Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Slušná žádost o pernamentní uban


12.12.2021 13:00

Ban ti byl udělen na základě dodaného materiálu z okrádání, kde ses akorát dohadoval a dokonce jsi měl koule na to si zavolat v civilu do státní vysílačky, že na tebe zrovna někdo míří a okrádají tě. Ale pro velký úspěch ti trest prodlužuji na permanentní, protože zjevně neumíš napsat slušnou žádost o unban a problémy řešit v klidu. Dávám ti tak možnost se naučit vyjadřovat slušně, a nechoď za mnou s těmito projevy. 

 

Tahle žádost o pernamentní unban je pro @Dzardys . Touto žádostí žádám o pernamentní unban který jsem dostal dnes 12.12.2021 kolem 12.35 cca . Bylo to z duvodu , že jsem udělal hloupoost , ano hloupost která mi fakt nestála za to . Prostě muj příběh zní takto , jel jsem za IC postavu Veronica_Smith ke svému karavnu v Montgomery , následně jsem začal mít pocit že za mnou jede Audi A8 a začala do mě bourat , tím jsem byl tak trošku ve stresu . Když mi řekli že mám jít ven , šel jsem ven a lehnul si na zem /fall . Poté mi řekli že jim mám dat klíčky od auta nebo mě zastřelí . Jo pravda je sice venku , v civilu jsem zavolala do /dep že u u HZS stanice je Audina A8 kteřá přepadává , nebo má zbran něco takového tam bylo . Jo , byla to moje blbost kterou jsem neměl vubec dělat a dat mu ty kličky od auta , jelikož jsem mu je fakt chtěl dat ale řekl jsem si že , to asi nemá cenu . Blbost byla taková , že jsem si zavolal v civilu do toho /dep .

Dobrá tedy , at už tato žádost vypukne jak vypukne , jak se rozhodne sám Dzardys o postupu co mi dá , záleží už na něm . Každopádně to chci řešit tohle v klidu , nebudu se tu s nikým hádat a taktéž někoho nějak kritizovat . Dzardys má vždy konečné slovo a to já moc dobře chápu a nebudu se tu hádat , chci to vyřešit v klidu . 

Pokud bych dostal pernamentní unban , slíbil bych Dzardysovi , že už se nikdy žádná taková věc stávat nebude jak tohle , prostě tak celkově . Když by se něco stale , Dzardys má právo , které mu schvaluji mi dát Pernamentní ban na Skimu + Webu . Jelikož pokud něco takového udělám znovu , tak mu to schvaluji . Skimo , co si budeme Skimo RolePlay je užasný server , užasná kominita hráču , užasná komunita Admin Teamu .

Jelikož Rpím dlouho , tak co si budeme , tak tu nebudu dělat zbytečné problémy a kovbjky . Nevím co upřímně ted budu dělat bez skima , jelikož nemám chut už na nic . Pro mě je jedna věta , bud budu hrát na Skimo Roleplay nebo nezapnu PC vubec , protože nemám náladu a nic mě jiného nebaví a bavit nebude NIKDY ! 

Děkuji ti Dzardysi , že jsis tohle třeba ted přečetl , budu moc rád za tvuj názor , popř.pernamentního unbanu . Děkuji moc , budu se těšit . 

Ještě jednou , moc mě to mrzí . 12.12.2021 v 13:00 sepsáno .

12.12.2021 14:41
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
12.12.2021 14:46

Auto jsem tlačil to ano , ale zarpil jsem to do /do a /me . Normálně tak tlačí auto každý , kort když jsem u HZS a mám naviják na přední korbě auta .

Artistiques

Hráč

32
12.12.2021 15:09

Já si tu jen odložim informaci, že kdyby jsi znal dostatečně dobře pravidla, nemusíš to rpit, nikdo ti nic neukradne a ban dostanou oni.

Proč? 
Protože jsou věci o které nejde okrádat ostatní hráče, mezi to spadají VEŠEKERÉ klíče.

12.12.2021 15:21
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

SM073

Hráč

8
12.12.2021 15:36

ja sa k tomu vyjadrím jednou vetou navijak si podľa screenu nepoužil tak aspoň neklam.

12.12.2021 19:53, naposledy upraveno 12.12.2021 20:00 uživatelem nereznavzdy

Krásný den,

toto bude asi mé první vyjádření k unbanu, možná druhé, je to docela vlastně jedno.

Jednoduše jsem s tebou měl tu čest mít dopravní honičku, přesněji jako Angelica Marenigh, a i za tu krátkou dobu předtím než si ve Flint County u bejvalého Company Sidu tzv. dnešního Camusu skočil cestou od Blueberry přes svodidla, přeletěl si železniční most a dopadl na polní cestu.

Samozřejmě celá ta honička byla jeden velký nešvar.., tohle bylo vypíchnutí jen její hvězdičky která mě fakt dojala.., bohužel pokud jsem se sám někde sestřelil si nejsem vědom, nic jsem si nepamatoval jak si ty argumentoval.

Za mě tedy určitě nesouhlas, (a to píšu kvůli tý jedné věci, mně to přišlo fakt tam spadlé na hlavu až se mi chtělo brečet.., z camara super rallye).

Dobrou noc.

 

(A ano, je to asi úplně mimo než za co byl permaban udělán, ale důležité je to dle mého zmínit...)

12.12.2021 20:24

@SM073 dle screenu no vidět není , takto to dělá plno lidí u HZS . Když stojí nějaké auto uprostřed silnice , tak to dáme na naviják , kort když je převrácené . Zde to vidět není , jelikož to byla DN a já jsem musel rychle auto zajistit už jak proti požáru tak celkově aby tam nepřekáželo na Hlavní Podzemní Komunikaci . 

 


Powered by LeoSight IFS
LT~64

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
7833 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
matyseeek69

20Kč včera v 16:27

KreutZ

1000Kč včera v 16:27

MarcusAnderson

300Kč včera v 16:27

Nejnovější uživatelé
VeruncinKubicek

Registrován 9.5.2024

VerunkaKocicka

Registrován 9.5.2024

HexaPi

Registrován 8.5.2024