Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Dzardysova Vánoční Amnestie / Unban


Lada596

Hráč

3
8.12.2021 15:49, naposledy upraveno 13.12.2021 15:01 uživatelem Lada596

Porušení pravidel: Zdravý rozum, nonRP driving, nonRP injuries, cop provoking + historie

 

Ahoj/zdravim/čau napišu vam za co mam ban a co jsem udělal. 

PS: Hral sem s kamošem furt a volali přes mobil a řikali sme si kde jsme atd, a to sem nevedel že je Metagaming, 

tak tohle zlepším

co jsem provedl?

nonRP driving jsem jezdil a je mi to líto, jezdil sem furt po travě uhybal sem radaru aby mě nevyfotil, pak kamionem taky po travě abych to měl krači, a skakal sem v montgomery u dalnice jak je skokanek, tak tam sem skakal s Dodgem a s golfem, a dalši duvod proč sem takhle jezdil a dělal blbosti, protože mě asi 100x přepadly, jeden den asi 3x a to sem byl online 20minut, jednou jeden typek mě přepadnul na střeše v garažich mě typek prohledaval atd, pak se bližil konec, psal mi že tu je krasny vyhled dolu a na domy, tak sem si řikal v hlavě že asi budu muset skočit, a bylo mi jedno jestli dostanu ban,  tak sem se rozeběch a skočil, a to se se zabil, teď mi je líto.    cop provoking jsem  furt provokoval a bylo mi blby to nevyužit tak se taky za to omlouvam dělal sem bolbosti.

 

Co bych RP?

Chtěl bych zkusit Policii, hzs,zzs ale nemam tolik zkušenosti, tak budu vykradat banku, a budu dělat takovyho gangstera ktery nic neumi, společně s kamošem,

 

 

Ps: jestli mi date unabn tak tyhle blbosti nebudu dělat, omlouvam se za všechno, hračum taky děkuju za trpělivost

 

Poděkovaní k Dzardysovi za tohle všechno jak mi dal šanci, a nejen mě, děkuji všem snad to štestí přijde, děkuji Dzardys a všem ahoj

A tohle je muj První Permaban

8.12.2021 16:12
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování

Lada596

Hráč

3
8.12.2021 17:05

nic sem neokopiroval jenom sem koukal na nazev a dal sem to stejny aby to měl Dzardys lehči

24.12.2021 00:08

Láďo, ty jsi případ sám o sobě. Ani dvacet zaučení ti nestačilo. Ale nevím co mě nutí věřit tomu, že sis udělal během banu alespoň chvilku času na to, aby sis pročetl nějaké základní RP pojmy a popřemýšlel jsi nad tím, co a jak bys měl RPit. Možná, dost možná se pletu, v takovém případě ti zkusíme s helper teamem dát ještě další šanci, ale není to jen o tom, co vykonají naši helpeři, je to hlavně o tom, co s tím uděláš ty.
Helpeři si mohou plácat játra hodiny, ale jde o to, abys to pochopil ty. A když se nechce, tak je to ještě horší než když to nejde. Tak doufám, že sis aspoň něco z toho, co jsem ti tu napsal, vzal k srdci, a zapracuješ spolu s námi na tom, kam se tvé RP bude vyvíjet.
Veselé Vánoce.


Powered by LeoSight IFS
LT~39

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo