Ban ti byl udělen na základě dodaného materiálu z okrádání, kde ses akorát dohadoval a dokonce jsi měl koule na to si zavolat v civilu do státní vysílačky, že na tebe zrovna někdo míří a okrádají tě. Ale pro velký úspěch ti trest prodlužuji na permanentní, protože zjevně neumíš napsat slušnou žádost o unban a problémy řešit v klidu. Dávám ti tak možnost se naučit vyjadřovat slušně, a nechoď za mnou s těmito projevy.
Tahle žádost o pernamentní unban je pro @Dzardys . Touto žádostí žádám o pernamentní unban který jsem dostal dnes 12.12.2021 kolem 12.35 cca . Bylo to z duvodu , že jsem udělal hloupoost , ano hloupost která mi fakt nestála za to . Prostě muj příběh zní takto , jel jsem za IC postavu Veronica_Smith ke svému karavnu v Montgomery , následně jsem začal mít pocit že za mnou jede Audi A8 a začala do mě bourat , tím jsem byl tak trošku ve stresu . Když mi řekli že mám jít ven , šel jsem ven a lehnul si na zem /fall . Poté mi řekli že jim mám dat klíčky od auta nebo mě zastřelí . Jo pravda je sice venku , v civilu jsem zavolala do /dep že u u HZS stanice je Audina A8 kteřá přepadává , nebo má zbran něco takového tam bylo . Jo , byla to moje blbost kterou jsem neměl vubec dělat a dat mu ty kličky od auta , jelikož jsem mu je fakt chtěl dat ale řekl jsem si že , to asi nemá cenu . Blbost byla taková , že jsem si zavolal v civilu do toho /dep .
Dobrá tedy , at už tato žádost vypukne jak vypukne , jak se rozhodne sám Dzardys o postupu co mi dá , záleží už na něm . Každopádně to chci řešit tohle v klidu , nebudu se tu s nikým hádat a taktéž někoho nějak kritizovat . Dzardys má vždy konečné slovo a to já moc dobře chápu a nebudu se tu hádat , chci to vyřešit v klidu .
Pokud bych dostal pernamentní unban , slíbil bych Dzardysovi , že už se nikdy žádná taková věc stávat nebude jak tohle , prostě tak celkově . Když by se něco stale , Dzardys má právo , které mu schvaluji mi dát Pernamentní ban na Skimu + Webu . Jelikož pokud něco takového udělám znovu , tak mu to schvaluji . Skimo , co si budeme Skimo RolePlay je užasný server , užasná kominita hráču , užasná komunita Admin Teamu .
Jelikož Rpím dlouho , tak co si budeme , tak tu nebudu dělat zbytečné problémy a kovbjky . Nevím co upřímně ted budu dělat bez skima , jelikož nemám chut už na nic . Pro mě je jedna věta , bud budu hrát na Skimo Roleplay nebo nezapnu PC vubec , protože nemám náladu a nic mě jiného nebaví a bavit nebude NIKDY !
Děkuji ti Dzardysi , že jsis tohle třeba ted přečetl , budu moc rád za tvuj názor , popř.pernamentního unbanu . Děkuji moc , budu se těšit .
Ještě jednou , moc mě to mrzí . 12.12.2021 v 13:00 sepsáno .
Ban ti byl udělen na základě dodaného materiálu z okrádání, kde ses akorát dohadoval a dokonce jsi měl koule na to si zavolat v civilu do státní vysílačky, že na tebe zrovna někdo míří a okrádají tě. Ale pro velký úspěch ti trest prodlužuji na permanentní, protože zjevně neumíš napsat slušnou žádost o unban a problémy řešit v klidu. Dávám ti tak možnost se naučit vyjadřovat slušně, a nechoď za mnou s těmito projevy.
Tahle žádost o pernamentní unban je pro [user:3773] . Touto žádostí žádám o pernamentní unban který jsem dostal dnes 12.12.2021 kolem 12.35 cca . Bylo to z duvodu , že jsem udělal hloupoost , ano hloupost která mi fakt nestála za to . Prostě muj příběh zní takto , jel jsem za IC postavu Veronica_Smith ke svému karavnu v Montgomery , následně jsem začal mít pocit že za mnou jede Audi A8 a začala do mě bourat , tím jsem byl tak trošku ve stresu . Když mi řekli že mám jít ven , šel jsem ven a lehnul si na zem /fall . Poté mi řekli že jim mám dat klíčky od auta nebo mě zastřelí . Jo pravda je sice venku , v civilu jsem zavolala do /dep že u u HZS stanice je Audina A8 kteřá přepadává , nebo má zbran něco takového tam bylo . Jo , byla to moje blbost kterou jsem neměl vubec dělat a dat mu ty kličky od auta , jelikož jsem mu je fakt chtěl dat ale řekl jsem si že , to asi nemá cenu . Blbost byla taková , že jsem si zavolal v civilu do toho /dep .
Dobrá tedy , at už tato žádost vypukne jak vypukne , jak se rozhodne sám Dzardys o postupu co mi dá , záleží už na něm . Každopádně to chci řešit tohle v klidu , nebudu se tu s nikým hádat a taktéž někoho nějak kritizovat . Dzardys má vždy konečné slovo a to já moc dobře chápu a nebudu se tu hádat , chci to vyřešit v klidu .
Pokud bych dostal pernamentní unban , slíbil bych Dzardysovi , že už se nikdy žádná taková věc stávat nebude jak tohle , prostě tak celkově . Když by se něco stale , Dzardys má právo , které mu schvaluji mi dát Pernamentní ban na Skimu + Webu . Jelikož pokud něco takového udělám znovu , tak mu to schvaluji . Skimo , co si budeme Skimo RolePlay je užasný server , užasná kominita hráču , užasná komunita Admin Teamu .
Jelikož Rpím dlouho , tak co si budeme , tak tu nebudu dělat zbytečné problémy a kovbjky . Nevím co upřímně ted budu dělat bez skima , jelikož nemám chut už na nic . Pro mě je jedna věta , bud budu hrát na Skimo Roleplay nebo nezapnu PC vubec , protože nemám náladu a nic mě jiného nebaví a bavit nebude NIKDY !
Děkuji ti Dzardysi , že jsis tohle třeba ted přečetl , budu moc rád za tvuj názor , popř.pernamentního unbanu . Děkuji moc , budu se těšit .
Ještě jednou , moc mě to mrzí . 12.12.2021 v 13:00 sepsáno .