Chtěl jsem toto pojat jako pohled nad čím by se lidi měli zamyslet, ale asi je to zbytečny, jelikož tady se nic asi měnit nebude.. Co se mi stalo: Probudil jsem se s tím že se podívám co je na severu, mám ban, jdu se podívat proč, sám nevím, ale dost očividně to bude ze situace kdy: Jedete s kamionem a přijede za váma R8=pravděpodobně uspěšnej člověk, kapuce a řve na vás ať zastavíte uprostřed města mezi pravděpodobnejma kamerama případně koukajícíma očima, situaci jsem eRPil tak jak bych čekal že se to vyvine, nemyslel jsem si že dostanu PK kvuli situaci v který jsem byl okradanej, a ic jsem mu řekl že si prostě nemyslím že mu stojí za to někoho zabít kvuli 100 tisícum ktery jsem u sebe tak či tak neměl, nebudu mu tam na zemi brečet jelikož prostě v tuhle situaci do jaký nas dostal by prostě radši sedl a rychle odjel i tak jsem si klekl, lehl, dělal co mi řekl, protože tak či tak měl zbraň a já ne, dostal jsem ban za vyvolání ooc situace, nadávky ooc (to je možný to jsem celej já) a neadekvátní fear... ooc si stěžoval on jak mu nevychzí někoho okrást. já jsem mu pouze řekl. že ať se nediví s tímhle nonsence okrádáním, situace na druhy den, jedu si, pomalejší kamion jede v levém pruhu, tak se ho normálně snažím předjet a on do mě Z NIČEHO NIC nabourá takovym stylem že se mi odpojil návěs, snažil jsem se ho dohnat řvát na něj ať zastaví, jel dál, naboural jsem do něj tak, jak by jste čekali že normalní člověk nebude pokračovat v jízdě, já jsem chvilku stál on ujížděl dál, bral jsem to jako totalní non RP driving a DM (asi) bez důvodu, jedu za ním a říkám mu ať eRPí, on nic ani do ooc chatu, chvilku ho pronasleduju mezitím podám report, přijedou jeho dva kamaradi a první co se stane je OOC chat z jejich strany, co dělám? že to je DM a nonRP driving, přijde ten stejnej admin @Dzardys a řekne že to řešit nebude a všechny propustí, jenom tím chci říct, že je to sračka tohle, a na takovymhle serveru co se věci neřešej a nebo řešej jenom když se někomu chce mi přijde trochu neadekvátní, o RP určitejch lidí se nebudu ani bavit, já si furt a pořád hledím svého a dějou se mi tady akorád takovyhle traparny, fakt jedinej s kym eRPím je tu par lidí ostatní mam uprčic a radši si nikoho nevšímám, pak se do nějaky situace dostanu. je to všem u zadnice, nikdo to neřeší, a nebo neřešej to podstatný čímž by mělo bejt RP, tohle mi prostě příjde jako bullshit
Chtěl jsem toto pojat jako pohled nad čím by se lidi měli zamyslet, ale asi je to zbytečny, jelikož tady se nic asi měnit nebude.. Co se mi stalo: Probudil jsem se s tím že se podívám co je na severu, mám ban, jdu se podívat proč, sám nevím, ale dost očividně to bude ze situace kdy: Jedete s kamionem a přijede za váma R8=pravděpodobně uspěšnej člověk, kapuce a řve na vás ať zastavíte uprostřed města mezi pravděpodobnejma kamerama případně koukajícíma očima, situaci jsem eRPil tak jak bych čekal že se to vyvine, nemyslel jsem si že dostanu PK kvuli situaci v který jsem byl okradanej, a ic jsem mu řekl že si prostě nemyslím že mu stojí za to někoho zabít kvuli 100 tisícum ktery jsem u sebe tak či tak neměl, nebudu mu tam na zemi brečet jelikož prostě v tuhle situaci do jaký nas dostal by prostě radši sedl a rychle odjel i tak jsem si klekl, lehl, dělal co mi řekl, protože tak či tak měl zbraň a já ne, dostal jsem ban za vyvolání ooc situace, nadávky ooc (to je možný to jsem celej já) a neadekvátní fear... ooc si stěžoval on jak mu nevychzí někoho okrást. já jsem mu pouze řekl. že ať se nediví s tímhle nonsence okrádáním, situace na druhy den, jedu si, pomalejší kamion jede v levém pruhu, tak se ho normálně snažím předjet a on do mě Z NIČEHO NIC nabourá takovym stylem že se mi odpojil návěs, snažil jsem se ho dohnat řvát na něj ať zastaví, jel dál, naboural jsem do něj tak, jak by jste čekali že normalní člověk nebude pokračovat v jízdě, já jsem chvilku stál on ujížděl dál, bral jsem to jako totalní non RP driving a DM (asi) bez důvodu, jedu za ním a říkám mu ať eRPí, on nic ani do ooc chatu, chvilku ho pronasleduju mezitím podám report, přijedou jeho dva kamaradi a první co se stane je OOC chat z jejich strany, co dělám? že to je DM a nonRP driving, přijde ten stejnej admin [user:3773] a řekne že to řešit nebude a všechny propustí, jenom tím chci říct, že je to sračka tohle, a na takovymhle serveru co se věci neřešej a nebo řešej jenom když se někomu chce mi přijde trochu neadekvátní, o RP určitejch lidí se nebudu ani bavit, já si furt a pořád hledím svého a dějou se mi tady akorád takovyhle traparny, fakt jedinej s kym eRPím je tu par lidí ostatní mam uprčic a radši si nikoho nevšímám, pak se do nějaky situace dostanu. je to všem u zadnice, nikdo to neřeší, a nebo neřešej to podstatný čímž by mělo bejt RP, tohle mi prostě příjde jako bullshit