Zdravím,
Navrhuji přidání příkazu vhodného pro IZS, který by umožnil předepsat do vysílaček nějakej ten text nebo číslo, např. IZS číslo odznaku nebo označení IZS vozidla.
Příklad příkazu:
/cmd 226; (dál nic nepíšu, potvrdím to)
/cmd je pouze příklad příkazu, teď z hlavy nevymyslím, jak by realně mohl vypadat. Možná /pretext? Idk...
Do vysílačky napíšu:
Ve službě.
Do chatu té vysílačky, po napsání onom příkazu by vyskočil:
předepsaný text + text ve vysílačce
Tedy:
226; Ve službě.
Smazalo by se to jenom pomocí /cmd, jako to je u statusu.
Teď je na řadě další příklad, s označením IZS vozu.
/cmd OR-1;
Do vysílačky, tedy IC chatu napíšu:
Zahajuji hlídkovou činnost (+ s dalšími kolegy)
Následně do chatu mi vyleze:
OR-1; Zahajuji hlídkovou činnost (+ s dalšími kolegy)
Tento příkaz se více hodí k určitým situacím (např. nahlášení zneškodněného podezřelého) nebo lépe ke komunikaci BEZ KÓDŮ. (Většina hráčů z IZS mají kódy nabindované)
Ušetřil bych nějakej ten čas překlepama, špatně napsaným číslem odznaku nebo označením IZS vozu - já nerad píšu čísla právě kvůli překlepům. A já třeba nemám čas na napsání /f 2 miss, špatné číslo nebo cokoliv jiného, když probíhá nějaká intenzivní akce...
Edit:
Od @misatorcz jsem dostal zprávu na Discordu a ten návrh se mi celkem zamlouvá taktéž.
Pokud by měl zaměstnanec IZS číslo odznaku nastavené přes frakční menu, tak by do vysílačky automaticky zapsalo ono číslo z frakčního menu. V první řadě ten hráč musí mít zvolenou frakci (nakliknutá v F3), aby do vysílačky naskočilo číslo odznaku zvolené frakce a psanej text.
V případě, že by IZS hráč seděl ve vozidle s vlastním označením, tak by se to taky dalo přes příkaz napsat /cmd označení IZS vozu.
Edit2:
Přidávám zde screen z Discordu, třetí varianta návrhu...

Zdravím,
Navrhuji přidání příkazu vhodného pro IZS, který by umožnil předepsat do vysílaček nějakej ten text nebo číslo, např. IZS číslo odznaku nebo označení IZS vozidla.
Příklad příkazu:
/cmd 226; (dál nic nepíšu, potvrdím to)
/cmd je pouze příklad příkazu, teď z hlavy nevymyslím, jak by realně mohl vypadat. Možná /pretext? Idk...
Do vysílačky napíšu:
Ve službě.
Do chatu té vysílačky, po napsání onom příkazu by vyskočil:
předepsaný text + text ve vysílačce
Tedy:
226; Ve službě.
Smazalo by se to jenom pomocí /cmd, jako to je u statusu.
Teď je na řadě další příklad, s označením IZS vozu.
/cmd OR-1;
Do vysílačky, tedy IC chatu napíšu:
Zahajuji hlídkovou činnost (+ s dalšími kolegy)
Následně do chatu mi vyleze:
OR-1; Zahajuji hlídkovou činnost (+ s dalšími kolegy)
Tento příkaz se více hodí k určitým situacím (např. nahlášení zneškodněného podezřelého) nebo lépe ke komunikaci BEZ KÓDŮ. (Většina hráčů z IZS mají kódy nabindované)
Ušetřil bych nějakej ten čas překlepama, špatně napsaným číslem odznaku nebo označením IZS vozu - já nerad píšu čísla právě kvůli překlepům. A já třeba nemám čas na napsání /f 2 miss, špatné číslo nebo cokoliv jiného, když probíhá nějaká intenzivní akce...
Edit:
Od [user:629] jsem dostal zprávu na Discordu a ten návrh se mi celkem zamlouvá taktéž.
Pokud by měl zaměstnanec IZS číslo odznaku nastavené přes frakční menu, tak by do vysílačky automaticky zapsalo ono číslo z frakčního menu. V první řadě ten hráč musí mít zvolenou frakci (nakliknutá v F3), aby do vysílačky naskočilo číslo odznaku zvolené frakce a psanej text.
V případě, že by IZS hráč seděl ve vozidle s vlastním označením, tak by se to taky dalo přes příkaz napsat /cmd označení IZS vozu.
Edit2:
Přidávám zde screen z Discordu, třetí varianta návrhu...