Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - by Heavy


Kubby

Hráč

58
11.12.2021 05:16

Čau, ahoj, dobrý den (ráno, podvečer, večer.. kdykoliv kdy to čtete).

Zdraví Vás Heavy (nebo taky Kubby), nikdy bych nečekal, že budu zrovna ten člověk, co si bude žádat o unban, ale v tomto případě to je plně na místě a nejlepší možná volba.

Rovnou píšu, že tahle žádost nebude žádná extra slohovka, protože se v tom nechci, ani není žádný důvod moc pitvat, když už je to vyřešené.

Už to bude měsíc, co jsem dostal permanentní ban na Skimu společně s dalšími třemi lidmi od Rataje, všichni za stejné porušení pravidla - pravidla číslo čtyři (citace pravidla: „Využívání cheatů, hacků a/nebo případných bugů je zakázáno. Bugy objevené při hraní je hráč povinen oznámit prostřednictvím ticketu (leosight.cz/ticket).“).

Jednoduše jsme využili bugu, při kterém šlo vydělat na převozech peníze pomocí určitých zkratek a chyb ve scriptu (a ne, nezkoušejte se ptát, jak na to.. ve stejný den po nahlášení to bylo stejně opraveno).

Již v den řešení, jsem na TeamSpeaku při řešení samotné věci s Ratajem a dalšími členy Admin Teamu svoji chybu samozřejmě uznal.. počítal jsem (a myslím si, že všichni z nás, co ban dostali), že se na to jednou přijde a dost podobně to dopadne tak, jako to dopadlo.

Určitě se ptáte (teda.. asi většina se ptá), proč jsem něco takovýho dělal?

Abych pravdu řekl, sám nevím.. peníze, které jsem nabugoval se stejně nikdy nedostaly do oběhu a byly pouze v trezoru v jedné z mých nemovitostí. Jen jsem měl prostě chuť něco, co je zakázané zkusit a zjistit jaké to je (něco jako v realitě, když nechcete trhat partu, tak si zkusíte zakouřit poprvý cigaretu, napít se alkoholu, nebo něco jiného)..

Samozřejmě, chtěl bych se omluvit všem hráčům, členům Admin Teamu, kterým jsme tímto zneužitím bugu přidělali práci a oni to museli řešit (proto jsem se taky snažil pomoct to vyřešit, co nejrychleji), chtěl bych se taky omluvit všem, které jsem tímto zklamal (vím, že tu i tací jsou, že jo Dzardysi?).

 

Na závěr bych chtěl říct, že si svoji chybu plně uvědomuji a už dobře vím, že se nevyplácí a ani nemá smysl nic již podobného dělat. 

Především budu rád za shovívavost ze strany členů Admin Teamu a především Rataje s tím, že mi ten unban dá.

Díky, za přečtení.. jak jsem psal na začátku, extra slohovka to nebyla a ani být neměla.

 

Mějte se rádi, dodržujte pravidla a hlavně nebugujte!

S pozdravem,

Váš zabanovaný Heavy (pro vtipálky Jon Hevi PSA)

JokerB

Hráč

14
11.12.2021 10:13

Čau. Keby sa ti odobrali peniaze a auta a majetok tak nevidím problem. Ale to už je na ratajovi či ti odpusti ale myslim že ked sú tie vianoce tak by sa zľutovať mohol. Tiež som sa bugol ale nie tak jak vy :D. No ked su tie vianoce tak by som ti odpustil. To je všetko cc.

Kubby

Hráč

58
11.12.2021 10:29

Veškeré peníze, které jsem získal nabugováním již byly smazány. 

karlito

Hráč

21
11.12.2021 16:12, naposledy upraveno 11.12.2021 23:09 uživatelem karlito

Zdravím, souhlasím s @JokerB když by se smazalo/voidlo(což předpokládám že se i stalo) vše co se za ty peníze pořídilo tak bych neviděl problém vám dát unban, tím myslím i ostatní co v tom jeli s tebou.

19.12.2021 21:26

Ban ti bude zrušen. Zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~120