Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban/ 17h ne moc právem


Oxygen

Hráč

1
12.12.2021 11:44, naposledy upraveno 12.12.2021 11:47 uživatelem Oxygen

Zdravím.

Tak čím bych začal.

Bylo asi 3:05 kdy jsem přepadnul borce, jak říkám bylo pozdě a na Skimu bylo jen pár lidí.

Tu dobu jsem byl unavený, ale vše šlo v pohodě. Na konec, ale ten koho jsem přepadával moc nespolupracoval což bylo asi tím že psal report. No a jak už přepadeni končilo dotyčného jsem chtěl nechat žit, tak se portnul admin.

Ze začátku jsem spolupracoval asi 1h30min. navrhoval jsem admonovi že mu můžu na discordu sdílnout video. No to samozřejmě ironicky odmítnul, a stál si za tím že jestli to video nebude nějak jinak doloženo dostanu ban.

Jak říkám asi víc jak hodinu jsem to zkoušel přes různé stránky co mi admin navrhnul(Vimeo, Streamble,Yutube)

+ jelikož mi ty stránky nešli protože jsem mu poslal odkaz ale byl private, jenom to video co jsme dal public bylo private, a nešlo mu to otevřít. No tak + jsem zkoušel nějaké svoje, asi o 1h a20min jsem to zkoušel přes YT.

No ono to šlo stahovalo se to, ale jak jsem byl unavený tak se to stahovalo asi 20minut možná víc, a do toho jsem musel restartoval pc, takže stahovat to zase od znova. Nakonec jsem byl už tak naštvaný za ironi, admina že jsem to vypnul a šel spát. na ban mi bylo napsané že jsem (nespolupracoval s AT teamem) když jsem cca 1h30min-2h spolupracoval!!!! (a AT team co chtěl někdy po mě video neměl problém jít na Dicord vypnout si zvuk a dívat se na sdilko(video), ale vím není to nejlepší varianta)

Ráno jsem se probudil a vidím že na YT mám ty videa stažené, takže nemám problém zaslat odkaz na video.

Předem děkuji za jakoukoliv odpověd, a za Ochotu 

:D

12.12.2021 13:41

Administrátor nemá povinnost s tebou volat na Discordu a sledovat jak budeš proklikávat video. Naopak ty máš povinnost (dle pravidel) okrádání a únosy nahrávat a na požádání video dodat (tj. zaslat, ať už nahráním kamkoliv, ale zaslat, ne streamovat přes sdílení obrazovky). Chápu, že jsi třeba nikdy žádné video nenahrával a tak nevíš jak se to dělá, ale i když ti VlkoVod vše vysvětlil, tak jsi měl komplikace to nahrát kamkoliv. Tvůj report mohl být vyřešen třeba za 10 minut, místo toho jsi zaměstnal administrátora na 2 hodiny. 2 hodiny, které mohl řešit jiné reporty, nebo třeba jít spát. Místo toho s tebou řešil report dlouho do noci, dokud jsi se neodpojil bez zaslání videa. Doporučil bych v průběhu banu si vyzkoušet, jak se ty videa vlastně stříhají a nahrávají. Je to zajímavá dovednost, která se ti může v životě hodit. Především ale, pokud chceš přepadávat nebo unášet, tak prostě musíš dokázat na požádání to video administrátorovi dodat, jinak porušuješ pravidla, za což jsi byl zabanován. Mimochodem, kdybys při okrádání a unášení neporušoval jiná pravidla, pak by od tebe administrátor video ani nepotřeboval (to tedy stále nic nemění na tom, že musíš nahrávat a být schopný nám to zaslat, když tě o to požádáme).

Existují programy, ve kterých se dá dlouhý záznam jednoduše sestřihnout, nebo zmenšit jeho velikost, pak je nahrávání velice rychlé. To ale pokud vím ani nebyl tvůj problém. Ty jsi video dokázal nahrát, ale nedokázal jsi ho nastavit jako veřejné, aby si jej mohl administrátor otevřít. To se ti nepovedlo na třech různých stránkách. Tak se zatím podívej jak to funguje, zjisti si jak se to nastavuje, ozkoušej si to, ať s tím příště nezdržuješ sebe i administrátory od cenného spánku nebo od jiných reportů ve frontě.

12.12.2021 14:02, odstraněno 12.12.2021 14:05 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Oxygen

Hráč

1
12.12.2021 14:08, naposledy upraveno 12.12.2021 15:35 uživatelem Oxygen

Zdravím (Rataj)

já to chápu, taky jsem nechtěl zdržovat takhle admina, a několikrát jsme navrhnul že to bude rychlejší přes to sdílko

pokud se nepletu cílem je aby Admin to video viděl což o to a jsem se snažil jak ty říkáš 2hodiny abych mu vyhověl a video mu doručil ve formátu bud pod 8mb aby to šlo poslat na discord. nebo nějak sdílnout tudíž ted už mám video na YT a jen čeká na AT  team (jinak já si myslím že jsem nic neporušil, a podle čeho soudíš když si video neviděl?) 

děkuju za odpověd

jinak nepotřebuju(uplný unban ale jen zkrácení) a to že jsme nespolupracoval, tak to bych tam nebyl ty 2Hodiny

(pro přístě vim že to budu dávat na YT, a posílat odkaz)

Rád bych si ještě dnes zahrál, ale co nadělám pro příště vím. :D


Powered by LeoSight IFS
LT~30