Neadekvátní fearRP, powergaming + bohatá historie (120 hodin) ????
@Dzardys ? Mužeš mi prosímntě k tomuhle něco říct ? Proč jsem ten ban vubec dostal ? Za co ? Tohle není žádný pravda .
Ban byl udělen neprávem a to z toho duvodu , že 11.12.2021 jsem nic takove neudělal , ještě jsem normálně hrál i 12.12.2021 do nějakých 3:00 hodin ráno . Ban byl udělen neprávem ! Co na tom sakra nechápeš ? Za co ? Jako halooooo ? Je tohle normální už ?
Žádám o unban od @Dzardyse , byl udělen neprávem. Pošli mi nějaký dukaz , za co mám tenhle ban . Pokud se jedná o věc z pátku , nebo-li to jak zamnou přijela Audina A8 a začala na mě vytahovat zbran , pak chtěl týpek klíčky od auta , aniž bych byla svázaná tak to mi přidje taktéž nefér a vuči pravidlum jednání nepříčetné ! Týpek si jen tak prostě vytáhne zbran , míří na mě , neerpí nic prostě mi řekl že mu mám dat kličky od auta , já mu píšu do OOC chatu že to je proti pravidlum a kličky od auta se nesmějí brát . Řeklo mi to hodně administrátoru i mém kamaradum. Pak týpek namíří na mě , zabije mě a odjede jen tak fuč pryč . Dobře , pokud se jedná o tohle tak to je uděleno neprávem .
A k bohaté historii ? Ano tu mám , ale z minulosti . Tím pádem jsem se s Rpením hodně zlepšil a potvrdí to i pár dalších lidí , hraji za postavu Veronica_Smith . Sklamal jsi mě Dzardysi
Ale děkuji ti Dzardysi , za to že jsi mi dal ban . :) Doufám že ti to udělalo radost o_o
Neadekvátní fearRP, powergaming + bohatá historie (120 hodin) ????
[user:3773] ? Mužeš mi prosímntě k tomuhle něco říct ? Proč jsem ten ban vubec dostal ? Za co ? Tohle není žádný pravda .
Ban byl udělen neprávem a to z toho duvodu , že 11.12.2021 jsem nic takove neudělal , ještě jsem normálně hrál i 12.12.2021 do nějakých 3:00 hodin ráno . Ban byl udělen neprávem ! Co na tom sakra nechápeš ? Za co ? Jako halooooo ? Je tohle normální už ?
Žádám o unban od [user:3773]e , byl udělen neprávem. Pošli mi nějaký dukaz , za co mám tenhle ban . Pokud se jedná o věc z pátku , nebo-li to jak zamnou přijela Audina A8 a začala na mě vytahovat zbran , pak chtěl týpek klíčky od auta , aniž bych byla svázaná tak to mi přidje taktéž nefér a vuči pravidlum jednání nepříčetné ! Týpek si jen tak prostě vytáhne zbran , míří na mě , neerpí nic prostě mi řekl že mu mám dat kličky od auta , já mu píšu do OOC chatu že to je proti pravidlum a kličky od auta se nesmějí brát . Řeklo mi to hodně administrátoru i mém kamaradum. Pak týpek namíří na mě , zabije mě a odjede jen tak fuč pryč . Dobře , pokud se jedná o tohle tak to je uděleno neprávem .
A k bohaté historii ? Ano tu mám , ale z minulosti . Tím pádem jsem se s Rpením hodně zlepšil a potvrdí to i pár dalších lidí , hraji za postavu Veronica_Smith . Sklamal jsi mě Dzardysi
Ale děkuji ti Dzardysi , za to že jsi mi dal ban . :) Doufám že ti to udělalo radost o_o