Spousta z vás si jistě všimla mé dnešní "stížnosti", nebo jak to nazvat, zkrátka brečení na fóru, za které jsem následně dostal ban. Tímto příspěvkem se chci se všemi rozloučit, nehodlám dále hrát na serveru, kde nejaktivnější admin dává permy za to, že někoho OOCly nemá rád.
Chtěl bych poděkovat pár lidem
- Největší poděkování patří samozřejmě Ratajovi za to, že dokáže vést nejaktivnější MTA RP server (@Rataj)
- Další poděkování bych rád věnoval Jacobovi za to, že mě v mých začátcích zaučil a nebyl na mě zlý, jako v tu dobu jisté TGMko (nyní už GA, každý ví o koho jde) (@MrJacob)
- Dále bych chtěl poděkovat Wrightovi, Lexikonnovi a Puding za profesionální jednání z jejich strany, nad nikým se nikdy nepovyšovali a vše řešili s klidem (@Wright, @Lexikonn, @Puding)
- Děkuji celé Kuffenheim & Kuffenheim Korporaci za pomoc v mých začátcích, některým i za další RP které následovalo (@saricki, @solicki, @typecek @MarccusB, @kubki
- Úplně na závěr děkuji všem, se kterými jsem kdy mohl RPit, bohužel těch lidí je dost, tak vyzdvihnu ty nejdůlěžitější (@F3nixar, @zeldinko, @neznamy#3047, @neznamy#4565, @Artistiques)
Za ty necelé 4 měsíce jsem napáchal mnoho škod, ale nebylo to nic vážného, bylo tu daleko víc horších lidí, kteří i přesto mají příležitost hrát, bohužel mi dnes ujely nervy, napsal jsem jistému adminovi pár sprostých slov na Discord, jeho ego to neuneslo a já si vysloužil permu. Jen bych rád řekl, že pokud trpí nějakou poruchou, nebo má komplexy, tak by mu pomohla alespoň krátká pauza, to nemyslím zle, je to pouze rada, proto si také nebudu žádat o unban, nechci aby si kvůli mně někdo sáhl na život, čehož on by dle mého byl i schopný, když kvůli mně chtěl leavovat staff. To bude vše, komu jsem chtěl poděkovat, tomu jsem poděkoval, srdíčko jsem si také vylil. <3
Spousta z vás si jistě všimla mé dnešní "stížnosti", nebo jak to nazvat, zkrátka brečení na fóru, za které jsem následně dostal ban. Tímto příspěvkem se chci se všemi rozloučit, nehodlám dále hrát na serveru, kde nejaktivnější admin dává permy za to, že někoho OOCly nemá rád.
Chtěl bych poděkovat pár lidem
- Největší poděkování patří samozřejmě Ratajovi za to, že dokáže vést nejaktivnější MTA RP server ([user:1])
- Další poděkování bych rád věnoval Jacobovi za to, že mě v mých začátcích zaučil a nebyl na mě zlý, jako v tu dobu jisté TGMko (nyní už GA, každý ví o koho jde) ([user:3036])
- Dále bych chtěl poděkovat Wrightovi, Lexikonnovi a Puding za profesionální jednání z jejich strany, nad nikým se nikdy nepovyšovali a vše řešili s klidem ([user:29], [user:3583], [user:3980])
- Děkuji celé Kuffenheim & Kuffenheim Korporaci za pomoc v mých začátcích, některým i za další RP které následovalo ([user:6042], [user:5862], [user:5820] [user:5853], [user:7279]
- Úplně na závěr děkuji všem, se kterými jsem kdy mohl RPit, bohužel těch lidí je dost, tak vyzdvihnu ty nejdůlěžitější ([user:3178], [user:4549], [user:3047], [user:4565], [user:4554])
Za ty necelé 4 měsíce jsem napáchal mnoho škod, ale nebylo to nic vážného, bylo tu daleko víc horších lidí, kteří i přesto mají příležitost hrát, bohužel mi dnes ujely nervy, napsal jsem jistému adminovi pár sprostých slov na Discord, jeho ego to neuneslo a já si vysloužil permu. Jen bych rád řekl, že pokud trpí nějakou poruchou, nebo má komplexy, tak by mu pomohla alespoň krátká pauza, to nemyslím zle, je to pouze rada, proto si také nebudu žádat o unban, nechci aby si kvůli mně někdo sáhl na život, čehož on by dle mého byl i schopný, když kvůli mně chtěl leavovat staff. To bude vše, komu jsem chtěl poděkovat, tomu jsem poděkoval, srdíčko jsem si také vylil. <3