleplay, ban udělil @Dzardys

 

  1. Četl jsem příspěvek o tvé vánoční amnestii pro nás hráče s permou, tak toho chci maximálně využít a rozepsat to tu něják, jsem moc vděčný a moc si toho vážím že jako hodný admin děláš takové příležitosti.

 

  1.   Pravidla které jsem porušil

 

  1.   Troll a porušení pravidla 0 což mi zajistilo ban, udělal jsem úplnou sračku a je mi to líto, kazil jsem hru ostatním hráčům. Žádné pravidlo jsem v žádném případě porušovat neměl ať se dělo co se dělo protože trollit se nemá a kazit hru ostatním už vůbec. Je mi ze sebe smutno jak jsem šťastným lidem mohl kazit náladu tím že jim budu kazit oblíbenou hru, mě by to osobně naštvalo tak 3x víc a nedovedu si představit kolik práce to muselo zabrat dát všechny škody co jsem způsobil do pořádku.

 

  1.       Omluva hráčům

 

  1.   Tímhle unban formulářem bych se chtěl omluvit všem skimo hráčům kterým jsem zkazil požitek ze hry a zábavu, moc mě mrzí jak jsem se k vám všem choval a jak jsem vám zkazil hru. Je mi neskutečně líto to co jsem udělal, jsem si moc dobře vědom toho co jsem udělal. Udělal jsem svou osudovou chybu a mrzí mě jak ta chyba byla velká. Hráči kterým jsem hru kazil mi odpouštět nemusí (nikdo mi nemusí nic odpouštět) a plně to pochopím, zasloužím si to. Moc se vám všem omlouvám za potíže se mnou.      

 

 

  1. V tuhle chvíli mě to více než mrzí, mrzí mě to fakt fakt hodně že nevím co hrát a nevím co začít nolifit.
    Skimo byl server kam jsem chodil když jsem byl naštvaný, šťastný, prostě kdykoliv kdy jsem mohl, (protože je to výborně zařízený server, žádný jiný minimálně stejně dobře zařízený server na celé cz/sk scéně není, je to prostě unikát), Tak jsem si jednoho dne chtěl zlepšit náladu tak jsem začal trollit, udělal jsem osudovou chybu jak jsem již zmiňoval. Roztahal jsem auta po celém serveru a připadalo mi jak jsem hrozně vtipnej ale nedocházelo mi co způsobuji a jak kazím hru ostatním hráčům i A-teamu. Udělal jsem velkou ale velkou chybu a moc mě mrzí co jsem udělal, a slibuji že kdyby se to stalo a já dostal unban že bych se polepšil a nikdy by se nic takového neopakovalo za to se můžu zaručit. Permu mám maximálně oprávněně, a vím že tohle je dost pravděpodobně má poslední šance na unban proto bych se v rolplayi snažil nejvíc co to jde, na snažil bych se na 110%.

 

 

  1.   Co bych chtěl rpit a dál dělat na skimu ?

 

 

  1.    Chtěl bych si znovu za rpit něják kvalitně a pořádně, něco delšího něco se záchranáři nebo s policii prostě cokoliv. Rp bych si chtěl zahrát se všemi lidmi na skimu protože vaše skvělá komunita hráčů mi dost chybí. A rád bych poprvé zažil na skimu vánoce a vánoční rozsvicování stromečku bylo by to moje poprvé.

 

  1.   Závěr

 

  1.   Kdyby mi tenhle unban formulář nevyšel tak Předem mockrát děkuji za skvěle strávený čas s vámi a mockrát děkuji za to že jsem aspoň nějákou tu dobu mohl patřit do vaší komunity. Všem lidem na skimu i leosightu přeji krásné vánoce, hlavně prožijte svátky v klidu a v zdraví.
24.12.2021 00:05

Jezdit po mapě s odtahovkou a rozhazovat všude auta... Hrozná bžunda, co? Ale od toho banu už nějaká chvíle uplynula, mimo jiné většina tvých příspěvků na fóru (ne-li všechny) jsou žádosti o unban právě kolem tohoto incidentu.
Nabývám tedy dojmu, že to s hraním u nás myslíš vážně, a že ses náležitě poučil. Doufám, že se nic podobného nebude nikdy opakovat, pokud ano, unbanu se už nedočkáš, ale to je ti doufám jasné. Tak už nedělej problémy. Za chvilku máš na serveru unban, tak užívej.
Veselé Vánoce.


Powered by LeoSight IFS
LT~31