Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o zrušení permanentního banu


neznamy#3324

Smazaný účet

9
8.12.2021 18:22, naposledy upraveno 15.12.2021 16:58 uživatelem neznamy#3324

Zdravím všechny čtenáře.

 

Před necelým měsícem jsem dostal od pana Dzardyse permanentní ban za trolling. Důvod banu naprosto respektuji, ban je naprosto zasloužený a uznávám svoji chybu, ale přesto bych chtěl požádat o druhou šanci. Dělal jsem opravdu hlouposti. Dělat tyto hlouposti byli jen a pouze z mé hlavy a nikdo jiný mě nijak nepřesvědčoval. V dobu kdy jsem na Skimu trollil mi to bylo přeci jen nějak jedno. Hrál jsem jiné hry a na Skimo jsem chodil jen trollit, za což se velmi omlouvám. Dnes je mi jasné, že jsem radši měl vypnout počítač a jít se například ven projít, ale na to jsem byl příliš velká opička abych to udělal. Jsem přesvědčen, že necelý měsíc mě napravil a pochopil jsem, že dělat hlouposti se nikdy nikde nevyplácí. V případě, že unban dostanu přísahám, že nebudu dělat další kravinky. Jediné co chci, je si opět někdy zahrát ten pořádný RolePlay, protože mě to vždy bavilo a asi vždy bude. :-)

Ve zkratce, jsem opička která dělala věci které neměla a ted toho lituje. :-)

Chci se opět omluvit všem, kterým jsem způsobil jakékoliv škody při hraní RP, nyní toho lituji a přísahám, že se to nebude opakovat.

Nežádám o unban hned ted, nemám žádný problém si počkat. Taktéž nečekám, že mi Džardys odpoví hned ted. Prostě až odpoví, tak odpoví. :-)

Díky všem, kteří si dočetli mou žádost o unban, a do třetice všeho dobrého se omluvím. Omlouvám se všem, kterým jsem svým nevhodným chováním jakkoliv skazil prožitek v RP.

S přáním překrásného dne,  Hardbassak.

 

 

 


(( V případě, že by po mě někdo z členů AT něco potřeboval s řešením mého unbanu, přikládám svůj Discord. Jonashek#6243 ))


Powered by LeoSight IFS
LT~17

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
7833 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
matyseeek69

20Kč včera v 16:27

KreutZ

1000Kč včera v 16:27

MarcusAnderson

300Kč včera v 16:27

Nejnovější uživatelé
VeruncinKubicek

Registrován 9.5.2024

VerunkaKocicka

Registrován 9.5.2024

HexaPi

Registrován 8.5.2024